Tilen5 Napisano 5. junij Prijavi Napisano 5. junij Nevem kdo si sploh hotel gledati F1 pardon reklame na slovenskem programu. 2 Citiraj
Alex Napisano 6. junij Prijavi Napisano 6. junij pred 10 urami je Tilen5 napisal: Nevem kdo si sploh hotel gledati F1 pardon reklame na slovenskem programu. Ne vem, kdo bi sploh še hotel gledat F1. 😉 Citiraj
g.Wankel Napisano 6. junij Prijavi Napisano 6. junij pred 1 uro je Alex napisal: Ne vem, kdo bi sploh še hotel gledat F1. 😉 Jaz + še ene 826 milijonov ljudi letno 😀 Drugače pa, če misli POP TV delati na isto foro, kot pred leti, pol se jim ne bo splačal. Da boš pariral F1TV, moraš naresti oddaje in reportaže na nivoju SkyF1, za to rabiš pa pare. POP TV pa definitivno ne bo metal denarja v to Smešno ali ne, je danes logično zakaj je Ališič vztrajal pri temu, da ekipa hodi na dirke. 3 Citiraj
g.Wankel Napisano 6. junij Prijavi Napisano 6. junij pred 2 urama je Tilen5 napisal: Zato sem jaz že toliko časa na f1tv F1TV je majka. Sem mislu, da bom na F1TV gledu Sky, pa je F1 prenos ratal tok dober, da tudi Brundla ne pogrešam več Citiraj
Tilen5 Napisano 6. junij Prijavi Napisano 6. junij Ja jaz sem tudi na f1TV prenosu in ne na smotanem brundlo, njegov sin mi je ljubši mava pa s kolegom deljen račun in sva letos vzela Premium za 4k prenos. Citiraj
Z M A J Napisano pred 10 urami Prijavi Napisano pred 10 urami Russell na najboljšem štartnem mestu. Držim pesti za tega fanta Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Tilen5 Napisano pred 10 urami Prijavi Napisano pred 10 urami Jaz upam da ga Max zbije na štartu 1 Citiraj
g.Wankel Napisano pred 7 urami Prijavi Napisano pred 7 urami Upam, da bo v vsakem primeru zanimivo. Temperature bodo še toplejše, te soft gume delujejo kot radirke, medium zgledajo hitrejše. Will see. 1 Citiraj
Z M A J Napisano pred 1 uro Prijavi Napisano pred 1 uro Eh Lando Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Tilen5 Napisano pred 1 uro Prijavi Napisano pred 1 uro Škoda, sem upal da zgubi ta angleška primadona od Rusla Citiraj
g.Wankel Napisano pred 51 minutami Prijavi Napisano pred 51 minutami (urejeno) Moj jao se je nanašal na to rookie napako Norrisa Sem vesel za Kimija Popravljeno pred 51 minutami od g.Wankel Citiraj
Tilen5 Napisano pred 50 minutami Prijavi Napisano pred 50 minutami pred 1 minuto je g.Wankel napisal: Moj jao se je nanašal na to rookie napako Norrisa Sem vesel za Kimija Vem, smo večkrat omenili da je Lando žal še mlečen. Preveč napak je že naredil letos. Citiraj
Slivka Napisano pred 33 minutami Prijavi Napisano pred 33 minutami Na prvih štirih mestih trije Ferrariji. Me je kar presenetilo, da niso zafurali s taktiko... Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.