Skoči na vsebino

Prijavi

• Zadnja sporočila

• Takole je tole - prišel je čas, ko se bom poslovil od svoje šestice, ki mi je odlično služila in bi želel, da bo v veselje še komu drugemu. Mi je sicer mal hudo, ker gre od hiše res dober avto, ampak pač tako je to, ker življenje gre naprej.   Avto ima 100.000km in je redno servisiran na pooblaščenem servisu Interclass. Je pa s tehničnega stališča tole najbolj trpežna Mazda od vseh treh, ki sem jih imel, saj edina stvar, ki je bila menjana izzven rednega servisa so bile zadnje zavorne klešče in v vsem tem času skoraj sedmih let lastništva je to edini izredni dogodek in še ta je bil garancijski.   Letne gume so stare eno leto, dodatno zraven dam komplet zimskih pnevmatik na alu feltnah, ki pa so bolj kot ne potrebne menjave zaradi starosti.    Tukaj jo ponujam, če koga zanima, ker drugače jo dam v račun pri nakupu novega. Ne bom bil pohlepen pri ceni in ne mislim tukaj karkoli nategovat ter se pogajat za ceno. Zato jo dam za natančno toliko kot mi ponujajo, če jo vzamejo v račun in to je 12.000€. Na Avto.netu ne bom prodajal, ker se ne mislim prerekat s preprodajalci in izgubljat živce, tako da če koga zanima mu jo prodam z veseljem, če ne bo pač šla v račun ob menjavi avta. 
    • Se bo kmalu videlo, kako so zabiti ljudje v glavnem mestu🤣
    • Jaja. Tista tvoja trava je oguljena do korenin. Samo da je potem lahko "en ta prav’ pirček po košnji…" 
    • Bom moral v malo šolo slovenščine. 😛
    • Po dolgem času spet en ta prav’ pirček po košnji…  
  • Kdo je trenutno prisoten (Poglej celoten seznam)

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.