Jump to content

K: dele za Mazdo 323 bg 92 letnik

Create short link

Recommended Posts

Posted

Pozdravljeni.

Kot piše v naslovu kupim nekaj delov.

Zunanje obloge a stebrički levo in desno, zadnjo desno obrobo gtr modela, zadnjo polico v prtljažniku.

Če kdo ima kaj od naštetega me lahko kontaktira preko privat sporočil, tukaj ali pa najraje na nič51 šest48 447

Lp. Gregor

Posted

Iskreno povedano, v Sloveniji je teh vozil takooo malo (sem jo imel pred leti in kasneje še eno), ampak so izginile z naših cest. Ebay ti priporočam, bo verjetno še najhitreje, a niti ne prav poceni.

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Posted

kolikor opažam je tu pa tam še kakšna 323f klasičnih pa je res malo. sprednje plastike na A stebričku boš po moje dobil samo še original nove.

• Like 1

Za vse vaše ideje urejanja okolice   www.gabioni.si

post-24-0-89526200-1520847770_thumb.png

34419_1.png  33631_1.png 34319_1.png

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
    • Kliče nekdo na radio med oddajo v živo. Novinar: - "Kako vam je ime?" - "Jaz bi raje ostal anonimen." - "Zakaj pa?" - "Da ne bo potem Lovro rekel to, Lovro rekel ono, ... ... ..."
    • Se glih ne strinjam, mogoče zamenjam za Pelkota, da bo bližje Celja.... 😁😉 To lakirnico ima Selmar v Slovenski bistrici in lakirajo res super le ostala fina dela so malo tako, tako.... 
    • Sin okrožnega sodnika je z Audijem trčil v BMW-a, ki ga je vozil sin komandirja policije. Po ogledu kraja nesreče je bilo ugotovljeno, da je krivec za nesrečo upokojenec, ki je nepravilno čakal avtobus na avtobusni postaji. Poškodovanih ni bilo...
    • Pride gost v hotel v manjšem kraju in na recepciji vpraša: - "Imate prosto sobo?" Lastnik hotela mu odgovori: - "Imamo." - "Se lahko pri vas tudi kaj poje?" - "Seveda." - "Mogoče pri vas nudite tudi večernje usluge?" - "A, to, ja, lahko pokličemo. Je ena Jožica, 50€." - "Pa mogoče ponujate usluge drugega spola?" - "A, to, hja, ponujamo, ja, za to imamo Milana, 500€." - "Kako, prosim? 500€? Zakaj pa desetkrat dražje?" - "Hja, glejte, meni to ni prav nič všeč, zato gre meni 100€. Tudi našemu župniku to ni prav nič všeč, zato gre tudi njemu 100€. Županu to tudi ni prav nič všeč, zato gre tudi njemu 100€." - "Aha, in 200 € dobi pa Milan." - "Ne, 200€ dobita Polde in Lojze, da držita Milana, ker tudi njemu to ni prav nič všeč..."
    • Niti ne. Bolj so imeli naši življenjsko tekmo, kako se ne igra in strelja na gol.  Realno gledano je že prijateljska tekma proti hrčkom dala vedeti, da naši niso trenutno niti med desetimi ekipami v Evropi. Res je, bili so dobri na OI, a trenutno igra nima ne repa ne glave, tako v obrambi kot v napadu. Vsi delujejo izgubljeni v vesolju. 
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.