Jump to content

Snežne verige


borelij
 Share

Recommended Posts

iščem verige za cx5 --> 225/65/R17 in je cela drama

 

Na verigah od Verige, model PC-9-140 na listku ni te  dimenzije, ... verigin spletni konfigurator mi vrže, da ustreza PC9-140. Verigina teh. pomoč pravi, da naj vprašam proizvajalca ...

 

V avto trgovini mi pravijo, da pašejo dimenzija 130 ampak jih nimajo.

 

Ima kdo izkušnje?

Link to comment
Share on other sites

pred 5 urami je borelij napisal:

iščem verige za cx5 --> 225/65/R17 in je cela drama

 

Na verigah od Verige, model PC-9-140 na listku ni te  dimenzije, ... verigin spletni konfigurator mi vrže, da ustreza PC9-140. Verigina teh. pomoč pravi, da naj vprašam proizvajalca ...

 

V avto trgovini mi pravijo, da pašejo dimenzija 130 ampak jih nimajo.

 

Ima kdo izkušnje?

....🤔...hmmm-v čem je "drama",saj tega je pa ja "kot listja in trave"....pa ne se držati samo te dimenzije felten k jih imaš-paše tudi 225/55 R19,k kolo je enako veliko,le pr eni je več gume in manjši fi feltne,pr drugi pa obratno.

Evo tako na hitro

WWW.SCHNEEKETTENEXPERTE.DE

Schneeketten 225/55 R19 finden Sie bei Schneekettenexperte ✓ Gratis Versand ab 50,00 € ✓ Zahlung auf Rechnung | Ein Etrias Onlineshop

Evo najcenejše 98,95€+ https://www.schneekettenexperte.de/informationen/wie-hoch-sind-die-versandkosten  14,95€ ptt

 

Sam sem se sicer zmeraj držal firme Pewag-že zelo stara Avstrijska firma-imajo res dobre "ketne"...a le "za silo" bodo po moje dobre tudi najcenejše...pač odvisno od denarnice🤔😉

 

Pa še en nasvet-sedaj ni pravi čas za nakup verig...za nakup zimskih pnevmatik pa še manj...razen če jih nujno rabiš...sedaj je čas za nakup letnih pnevmatik...3x lahko ugibaš za kaj?!

 

L.P.

 

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
 Share

 • Posts

  • Zlatih časov kot so bili do leta 2005 ne bo nikoli več.   
  • Pozdravljeni,   trenutno kulujem zgoraj omenjeno vozilo. Če slučajno kdo prodaja ali pa pozna koga, ki prodaja omenjen avto bi prosil, da me kontaktira. Na avtonetu ni nobene ponudbe. Vem, da so zelo redki ampak probat ni greh. Tudi če ima kdo kakšne nasvete pri nakupu tega modela bi zelo cenil. Najlepša hvala.   Lep pozdrav!
  • Sej veš, da tipkovnica vse prenese pa, če klikneš 4, 5 al pa 6 🤪   Ampak resno je pa to, da ti 200 uporabnikov spritmonitorja pravi, da ima z X motorji v povprečju 7l/100km bi pa težko pdvomil da vsi tile vpisujejo te podatke in lažejo, da je poraba višja kot dejanska. Zakaj bi počeli to?   Pri 150KM G motorju je poraba tudi okoli 7 litrov v povprečju pri tem, da je tam verjetno prednost to, da so vsi samo prednje gnani pa bolj prevladujejo ročni menjalniki kot pri X motorju. Ampak vseeno.   Zmaga itek dizel s 5,5 porabe. ampak bolj mi je fascinantno, kako je na Mazdi 3 pol litra manj porabe v povprečju kot na CX-30. Tolk govora o ekologiji pa avto industrija dobesedno sili v kupovanje neaerodinamičnih SUV ceglov. Pa razumi, če lahko.    
  • Izklapljanje valjev imata tudi G122 in G150. Saj se ne gre za to, da kogarkoli karkoli prepričujem…ampak da pa nekdo neutemeljeno ropota o tem kako plastičen X186 motor pije 3 litre manj kot G194 pa sem pripravljen menjat avto in probamo realno porabo pri AC vožnji.   Potem pa potegnemo še črto pri ceni servisov X186 vs G194 (menjava svečk, olja na vodni osnovi, etc) in vidimo kje smo pri primerjanju varčnosti vožnje s takimi motorji. 
  • Sej lepo, da si optimist, ampak tako kot ni bilo gorivo krivo za podražitve tudi za pocenitve ne more bit. Pač lakomnost in požrtnost nima vzroka niti v vojni v Ukrajini, ne v Putinu, še najmanj pa v nekih vremenskih spremembah. je pa vse to le silno priročen izgovor za rajo, sploh tisto najbolj naivno.
 • Who's Online (See full list)

  • There are no registered users currently online
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.