Skoči na vsebino

Zanimivi oglasi

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

Ti bo Ajvar naredu nekaj rde?ih al pa rumenih ?rt. Lohk tud une racing stripes nalima? ?ez pa bo? ta hud ri?otar.

haha

It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see

Napisano

he he

faj bi blo da bi dal svojo v ra?un :( prej in druga?e no go.

20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!

attachmentzbg1.gif
FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide

Napisano

he he

faj bi blo da bi dal svojo v ra?un :( prej in druga?e no go.

To bi se dal s kak?nim posrednikom zment....da tvojo not vzame ti pa tisto kupi?...sam ti jo bo tolk slabo ocenil da ti bo slabo ratal...enako sem jest probal z 1.6 in da bi GTA vzel...sam sm skor bruhnu ko mi je ceno povedal za 1.6, tako da sem jo potem sam prodajal.

Napisano

Za probat je, mogo?e bi res zamenjal pa se nekaj ?asa z GTA fural. :blush: Druga?e ?a Mazdo 3 da? na avto.net pa tukajle jo ponuja? pa, ?e se MPS prej proda pa? jebiga, ?e ne se bo?pa fural kot guspot. :P

Napisano

Fantje, sej nebi kupu lih tega avta, barva in kao styling je ?ist mimo, ampak mi je na splo?no hud, oprema in tehnologija na ravni MB tistega ?asa, pa V8 :ljubezen:

Napisano

tole bi blo za poklicat pa vpra?at... <_<

Pa ?e pi?e 375.000km... Tam pa kao 57.000km na avtonet...

If in doubt, flat out... 

Napisano

poglej ceno tam gor in sedaj pri nas. :P

So ze na grugem forumu ugotavljali, da gre za drug avto iz Italije... in da so le slike pobrane iz nemske strani >> http://goo.gl/3SlJp

Koliko je res, pa naj vsak sam presodi <_<

lp

Thomas

image.png
              mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura

Poraba (bencin)                        Poraba (elektrika)

Mazda CX-60 Startup animation2.gif

Napisano

Sam to je pa kriminal prve lige - sicer je pa logi?no, komu pa se sploh spla?a avte iz tujine vozit z realnimi podatki pa nepo?kodovane?

Spla?a se edino, da ima ogromno kilometrov, ki jih nato tukaj zbijejo obilno al pa da je karamboliran in se ga tukaj popravi. Lep avto z mal km je drag tudi zunaj.

33112_1.png

Napisano

POZDRAVLJENI,

SEM LASTNIK PODJETJA AHV D.O.O., KER SI NE DOVOLIM TAKEGA BLATENJA PODJETJA SEM SE PRIJAVIL IN UME?AL V TO TEMO, RAZNI ˝BMW˝ ZNALCI 1. SLIKA VOZILA JE SIMBOLI?NA-VOZILO V NEM?IJI.... 2. NA?E VOZILO JE IZ ITALIJE-LEASE PLAN(GARANCIJA NA KILOMETRE,BLA...BLA-?E Z NJIHOVE STRANI) 3. ?E STE TAKI DETEKTIVI BI UGOTOVILI VELIKO DETAJLOV KI NE GREJO SKUPAJ SLIKA-OPIS 4. MISLIM DA MED RAZNIMI ZNALCI KI IMAJO ?AS RAZGLABLAT - NI TUDI ENEGA REALNEGA KUPCA 5. REALNI KUPCI POKLI?IJO IN SE POZANIMAJO O VOZILU-ZGODOVINA,,....

ZA VSE NADALJNE INFORMACIJE SMO VAM DOSEGLJIVI PREKO TELEFONOV, KI SO NAVEDENI V OGASU,...

If in doubt, flat out... 

Napisano

hehe, ?e stopi? ma?ki na rep... treba bi ga bilo vpra?at a bo drug BMW tud s prevrtenimi km-ji pa zakaj krade slike, ?e je tak po?tenjak... hmmm ja pa ?e je slika simboli?na se to napi?e pa ne bi bilo nobenih dilem tko pa bo vedno ostal sum, da gre oziroma je ?lo za "mutna posla".

33112_1.png

Napisano

hehe, ?e stopi? ma?ki na rep... treba bi ga bilo vpra?at a bo drug BMW tud s prevrtenimi km-ji pa zakaj krade slike, ?e je tak po?tenjak... hmmm ja pa ?e je slika simboli?na se to napi?e pa ne bi bilo nobenih dilem tko pa bo vedno ostal sum, da gre oziroma je ?lo za "mutna posla".

od X3 so pa realne slike pravi... <_<

If in doubt, flat out... 

Napisano

zakaj se mi zdi da majo vsi bmw in audi pri njemu narejenih +-50.000km... Vsi so tam nekje... <_<

If in doubt, flat out... 

Napisano

...pa vidi se da so samo sliki volana druge in slab?e kvalitete pa M paket??t...a ostale so pa kar fajn.

Itak da se ven vle?e, a ko je oglas gor dajal pa ni blo slik avta a.

Napisano

...pa vidi se da so samo sliki volana druge in slab?e kvalitete...a ostale so pa kar fajn.

Itak da se ven vle?e, a ko je oglas gor dajal pa ni blo slik avta a.

zakaj je avto v prihodu ?e je slikan tam??

If in doubt, flat out... 

Napisano

Jaz nisem... je pa zanimivo to kako brezbri?no jemljejo take prevare. Zdi se jim, da je vse to ?ist legalno in fair v stilu ja sej kupci zahtevajo, da je na ?tevcu tolk mal km-jev.

33112_1.png

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Zadnja sporočila

• Danes videl v škarjice prehitevat enega prepotentneža, ki je imel registrsko KR ET in potem 3 cifre. Sem si mislil ŠKODA; KO JE ZMANJKALO ČRK na registrski, heh
    • Včeraj najprej na krvodajalski, popoldne pa potem še osvojil lušten grič v Zasavju; Ostrež
    • Original so bili, brez gumice, na pooblaščencu ...
    • Pri belih zatičih moraš paziti, ker eni pridejo brez, eni pridejo pa z neko oblogo/gumo. Cena pa sitnica. Mislim, da sem jih imel v MX-5 ene 8 za ena vrata.
    • Navajam nekaj svojih primerov, ko so črički izginili:   Mazda 6 2018 =>   Čriček se je pojavil v tapeti voznikovih vrat, po menjavi ključavnice. Vzrok: pri montaži tapete se je zlomil eden izmed zatičev tapete, tisti ki je v spodnjem vogalu tapete pri pantu vrat, kjer je tapeta nekoliko upognjena. Ko se tapeta montira nazaj, je potrebno na ta zatič še posebej paziti, ker je pod kotom. Težava se je odpravila z novim zatičem.       Mazda 3 2019 =>   Čriček v stropnem predalu očal. Čriček je izginil, ko sem očala ovil v krpo.   Čriček na levi strani ... nekje v stebričku: Vzrok: polica prtljažnika se je iztaknila iz ležišča.     Čriček na levi stani - v vratih: Vzrok: drsanje tesnilnih gum zgornjega vogala vrat. Rešitev: premaz gum s silikonskim sprejem.      
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.