Toliko UI pa pomoje še ne premore, da bi avto vedel, kdo ga vozi ... Bi prej rekel, da so mogoče nadgradili predprodukcijski softver in kaj ni šlo tako, kot bi moralo... Ko sem jaz vozil Mazdo 6e, je bila menda še s predprodukcijskim softverom ...
Tudi jaz sem včeraj vozll po celem snegu.. med 20 in 30 cm ... Prišel po klancu domov brez problemov... Na avtu so Goodyear Ultragrip, ki sem jih dobil ob nakupu avta zraven... torej so stare ene tri leta ... Preventivno sem vklopil "offroad" način ... pa verjetno niti ne bi bilo treba ...
Včeraj sem dobesedno plužil 100 m lokalne ceste cca 20 cm z novimi continentalkami, samo esp je blo treba izklopit. Tudi na regionalni precej ok, filing podoben vredesteinkam, res pa je da sem naredil samo 3 km v vsako smer.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.