Janez007 Napisano 15. junij Prijavi Napisano 15. junij dne 15. 6. 2025 ob 14:14 je jstdoma napisal: Kot sem napisal v oglasu je cena po dogovoru. Realno je pomoje nekje pol napisane. Čeprav na mobile.de se prodajajo trije po ceni blizu 20.000€ kar je pa kar huda cena. Jaz ko sedaj kar dobro poznam tak avto, bi za res brezhibnega dal tud 15.000 ali več, samo vem da pri tej starosti idealnega ni. Razširi Če mene vprašaš, za tak avto je zelo malo kupcev, in če se morda kakšen najde, ko vidi 12.000 €, oglasa niti ne prebere. Sam bi izpustil številko ali pa navedel realno. Citiraj
samSimon Napisano 15. junij Prijavi Napisano 15. junij Jaz bi si želel, da bi vsi navajali realno ceno. Tko pa prodajalec avtomatsko pričakuje cenkarje in navija ceno, kupci so si pa tudi že zapekli v glavo, da nikoli ni zadnja cena. In potem smo kjer smo. 3 Citiraj
jstdoma Napisano 15. junij Avtor Prijavi Napisano 15. junij dne 15. 6. 2025 ob 17:08 je samSimon napisal: Jaz bi si želel, da bi vsi navajali realno ceno. Tko pa prodajalec avtomatsko pričakuje cenkarje in navija ceno, kupci so si pa tudi že zapekli v glavo, da nikoli ni zadnja cena. In potem smo kjer smo. Razširi Te čisto razumem. Ampak za tak avto res ne morem dat realne cene, ker ne vem kakšna je 😐 Imam ga enajsto leto. In kolikor sem dal takrat zanj, je realno odslužil in je potem za na odpad. Ampak po drugi strani se pa z njim boljše pelješ kot z novim avtom za 30 - 40 tisoč. 1 1 Citiraj
jstdoma Napisano ponedeljek ob 14:56 Avtor Prijavi Napisano ponedeljek ob 14:56 Volvo je prodan 😢 1 1 1 1 Citiraj
Janez007 Napisano ponedeljek ob 15:17 Prijavi Napisano ponedeljek ob 15:17 dne 23. 6. 2025 ob 14:56 je jstdoma napisal: Volvo je prodan 😢 Razširi Čestitam! Za 11.999? Citiraj
jstdoma Napisano ponedeljek ob 19:40 Avtor Prijavi Napisano ponedeljek ob 19:40 dne 23. 6. 2025 ob 15:17 je Janez007 napisal: Čestitam! Za 11.999? Razširi Našel se je še en tak kot jaz ki je iskal tak avto. Dal bi napisanih 12, pa sem mu jaz spustil na 11. Ker je gledal takšne v tujini (šel prav gledat, ne samo po netu) pa so bili slabši ali pa okrog 20k€ Gre pa avto na Slovaško. 8 1 1 Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.