zeki Napisano včeraj ob 08:12 Prijavi Napisano včeraj ob 08:12 Danes sem moral posodobiti MyMazda aplikacijo za nadaljno uporabo. Ali se še komu dogaja, da po posodobitvi prijava v aplikacijo traja dlje kot prej, ter občasno zašteka za 0.5s do 1s ko preklapljaš med funkcijami orodne vrstice? Pred posodobitvijo je bila prijava takojšnja ko je bil zaznan odtis, sedaj pa nalaga do 5s. Citiraj
Boss Napisano včeraj ob 09:46 Prijavi Napisano včeraj ob 09:46 Sej veš, aplikacija je pač slaba ampak važn, da je bla poceni. Tko k nov trend pri avtih... vse je prilagojeno zgolj nižanju stroškov potem pa ni čudno, da ljudje pravijo kako so bili avti pred desetletjem bolj kvalitetni. 1 Citiraj
Bini Napisano včeraj ob 14:27 Prijavi Napisano včeraj ob 14:27 Sem ravno posodobil aplikacijo in mi odpre aplikacijo takoj potem naprej v tem poju, ki je na tvoji sliki pa cca. 2s.😉 Citiraj
Jest Napisano včeraj ob 15:24 Prijavi Napisano včeraj ob 15:24 Nekaj nadgrajujejo… ker en cajt z dela, en cajt ne… Tudi obvestilo je v aplikaciji ... samo se je izgleda malo zalomilo, ker so datumi ze mimo ... 1 Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
NevLado Napisano pred 2 urama Prijavi Napisano pred 2 urama In za kakšne potrebe kaj uporabljate aplikacijo Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.