g.Wankel Napisano pred 6 urami Prijavi Napisano pred 6 urami Pravkar je Tilen5 napisal: Evo, kot sem napovedal Kva je Leclerc čaral, če je bil že skor spredi Drugač pa žal za tok Verstappen fanov, da pridejo gledat kako odstopi v prvem ovinku Citiraj
Tilen5 Napisano pred 6 urami Prijavi Napisano pred 6 urami pred 2 minutama je g.Wankel napisal: Kva je Leclerc čaral, če je bil že skor spredi Drugač pa žal za tok Verstappen fanov, da pridejo gledat kako odstopi v prvem ovinku Na notranji strani je bil pa ga je lando zaprl, za lepo odpeljat ovinek Citiraj
g.Wankel Napisano pred 6 urami Prijavi Napisano pred 6 urami Od kje Norrisu tak čas na Q, če ga zdej Piastri dohaja z lahkoto? Citiraj
Z M A J Napisano pred 6 urami Prijavi Napisano pred 6 urami Težko bo letos kdo drug prvak kot Pias3, pa bi jaz vsekakor raje Landa videl tam Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Tilen5 Napisano pred 6 urami Prijavi Napisano pred 6 urami Jaz pa sam, da ne vidim naduvane Angleže pa sm srečen. Citiraj
jures Napisano pred 1 uro Prijavi Napisano pred 1 uro pred 4 urami je g.Wankel napisal: Kva je Leclerc čaral, če je bil že skor spredi Drugač pa žal za tok Verstappen fanov, da pridejo gledat kako odstopi v prvem ovinku Smo bli v zeltwegu ko je Zonta nabik Schumija v prvem ovinku. Pa je sla cela dirka .. Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
g.Wankel Napisano pred 1 uro Prijavi Napisano pred 1 uro Je pa mal razlika, če prideš iz Slovenije v Zeltweg, ali pa iz Nizozemske. 1 Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.