Skoči na vsebino

Nogomet

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

Ja, ja, ja. To je men za fuzbalom takoj drugi najbolj?i ?port. :aaaaa::aaaaa:

?e mene kdo pra?a, tele babe igrajo bolj zagreto, kot pa mo?ka razli?ica, pa ?e neskon?no lep? je za gledat. :wub:

Ja pa da ne bo kdo mislil, da je tole samo ?latanje, ?enske se res lomijo na igri??u!

Napisano

Nou Camp navija: Nosotros te queremos, Mourinho quedate!

P.S. murinjo ostani, mi te imamo radi!

post-245-1355827823_thumb.gif

Sex, V6 and Rock 'N' Roll

Napisano

Meni je bila ?e tale fina, ko so zamenjali tradicionalni: ole, ole ole oleeeeeee.. z por que, por que, por que, por queee... :aaaaa:

Meni se zdi da muri?iju ni sojena 3. sezona. ?e se ne motim je takisto ?tartal s chelseajam v tretjo sezono in so ga odpikali. V interju je bil 3 samo tam ni imel nobene konkurecne zaradi ?kandala. Tle pa sem ga imel na sumu, da bo tretjo sezono imel probleme. Meni se zdi, da ga igralci pogruntajo in njegove fore. Dve leti jih ?e lahko nekako manipulira pa komu kaj obljublja...

Napisano

zna biti da bo Real zaklju?il ?e Ligo....ManUnited s povratno v Manchestru....

Zna kar zgubit glede na dosedanjo predstavo sicer so pa zanimivi pari edin ?koda mi je celtica :closedeyes: lohk bi koga druzga dobil

Napisano

United ni to ve? kar je bil. Res da ima trenutno najbolj?i napadalski par, samo vezna Uniteda je bolj ?alost, obramba pa ?e bolj.

Muri?i bo zaradi tega lepo prepustil ?ogo Unitedu in lovil kontre, kjer so odli?ni.

Odvisno pa je tudi v kak?ni formi bo Real in kaj bojo naredili pozimi.

Milan Barca bo tudi zanimivo. Milan se po slabem za?etku pobira, pozimi pa bojo verjetno prav na ra?un te tekme, ?e dodatno ske?irali za kake okrepitve. Pri nas smo pa zgubili odli?nega stratega/trenerja.

Jaz sem upal da bi Real po?rebal kak Juventus.

Napisano

Huh, z Juventusom bi jim bilo verjetno ?e precej te?je kot z MUFC. :D

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

• 3 tedne kasneje...
Napisano

Muri?i se ve? ne po?uti za?eljenega in motivacije ni, zdaj pa:

-?e ga na?enejo zdaj, mu mora Perez ske?irati 20miljonov

-?e ga na?ene poleti pa 5 mil.

Real bo verjetno zato 3-ji. Liga je skoraj verjetno ?e izgubljena za Real. ?e so drugi ali pa 3-ji pa tak nima veze. U kon?ni fazi so lahko tudi 4., ker dvomim, da bi imeli probleme v kvalifikacijah za LP.

A trenutno 4. Malaga iga tudi bolj po sistemu toplo hladno. In treba je ra?unat pri Malagi, da zdaj niso dobili igralci pla?anih nekaterih zadev in je tudi motivacija bolj na psu. Tako da bi znalo dones biti presenetljivo la?je in tudi overall, Malaga verjetno ne bo preve? nevarna Realu za 3. mesto.

Leto pred prihodom Pepa, je bila Barca v istem zosu. Trener bez motivacije, igralci so se nakaj puntali, zdaj pa jih ne morejo sklatiti z vrha..

Napisano

Bomo zdej vidl kaj bo, ko jih ?aka Velncija kar 3x zaporedoma.

?e pa se ne bojo popravil, ne bojo imeli ?ans, tudi proti dokaj povpre?nemu Unitedu.

