Tilen5 Napisano 27. september Prijavi Napisano 27. september GOAT P1 po prvem ovinku. Trenutno vodi. Citiraj Voznik premium vozila, na premium pnevmatikah.
Slivka Napisano 1. oktober Prijavi Napisano 1. oktober Zanimiva primerjava... 2 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
g.Wankel Napisano pred 18 urami Prijavi Napisano pred 18 urami Mclaren se je ustrelu v nogo 😀 1 Citiraj
RUNAČ Napisano pred 17 urami Prijavi Napisano pred 17 urami Saj veš, "papaya rules" pa to... V primeru, da bi Norrisa takrat poklicali v bokse, bi imeli kar veliko možnost, da bi si zagotovili naslov med vozniki. Pa sem drugače med temi tremi, ki se še borijo za naslov, še nekako najbolj za Piastrija, ampak glede na vse leporečenje Zak-a Brown-a sa nebi bil prav nič razočaran, če naslov pobere Max. Citiraj "Precej je treba vedeti, preden opaziš, kako malo veš." Karl Heinrich Waggerl
GregorV Napisano pred 5 minutami Prijavi Napisano pred 5 minutami Jaz sem tudi za Piastrija. Se mi zdi da preferirajo Norisa. Imam pa občutek, da bo na koncu Verstapnen prvak. Noro, 100+ točk zaostanka, sedaj pa..😅 Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.