Skoči na vsebino

Prijavi

• Zadnja sporočila

• Meni se pa ravno neda menjati AAA baterij. Priklopim na C-type in je zadeva resena. Ce bi me pa kabli in ostalo motilo si pa kupim tist dock ali podlogo k istocasno polni misko in je zadeva resena. Ista zadeva je z brivniki, zobnimi scetkami itd. vse pac laufajo na integrirani bateriji. Ostale bozicne dekoracija itd. katere laufajo na AAA oz. AA baterije pa uporabljam polnilne baterije, katere isto odstranim in napolnim. Torej bi bilo zame lazji da bi naprava ze v startu imela type C in jo samo nafilam in pici dalje, kot pa da vsakic menjam alkalne baterije. Dober primer je tudi rocna svetilka, katero uporabljam v sluzbi in si ne predstavljam, da bi bila na AA baterije. 
    • 1. življenjska doba je omejna, kljub temu kar si napisal 2. ne rabim se ubadat s polnenjem, ko crne grem v predal v kuhinji po novo aa baterijo in se ne ubadam s kabli in ostalo navlako
    • Sledijo 3-je dnevi dopusta, ko bom v odboru predčasnih volitev; referenduma  
    • Dvomim da bos kdaj menjal integrirano baterijo na miski. Prej bos vrjetno menjal misko :). V nasprotnem primeru pa zamenjas pa je. Sem jo menjal na JBL zvocniku pa na g502 wired sem menjal ze kabel, ker je po 9. letih sel rakom zvizgat itd
    • "Gospod, v čem ste pa vi dobri pri svojem delu?" "V skrivanju pred šefom." "Zakaj?" "Ker se dobre delavce težko najde."
  • Kdo je trenutno prisoten (Poglej celoten seznam)

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.