• 1 mesec kasneje...
Napisano

Niti slu?ajno si nisem obetal napredovanje RM v Kraljevem pokalu. Sem bil presene?en in zadovoljen. :party0035::punk::cheers:

Napisano

Ja bl qrc vse skup je blo tole... sramezljiv mogo?e se pa ?e poberemo pa kaj izvle?emo iz te sezone...

Napisano

Dans jih je baje B ekipa RM premagala (nisem gledal tekme, da ne bo pomote), me zanima kako bodo igrali z Milanom, ki je eden mojih treh najljub?ih klubov v fuzbalu. :cheers::D

Napisano

Mah ?alost je bla tekma. Sej se nobenim ni dalo, samo klop Reala je bolj motivirana, da se doka?e trenerju. Pri na?ih se pa ve kdo je prva postava in posledi?no se ne dokazujejo toliko kot bi se morali.

Tok o tem, ko so vsi pametarili, da je Barca tako dobra da ne rabi trenerja in da jo lahko vodi vsak kekec. Evo dva meseca brez glavnega trenerja in sem ?e v dvomih ?e bomo sposobni premagat Deportivo za vikend. Proti Milanu pa s tako igro nimamo niti najman?ih ?ans.

Napisano

RM gre naprej, sem kar malo presene?en. :cheers::notworth:

Napisano

Jaz niti ne. Ker United neki letos ni, re?uje jih RvP in tudi angle?ki klubi so v EU vse slab?i. Prodajajo se kot najbolj?a liga, a to ?e dale? niso. Nesre?o so imeli,d a je Real ravno zdaj ujel formo in tudi, da je sodnik pokazal rde?ega. Takrat je ?lo vse na roke Realu. Druga?e mislim, da bi ?el United naprej. Tudi ?e bi bilo 1:1, verjamem, da bi United prej spravil kak gol.

Kar se pa ?e Angle?ev ti?e, tako chelsea kot united sta se tekem lotila zelo bunkera?ko, toliko tudi o tej najbolj?i ligi. Real je pa? imel sre?o, Barca pa? ne. Ferguson se je druga?e s telem bunkerjem takti?no prav lotil zadeve, ker Real ima ogromne te?ave proti bunkerjem in znajo samo kotre sekat, kar jim pa proti Barci, ki igra odprto zelo ustreza. Kje je Ferguson falil je pomoje pri izbiri igralcev, mislim da bi mu borbenost Rooneya in kreativnost Kagawe bolj pomagala, kot pa stari Giggs in pa Nani. Giggs, bi jim pri?el prav bolj proti koncu tekme, kjer bi rabli hladno in izku?eno glavo za dr?at rezultat.

Napisano

BARCAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

post-245-1363124435_thumb.jpg

post-245-1363124455_thumb.gif

Napisano

Sem kar pogledu dans kako je mo?en tak izid. No ?estitke za TAK?NO zmago. :prstgor:

Napisano

milan je igral obupno slabo, barca pa kot ponavadi,.......... upam da bo u naslednjem krogu tekma barcelona - najbolj?a obramba evrope ( Bayern ), to bi bla tekma :D

sigpic511251_1.gif
Napisano

?isto nepristransko komentiranje...Obrez mu ne se?e do kolen...

CLICK!

preve? gleda? TV :harhar:

20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!

attachmentzbg1.gif
FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide

Napisano

Men je pa fuuul ?koda za Arsenal, ker Bayerna res ne maram. <_<:zvizga:

• 1 mesec kasneje...
Napisano

Kako vam je bil v?e? v?eraj?nji ?ogobrc? Jaz Bayerna ?e vedno ne maram, ampak v?eraj so pokazali marsikaj, treba priznat. <_<

Tudi sicer bi raj?i videl finale RM:Barcelona, saj se mi zdi da bi v tem primeru RM znal premagati rojake, medtem ko proti Bayernu nisem prepri?an da imajo prav veliko mo?nosti za uspeh. :lol:

Sicer pa Real prvo tekmo igra ?ele danes in gleda na to da jih je Borussia Dortmund enkrat v tej sezoni ?e nabunkala, niti nisem tako zelo optimisti?en. :harhar:

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.