Skoči na vsebino

Zanimivi oglasi

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

Ja, za Alpine sem pa ?e sli?al. Spodobni ?portniki. Vsaj tam nekje okoli leta 1980... No, glede na to, da en tak Clio stane nekaj ve? kot obi?ajnih 8000? se spodobi, da je narejen v malo bolj resnem obratu... In z malo bolj resnimi komponentami. Ker obi?ajni Renaulti so... No, v bistvu niso, zato me pa nih?e ve? ne prepri?a v to znamko. Dve leti in pol je bilo dovolj. Sem ?e imel idejo, da bi zahteval benificirano dobo za takrat, ko sem imel Renaulta...

V bistvu verjamem ker ko sem imel Renaulta sem sli?al dosti groznih zgodb o njih. Jaz pa tok-tok trkam na les, ni bilo ni? dramati?nega. In upam, da bo tudi tokrat tako. ?e vseeno so drug rang avtomobila.

Napisano

Evo Renault Alpine, to je videt izjemno futuristi?na ma?inca za tisto obdobje;

http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=8502921&show=1&avto=Renault%20Alpine%20A%20310

?e kdo kupuje 323C, za izjemno ugodno ceno, naj si ogleda naslednji oglas;

http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=8539496&show=1&avto=Mazda%20323%20Sedan%201.5i

Tole je bil taprav Alpine!

1969-renault-alpine-a110-1600s.jpg

tale 323c pa upam, da me po?aka :zvizga:

Napisano

tole bi pa celo blo za met :)

?e posebej dobrodo?lo je pa, da ?e ?e nima? bencinske ?rpalke v lasti, da ta ni nikoli oddaljena ve? kot 5km od avta.  :hohoho:

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Napisano

Pi?e, da porabi med 20-29 miljami na galono. To je med 8-12 litrov na 100 :) Ni nek prese?ek. Sicer pa je pomoje to enaka ma?ina kot v Chevrolet Camaru, ki ga ima kolega. Njemu po?re malo ve?, ampak ga "ne ?para". Ima pa zakon glas in ogromno navora, tak da ga je baje pravi u?itek vozit... ?eprav v kon?ni ne gre ?ez 170km/h (elektronska blokada) :D

Aja, kaj pa nabor opreme? Takrat so Nemci ?e za klimo ra?unali dodatno pla?ilo :D

Napisano

Pi?e, da porabi med 20-29 miljami na galono. To je med 8-12 litrov na 100 :) Ni nek prese?ek.

ah, to sm pa ze navajen :P

drugac pa ja, avtomatika nikakor ne maram... :/

Napisano

En Saxo je ?el od bajte, nasledil bi ga lahko elektri?ni bratec;

http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=8562050&show=1&avto=Citroen%20Saxo%20Electric

Si prebral opis spodaj?  :danzoman:  Baterije niso poceni, kolikor vem... in potem zna tole biti ze dokaj drag nakup ... Na une tapoceni AA ali AAA iz Hoferja pomoje ne dela  :jezicek:

Citroen_Saxo_Electric____www.Avto.net___

lp

Thomas

image.png
              mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura

Poraba (bencin)                        Poraba (elektrika)

Mazda CX-60 Startup animation2.gif

Napisano

Klin?ev drobni tisk, se mi je zdelo preve? ugodno vse skupaj.  :lol:

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Napisano

Verjetno res ja....samo za na?e ceste in 4x4 je tud ta ?isto dovolj. Ne vem, ?e primerjam ceno z navadno http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=6667673&show=1&avto=Subaru%20Impreza%20WAGON%202.0%20AUTOMATIC%20SAMO%20... sploh ni za razmi?ljat. Sej podobno je po?asi opaziti tudi pri ostlih znamkah, tudi pri mazdah....je moja 2.0 GTA ?e manj vredna kot 1.6 pa tud ?e je bolj zjahana kot moja.

Napisano

Tole RX8 sem v?eraj gledal blizu nas. Ni ?udno da je tako kon?ala, ?e pa ima gume v stanju za razjokat :( dokaz da so gume res edini stik s podlago. 

PS: Je reko foter da tut razbita ?e vedno dobro izgleda :P

mazda-323f-18-glx-98.png

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.