Shrek Posted November 26, 2022 Report Share Posted November 26, 2022 Problem. Na mazdi 6 letniku 09 mi je na potovanju po Romuniji nehal delat RMV. Na armaturki se prižge za sekundo napis zelene barve, pol je pa rumene in sveti rumene. Ko je deloval, je svetil zelene barve. Sem mislil, da je zaradi umazanije, pa sem danes opral avto, pa ni nič bolje. Je kdo imel podobno težavo? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boss Posted November 26, 2022 Report Share Posted November 26, 2022 Sej bi rekel, da so ti ga spizdili, ampak ne bom prejudiciral sam zato, ker so v Romuniji najbolj pogosti prav Romuni. 🤪 Aja, pa drugače je pravilna kratica RVM oziroma rear vehicle monitoring in ne RMV oziroma register motornih vozil. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boss Posted November 26, 2022 Report Share Posted November 26, 2022 Drugač pa ja, mislim, da ima Mazda dva ta radar senzorja na vsaki strani zadaj nekje v okolici odbijača in baje te prvi sistemi so imeli težavo, ko se je avto tresel, da so sčasoma odpovedali. Cena je tam nekje okoli 400 EUR, če najdeš na kakem e-bayu al pa 1000 EUR na uradnem servisu. Ampak še enkrat, to sem pred časom nekje prebral pa upam, da sem si prav zapomnil. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts