Skoči na vsebino

Prijavi

• Zadnja sporočila

• In sem 100x bolj zadovoljen, da raje pogledaš lepe dekline in da ti nisem nič preveč interesanten, kaj šele lepši.    Aja, mam pa zimske feltne zato bistveno lepše. 😜
    • Haha, kolegi dali polnit popoldne našo Kono v firmi, da bodo naslednji dan zjutraj šli z njo v Koper. Napolnilo za 12% pa vrglo vse skupi ven. Pridejo zjutraj, avto ne polni, baterija na 61%. Pa so šli in pol v Kopru se jebali s polnjenjem na neki javni polnilnici. Potem pa zahtevek, za povračilo stroškov, pa razlago zakaj se ni dalo drugače.... ma jaz se teh športov ne grem. Tole je za mazohiste.
    • Tudi danes je vreme na obalo enkratno . Na soncu je že kar toplo. Tako,da sva danes ubrala malo bolj strmo pot.  Vsak dan vse bolje in bolje.👍    V ozadju se lahko vidi Triglav
    • Sem slikal samo enega, ma jih je bilo več...     Poln "kamper-stop", vsi na kablu za čas smučanja. Drugače ne bi niti opazil, a je prišlo do barufe za zadnjo prosto vtičnico, pa mi na začetku ni bilo jasno, kaj hočejo, ko pa niso kamperji...
    • 1. pogled: a je to @Boss?   2. pogled: ne, ni, ena luštna deklina na drugi strani pakira smuče v vrečo.   3. pogled: u, saj res, moram preverit, kje je žena...   Ampak deklina je bila pa res luštna. Precej lepše za pogledat kot če bi tam res stal @Boss...  
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.