Z M A J Napisano 26. maj, 2008 Prijavi Napisano 26. maj, 2008 Kubica bo imel verjetno kmalu dovolj zbiranja 2. in 3. mest, kar pomeni Mi je pa kar v?e? da zdej Hamilton vodi, da se prvenstvo za?enja znova, pa naj od zdaj naprej vsak poka?e svoje! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
poky Napisano 7. junij, 2008 Prijavi Napisano 7. junij, 2008 Mater so ble kvalifikacije zanimive do konca. Ampak na koncu le srebrni na svojem mestu. Kubica spet raztural kvalifikacije,pa tudi Alfi se je dobro odpelal do 4.pozicije,samo kaj ko ju3 na tekmi spet ne bo kaj z njegovim avtom. Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
RoKo Napisano 8. junij, 2008 Prijavi Napisano 8. junij, 2008 No pa je Poljak do?akal prvo zmago ?rnega mulca pa bi za u?esa, ker je uni?il zanimivo dirko... Citiraj
Boss Napisano 8. junij, 2008 Prijavi Napisano 8. junij, 2008 Super dirka - to je F1 Prva zmaga Kubice Drugi Haitfeld Kjer se prepirata dva BMW dobi?ek ima Massa je kljub za?etni smoli pokazal, da fant zna prehitevat in to je izvajal tako uspe?no, da se je prebil iz zadnjega mesta celo na peto. Hamilton je odli?no za?el, zjebal ga je SC potem pa je ?e sam naredil popolno za?etni?ko napako in torpediral Kimija, ki se je skupaj s Kubico ustavil pred rde?o lu?jo. Po dolgem dolgem ?asu smo videli tudi Coultarda na stopni?kah Citiraj
poky Napisano 8. junij, 2008 Prijavi Napisano 8. junij, 2008 Kr zanimiva dirka ja.?e ne bi blo SCja,bi blo nezanimivo,ker bi mali ?rni spet zmagal. Tak pa jebat ga,malo je mogo?e farbnblind,pa ni vido rde?e lu?i. Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
Marko_mx-3 Napisano 8. junij, 2008 Prijavi Napisano 8. junij, 2008 Za?uda sem celo jaz gledal dirko je bilo kar nekaj zanimivih kre?ov ?e celo moto GP mi je uspelo gledati zadnjih 6 krogov Citiraj
poky Napisano 9. junij, 2008 Prijavi Napisano 9. junij, 2008 ?e celo moto GP mi je uspelo gledati zadnjih 6 krogov He he,pol sma gledla isti del dirke. Je pa Hamilton dobo zaj kazen zaradi trka v?eraj.......bo na naslednji dirki mogo ?tartat z 10 mest ni?jega mesta. Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
Z M A J Napisano 9. junij, 2008 Prijavi Napisano 9. junij, 2008 KUBICAAAAAAAAAAAA, kon?no! Vodi pa tudi v prvenstvu, tko da me ne bi ?udlo, ?e se BMW ?e mal poprav je kamot prvak! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
janik Napisano 9. junij, 2008 Prijavi Napisano 9. junij, 2008 A sem imel samo jaz ob?utek, da Heidfeld po koncu dirke ni bil ravno zadovoljen. Mogo?e je bil nevo??ljiv mo?tvenemu kolegu, ki je bil bistveno hitrej?i? Nevem. Citiraj I had a terrible education. I attended a school for emotionally disturbed teachers. (Woody Allen)
Symon Napisano 9. junij, 2008 Prijavi Napisano 9. junij, 2008 ?ele v?eraj sem dojel, da moram navijati za Kubico! zakaj? Fant je rojen en dan pred mano. Ja tudi jaz sem gledal motoGP zadnje kroge. Citiraj
Z M A J Napisano 9. junij, 2008 Prijavi Napisano 9. junij, 2008 Ja mislim, da je Hajdfeld neki ?asa hotel biti glavna zvezda ekipe, zdej pa jih konstantno dobiva po nosu od Polaka! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
theBill Napisano 9. junij, 2008 Prijavi Napisano 9. junij, 2008 Ja mislim, da je Hajdfeld neki ?asa hotel biti glavna zvezda ekipe, zdej pa jih konstantno dobiva po nosu od Polaka! Saj lani je bil - je Kubico povozil tako kot je kubica letos povozil njega. Citiraj Va?n je da piha - na morju al pa na motorju.
