Skoči na vsebino

Zanimivi oglasi

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

zanimiva, lepa, zlo podobna modri predhodnici ... <_<:(

http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=5767517&show=1

Wait ... Think ... Breathe ... Concentrate ... Put the car in gear ... Floor the throttle ... Burn the rubber ... ZooM-ZooM !!

?e bi nekateri ljudje padli z vi?ine svojega ega, na vi?ino svoje inteligence, padca zagotovo ne bi pre?iveli ;)

Napisano

?koda ker MPS-ka trojka ni tako priljubljena, je res bolj eksot na cestah, sem pa prepri?an da ?e bi bila 4x4 da bi se jo la?je prodalo...takole jo pa ima? ve? ali manj lahko do konca life-a, razen ?e jo proda? pod ceno. Sploh pri cenah bencina zadnji cajt.

Napisano

a to ti sam sebe tola?i??

Sploh ne ampak le bolj ?iroko gledam. Ni vse zlato kar se sveti in niso vse Mazde najbolj?i avti v svojem razredu. :harhar:

Potem pa ti razlo?i zakaj jih je tako malo na cesti in zakaj je toliko MX-5 pa so bistveno ?vohnej?e? :ne vem:

Napisano

Tud men so zadnji? predlagal, da "bi si BMW raj?i kupO" in mi ?e danes v glavi odmeva, da sem raj?i pe? ko pa s propelerjem :P

miataviperfinal.png

"It's better to be a lion for a day, than a sheep all your life."

Napisano

Men so se v veliki meri lih zaradi tega BMW-ji totalno zasrali, ker so njihovi lastniki (verjetno ne ?isto vsi, veliko pa jih je) tako arogantni, nastopa?ki in poni?evalni do drugih "manjvrednih" znamk. Eh kr neki! <_<:whatever:

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Napisano

Men so se v veliki meri lih zaradi tega BMW-ji totalno zasrali, ker so njihovi lastniki (verjetno ne ?isto vsi, veliko pa jih je) tako arogantni, nastopa?ki in poni?evalni do drugih "manjvrednih" znamk. Eh kr neki! <_<:whatever:

To se lahko govori za stare trojke in tele najcenej?e petke katere se na trgu dobijo, pa? ko tak?en avto zgubi ceno ob dolo?eni starosti, ga pokupijo "vanbaciva?i" enako lahko re?emo za a8 in s-klaso. Ne vem, ponavadi je tako, mo?nej?i in novej?i BMW, so ?e "normalni" potem se pa zadeva obrne, letijo marsikje spojleri gor, pa en hud ror pa gasa in blendat vsepovprek.

Napisano

A ga bo? vzel za ?parov?ka, ali si se ?e premislu, k je blo takrat tok o tem debate pol pa zgleda ni? od nakupa? :P

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Napisano

cene si niti ni upal napisat!

Za teh 100 jurjov raje mam GTR pa ?e ostane mi za gumo :)

20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!

attachmentzbg1.gif
FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide

Napisano

Samo tale M5 ima drug krog kupcev, je pa? dru?inski dirkalnik :bravo: GTR-a ma? lahk sam zase pa ?e koga zraven, pol je pa po?asi konc.....Jest bi pa raje M5 imel, ?e bi imel pa ?e preve? dnarja pa GTR-a za po dirkali??u ?ez vikende :bravo:

Napisano

No ko je lih GTR omenjen in je ravno eden od mojih najljub?ih avtomobilov bi nekaj povedal njem. ko sem se usedel vanj je bil zic do konca nazaj, in se je skoraj dotikal zadnjih sede?ev, s svojimi nekaj manj kot 180 centimetri nisem ravno velikan pa vam povem da zica ne bi dajal kaj dosti naprej kar pomeni da so zadnji zici v tem avtu na ?alost tako uporabni kot v mojem ali v kaki mx-5, ker niti do centra ne bi mogel peljati 4 oseb, da o kak?ni dalj?i turi sploh ne sanjam, to me je kljub vsemu nekoliko razo?aralo.

Bi ga pa vseeno imel, za dru?nsko limuzinco pa evo IX :D

Napisano

GTRa pokoplje vzdr?evanje. Dvomm da je pr M5 pocen, ampak na dolgi rok useeno ceneje prid? skoz :)

POZOR!

Kredibilnost mojih izjav in nasvetov je lahko vpra?ljiva.

Napisano

ja itak :harhar:

20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!

attachmentzbg1.gif
FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide

Napisano

Reeeeeeeeeees, v GTRu ?e samo za stopinjo ?ez 160 segreje? olje v menjalniku mora? TAKOJ na servis na zamnjavo olja. Notr ga je 10L, litr je 100 ojreslavov, pa si na jur?ka brez dela :D Pa baje ga ni umetnost segret na tolk, Simon bi teku reku fun day on a track :)

http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=5571463&show=1

HAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHA

POZOR!

Kredibilnost mojih izjav in nasvetov je lahko vpra?ljiva.

Napisano

Juhu, kr vinjeto ma ?e za ?ez 100 let :danzoman:

miataviperfinal.png

"It's better to be a lion for a day, than a sheep all your life."

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Zadnja sporočila

• Večina tega komada ne pozna-zaden na albumu...jaz pa sem ga v mladosti preposlušal....ma "teilijaužentkrat"😄.   In spet ga "podoživljam"...BluRay v Atmosu-"adijo pamet"😲👌...kot narejen za ta format.    
    • Sicer pokanje vzmeti ni pogosta hiba Mazd, tko da pač se zgodi in boš moral menjat kar obe.    Kolk je pa aku star? Če je starejši od štirih let je velika verjetnost, da je kriv za iStop lučko in nedelovanje.
    • Tako kot pravi @Bini Octavia je čist preveč plastična, izdelava niti približno ne dosega Superba, ki je čisto v neki drugi ligi.    Sem gledal tudi Octavio, ker bi mi celo bolj ustrezala, ker ni tako velik avto, ampak izdelava... ajojmene pa to bi bil dejansko korak nazaj od Mazde 6 v kvaliteti. Ja celo od 7 let stare Mazde.    Med Octavio in Superbom pri pribiližno enakih specifikacijah je cca 8k€ razlike v končni ceni, proizvodnji stroški in količina materiala in tehnike pa nikakor ne prinesejo te razlike. Se pravi sta avta skoraj enako draga za izdelavo, če bi uporabili enako dobre materiale. Edina rešitev je torej bila, da so za Octavio pač izbrali cenejše materiale, da so lahko naredi ta cenovno razliko in umestili oba modela vsakega v svojo kategorijo.    
    • To je že višji razred od M.6tke..... Octavio pa si notri dobro oglej, plastik fantastik!Česar se dotakneš(cca 80%) je vse trdo razen sedeži..... 
    • Ja če je pol leta utripal, lahko pa še naprej. Nasvet forumskih šerifov: Ne kompliciraj, to sam vozi dalje. 🤠
  • Kdo je trenutno prisoten (Poglej celoten seznam)

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.