Skoči na vsebino

Priporočeno sporočilo

Napisano

Torej imam probleme z števcem. Za obrate ne gre dol in kaže skoz 1500 preveč, včasih pa za par dni kaže prov, sploh če ga resetiram z računalnikom. Hitrost kaže 20 naorbe pri 100. Pri manj pa tko 15. Bencin nimam pojma. Se da kako resetirat Oz dat na nulo števec z obrati brez računalnika? Se da popravit števec al rabim zamenjat? Mazda 6 gta 2.5i motor

Hvala

Napisano
pred 22 minutami je Janez007 napisal:

Ne poznam primera, da bi števec kazal bistveno narobe, razen v primerih po tem, ko je kakšen nevešč prevrtaval kilometre in uničil vzmet.

Dvomim da je prevrtel ker jih ma 370k 😂😂

• Všeč 1
  • Haha 2
  • Začuden 1
Napisano

Stric je na Kangoo-ju z vapom pral mašino.

Števca za obrate ni imel, za hitrost pa je padel na 0. In je vsakih par mescev delal po par ur.

Hočem rečt s tem, da ni mus, da je kriv števec, lahko je kakšna druga elektronika....

Napisano
pred 23 minutami je godlike napisal:

Stric je na Kangoo-ju z vapom pral mašino.

Števca za obrate ni imel, za hitrost pa je padel na 0. In je vsakih par mescev delal po par ur.

Hočem rečt s tem, da ni mus, da je kriv števec, lahko je kakšna druga elektronika....

Možni ker tut gretje sedeža ne dela pa licka za airbag. Je pa res da ma stevc napako na računalniku. Tut za benz kaže narobe

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Zadnja sporočila

• No pa te bom.... 🤗
    • Imam dilemo. Ali naj na rednem pooblaščenem servisu Mazde 3 naročim tudi dezinfekcijo klime ali ne? Predvidevam, da se storitev naredi v kompletu z menjavo kabinskega filtra, kar bi bilo smiselno.    Zanima me, ali gre pri taki dezinfekciji bolj za odišavljenje ali dejansko uničenje mikrobov, plesni, itd???   Je kdo to naredil pred kratkim - koliko stane?
    • Mi bomo letos prvič probali, pa bom čez kakšno leto poročal. Saj sam imam na svojem avtu premium letne in zimske, ker delam cca 20k km letno, od tega 90% po avtocesti. Če pa nekdo dela 6-7k km letno, kot moja žena in to večino lokalne ali mestne vožnje, pa bi morale tudi premium celoletne gume dobro služiti.  Vsak pa naj se odloči sam, kaj mu najbolj odgovarja. 
    • Od 2. septembra sem lastnik Multivana hibrida. Preteklo soboto sem ga prvič tankal od dneva nakupa. Pa smo bli vmes dvakrat na Gorenjskem (cca 100km v eno smer), večkrat v Ljubljani (30km v eno smer), ter ogromno lokalnih voženj. Sam pač lokalne so na elektriki. Ga pa redno polnim, počasi na navadni vtičnici. Nakup je bil posledica vsaj dvoletnega študiranja kako in kaj. Sem veliko pogovorov tudi imel z lastniki priklučnih hibridov. Sem bil kar malo šokiran, koliko jih ne polni. Dobro en je živel v bloku in je imel službenega, ga ni polnil praktično, oziroma redko. To je res čista neumnost potem, da ti vleče navaden motor dodatno težo okoli..   Jaz sem zaenkrat zadovoljen, na dolgih vožnjah (100km+) se ubistvu baterija uporablja zato da se avto premakne, pomaga pri pospeševanjih, bencin drži hitrost. S tem se izogne tistim najbolj potratnim območjem. Porabo sem imel tudi na daljših poteh, kjer je bilo 70% avtoceste, 5-6l/100km. Za "kombi" ki ima preko 2 toni, se mi to ne zdi švoh.
    • Ovce delujejo samo po principu naši/njihovi. "Volj je volk je!" "Že grem Janček." (prosto po risanki) s to razliko da se je v risanki Janček vpil da je Volk, v našem primeru pa politiki Jančku vpijejo o nevarnosti volka. Sovražniki so življenjskega pomena da držiš čredo na kupu.   Polpretekla zgodovina Evrope je lep primer. Padec Berlinskega zidu je imel za milijone ljudi zelo pozitivne posledice. Za zahodne politike je bila izguba sovražnika katastrofa. Ker jih je večina voljenih, nekateri celo demokratično, so brez sovražnika dobesedno ostali na čistini. Zato so se potrudili za sranje ki ga sedaj imamo.       
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.