Skoči na vsebino

Zanimivi oglasi

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

Tistale slika motorja; mi je prov sme?na pozicija posode za pranje stekel, saj mi lih tko zgleda kot da jo je nekdo tjale gor na motor odlo?u in tam pozabu! :aaaaa::hohoho:

http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=5894032&show=1

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Napisano

Sm tut js kr mal gledu, ko sm pr moji prvi? vidu posodo.. to je vse prera?unan za bol?o razporeditev te?e :P

miataviperfinal.png

"It's better to be a lion for a day, than a sheep all your life."

Napisano

Sm tut js kr mal gledu, ko sm pr moji prvi? vidu posodo.. to je vse prera?unan za bol?o razporeditev te?e :P

Ob povhni ali prazni posodi? :jezicek::D

Napisano

Avto je res lep, samo za imet 12 let pa kar dobro navijajo ceno za te avte...

?aki zdej ko jest mojmu avtu navijem ceno in ga dam na net :)

Napisano

ah dej 12 let star avto pa best buy...pa se audi

oz. je bil best buy kot sam avto....vozne lastnosti so super, je pa? dirkalnik....?e bi bil cabrio bi bilo pa ?e bolj?....vse babe so tvoje...haha, so se limale gor kot mu?ice na avtocesti.

Napisano

?e ste 180konjskega vozili se strinjam....sam sem imel v rokah 225konjskega cabria quattro, in me je presenetil takrat (7-8let nazaj). Tudi kon?na je bila lu?tna preko 260 km/h.

Napisano

@Ploki, mislim da Verica (VR6) krepko zadaj ostane, saj ima 50KM manj in orng starej?o zasnovo motorja! :aaaaa:

Z Rx8 (231KM) sta si direkt konkuren?na;

http://www.zeperfs.com/duel75-1077.htm

Napisano

Res je, edina svetla izjema so Porscheji ter BMWji (M3). B) Ni? ne re?em verjamem pa, da se izmed teh najbolj mirno in udobno (tiho) pri 200 km/h pelje? ravno v TTju.

Napisano

@Ploki, mislim da Verica (VR6) krepko zadaj ostane, saj ima 50KM manj in orng starej?o zasnovo motorja! :aaaaa:

Z Rx8 (231KM) sta si direkt konkuren?na;

http://www.zeperfs.com/duel75-1077.htm

Ti gleda? prvo serijo 2.8 VR6. druga ma 201hp, 3.2 pa 237. :P

?eprav mislim da je TT tut bil v eni izvedenki VR6.

symon: to zato ko je avto za pi?ke ko ne marajo ru?enja ma?ine pa podvozja BAM.

Napisano

Aha, jaz sem pa? generacija Golfa III (ki ga jasno ne maram in mi je grd za popizdit), ampak Verice pa imajo ubijalski zvok, Han?o bi rekel "sonarni" zvok! :hohoho::jupiii:

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.