maxmazda Napisano 22. april Prijavi Napisano 22. april Prodam alu platišča original Mazda 16col Cena: 150eur. Citiraj
Slivka Napisano 23. april Prijavi Napisano 23. april Kakorkoli štejem, manjka ena luknja za vijak... Citiraj
Slivka Napisano 23. april Prijavi Napisano 23. april Ja, res je, ena luknja za vijak ti manjka. To so originalna 16-colska aluminijasta Mazdina platišča: 2 Citiraj
Slivka Napisano 23. april Prijavi Napisano 23. april pred 2 minutama je g.Wankel napisal: Kaj spet ti sanjaš? Sanjam novejše diške za BTjca. Zakaj vprašaš? Citiraj
g.Wankel Napisano 23. april Prijavi Napisano 23. april pred 3 minutami je Slivka napisal: Sanjam novejše diške za BTjca. Zakaj vprašaš? Vprašam, ker vemo, da Mazde nimajo samo enega tipa feltne, kajne Citiraj
godlike Napisano 23. april Prijavi Napisano 23. april pred 21 minutami je Slivka napisal: Ja, res je, ena luknja za vijak ti manjka. Jaz pa sem imel take 16" na Mazdi, za katere je tu 1 viška. Kaj čemo. A združima? 😉 Citiraj
Boss Napisano 23. april Prijavi Napisano 23. april pred 27 minutami je Slivka napisal: Ja, res je, ena luknja za vijak ti manjka. To so originalna 16-colska aluminijasta Mazdina platišča: Ma to ne šteje, ker imaš dimenzije platišč od Ford Rangerja. Prave avtentične Mazde imajo 5 lukenj. 😜 2 Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.