Skoči na vsebino

Zanimivi oglasi

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

nimam pojma, sam ?e nima turbine potem se "chip tuna" ne, rabi? elektroniko drugo (megasquirt al pa kej takegA) pa fajn da je ?e kej drugega predelano.

Napisano

a jebi ga....better late then Reno...:):)

Hehe men samo to ni jasno zakaj je bilo v?eraj polno Renojev na Racelandu pa taki skreti so. ?e dobro, da noben Reno ni crknil, z drugimi znamkami si pa izgleda ne upajo na dirkali??e ker se bojijo, da BI kaj crknilo :harhar:
Napisano

Hehe men samo to ni jasno zakaj je bilo v?eraj polno Renojev na Racelandu pa taki skreti so. ?e dobro, da noben Reno ni crknil, z drugimi znamkami si pa izgleda ne upajo na dirkali??e ker se bojijo, da BI kaj crknilo :harhar:

Po moje pa ljudem samo Renojev ni ?koda :P

mazda-323f-18-glx-98.png
Napisano

V normalnih dr?avah bi tole rjavelo na odpadu ali bilo v razgradnji na dinosu. Ful ima veze kaj vse je obkljukal od opreme, ?e je pa vse zbito. :vskalo:

Mogo?e bi bil motor zanimiv za koga, ki ima 1,6 AN ali NB pa ?e to je vpra?ljivo kak ?ok je do?ivel motor.

Napisano

Sej to ga bo kak?en klepar zrecikliral :) bo ko nov....sam za ta denar nikol, to bo prodan nakonc za jurja ?ez par mesecev pa na avto.netu kot nikoli karamboliran. :whatever:

Napisano

A je sploh kej celga, ?e motor mogo?e ni lih tipi-topi! :ne vem:

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Napisano

Tale ?tajerska Marjanca mora bit pa hitra ko sto mater, Lojz jo garant ne bi maral! :whatever::D

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Napisano

Samo z Camarotom pa nima pojma po driftu

lol, niti en mu ni ratu :D

pizda ma overhanga tale camaro...tipicn american. zihr zanic handling. ze zgleda ful govedasto :D

Napisano

Material za predelavo MX-5 v turbo!

MAZDA-MIATA-MX-5-1-8L-T25-T28-TURBO-UPGRADE-KIT

Tle ni pol materiala za predelavo...

<_< kaj bi se lahko uporabli razen motorja mogoce

http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=4623781&show=1

Men so zici kr v?e?ni, armatura mogo?e, motor, menjalnik, diff, en kup kosov bi se dal z nje nabrat, sam za ene 2,5k ? bi mogla bit cenej :P

s2k_sig_transition_small.gif

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Zadnja sporočila

• Znanec se je vrnil iz Kanade, pa ga vprašam:  - "Kako je tam?" - "Oni so 20 let za nami..." - "Kako to misliš?" - "Pa, tam se še vedno dobro živi..."
    • Me kliče žena: "Kupila sem ti six pack mrzuga piva, čips pa bobi palčke, spekla mešano na žaru. Ne pozabi, da se danes začne SP v veleslalomu, pa pejt s frendi u lokalca na kakšn pir pa tekmo pogledat ..."   Nekaj časa poslušam, nato vprašam: - "A je zlo hudo?" Ona odvrne: - "Ma ne, sploh ne, mal' odbijač, leva luč pa blatnik …"
    • Na zabavi se pogovarjata starejša dama in upokojeni profesor. Pa se dama potoži: - "Pomislite, prej mi je nekdo rekel 'kurba'." - "Ja, veste, jaz to lahko razumem. Jaz že deset let ne predavam več, pa me še vedno kličejo 'profesor'..."
    • Sj vem, kmet an s hribu doma, samo... ... ... Izobraževalni program našega šolskega sistema ni več tisto, kar je bil... Vsak je že lahko profesor, kakšno znanje posreduje dijakom pa ne skrbi nikogar! Sploh jim ne gre več verjeti! Moj sin je padel na izpitu iz BIOLOGIJE. Vprašanje je bilo: "Kaj najdemo v celici?" Odgovoril je: "Tatove, preprodajalce drog, tihotapce, morilce, ... " Menda odgovor ni bil pravilen ... Kam smo padli?
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.