Z M A J Napisano 9. junij, 2008 Prijavi Napisano 9. junij, 2008 Mislim, da je Kubica leto?nji Hemilton, tko da bomo vidl, mam filing, da zna bit tut prvak! Lahko bi pa Boss kot jasnovidec kaj povedal! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Boss Napisano 9. junij, 2008 Prijavi Napisano 9. junij, 2008 ?akte ne fantje - take it easy. Zmagal je zato, ker so se favoriti med sabo izlo?ili, pa ?e nekaj nerodnosti pri tankanjih, da tudi drugi vijolini pri rde?ih in srebrnih nista uspeli narediti kaj ve?, pa Kubico ?e kar za svetovnega prvaka razgla?ate. Ni? ne re?em, poba je odli?en, ampak vseeno ob normalnem razpletu dirke je pri njemu ?e velik uspeh, ?e uspe priti na stopni?ke. Tako Ferrari kot McLaren ste ?e vedno precej bolj?a, da pa je stanje na tabeli tak?no kot je, je pa glavni vzrok v dveh izredno kaoti?nih dirkah (GP Monako in GP Canada). Zdaj prihaja nekaj bolj umirjenih "normalnih" dirk pa bomo videli kako dejanasko karte stojijo. Citiraj
BOJČ Napisano 9. junij, 2008 Prijavi Napisano 9. junij, 2008 Mislim, da njegov avto ?e ni "zrel" za prvaka. Bi pa bilo zanimivo tega fanta videti v kak?nem drugem bolidu Citiraj Success is getting what U want, happiness is wanting what U get.
LabiGT Napisano 9. junij, 2008 Prijavi Napisano 9. junij, 2008 yeah like v bolhici (poljski fiat pa to) sam brez zaves Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
BOJČ Napisano 9. junij, 2008 Prijavi Napisano 9. junij, 2008 yeah like v bolhici (poljski fiat pa to)sam brez zaves Kak?na pa je Bolha brez zaves...? Citiraj Success is getting what U want, happiness is wanting what U get.
LabiGT Napisano 9. junij, 2008 Prijavi Napisano 9. junij, 2008 Kak?na pa je Bolha brez zaves...? ne-ceska skratka ferrari bo prvak itak Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
BOJČ Napisano 9. junij, 2008 Prijavi Napisano 9. junij, 2008 Ne vem, ne vem... Citiraj Success is getting what U want, happiness is wanting what U get.
Alex Napisano 9. junij, 2008 Prijavi Napisano 9. junij, 2008 Tudi,?e ne bo prvak ferrari se ne bom jokal. Citiraj
Z M A J Napisano 9. junij, 2008 Prijavi Napisano 9. junij, 2008 Jz pa mislm, da bo Ferrari po?as za?el mal "pu?it", sploh zdej ko je Kubi?a-R ponoru! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
poky Napisano 9. junij, 2008 Prijavi Napisano 9. junij, 2008 Hmmm,vi2 z Redevilom pa oba full za Kubico navijata...... Bi ga blo res zanimivo videt v kakem drugem avtu...... Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
Boss Napisano 9. junij, 2008 Prijavi Napisano 9. junij, 2008 Hmmm,vi2 z Redevilom pa oba full za Kubico navijata...... Skor tko, kot da bi bla brata Citiraj
theBill Napisano 9. junij, 2008 Prijavi Napisano 9. junij, 2008 Jz pa mislm, da bo Ferrari po?as za?el mal "pu?it", sploh zdej ko je Kubi?a-R ponoru! Sanja svinja kukuruz V normalnih razmerah brez kaosa Kubica ?e vedno nima za burek proti Kimiju in Hamiltonu, pa tudi pred Masso je zelo te?ko. Morda ?e kako zmaga, ?e bosta odstopila oba Ferrarija in Hamilton, ampak ob koncu sezone bo pa lepo na ?etrtem mestu. Citiraj Va?n je da piha - na morju al pa na motorju.
ReDevil Napisano 9. junij, 2008 Prijavi Napisano 9. junij, 2008 Mislim, daje Kubica ?ofer prihodnosti, sem pa ?e vedno ful za Alfonzota! Verjetno sem ostal njegov poslednji navija?! :ne vem: Citiraj Dobrodo?li na forumu!
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.