Mayrik Napisano pred 5 urami Prijavi Napisano pred 5 urami Zdravo, Ima kdo mogoče kake felne 16" 5x114.3 Iščem jih za svojo miato, et 55. Pripravljen sem plačat tam 100-150€ za njih, ne rabijo bit kot nove, ker bodo za zimo. Lp. Citiraj
Slivka Napisano pred 5 urami Prijavi Napisano pred 5 urami (urejeno) Železne? Meni se zdaj ne da preverjat, poskusi sam poiskat, a tiste od Mazde 5 pašejo gor. Vem, da so na 5 vojakov in da so 16˝... So pri meni na dvorišču in čakajo, da jih peljem na odpad, ker smo avto prodali, na FuksWagna pa ne pašejo. Sem jih nekaj ponujal, pa ni bilo nekega silnega povpraševanja in so ostale pozabljene... Za ceno se zmeniva, lahko pa daš 40€ za vsa 4 platišča pa da ne zgubljava čas z barantanjem... Popravljeno pred 5 urami od Slivka Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Bini Napisano pred 3 urami Prijavi Napisano pred 3 urami pred 2 urama je Mayrik napisal: Zdravo, Ima kdo mogoče kake felne 16" 5x114.3 Iščem jih za svojo miato, et 55. Pripravljen sem plačat tam 100-150€ za njih, ne rabijo bit kot nove, ker bodo za zimo. Lp. A pozimi pa ni važno kako izgleda al kaj... Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.