cleopatra Napisano 16. oktober, 2006 Prijavi Napisano 16. oktober, 2006 poky, dandotu se neke crtice na celu zarisujejo pa ustnice so nekam cudno stisnjene.. a se teb ka sanja kaj ti znaki pomenjo? Citiraj
cleopatra Napisano 16. oktober, 2006 Prijavi Napisano 16. oktober, 2006 joj,jaz sem tuki slu?ajnona ?aju, ?e ?ist mrzu je pa ura tud ni ve? normalna...dando Citiraj
poky Napisano 16. oktober, 2006 Prijavi Napisano 16. oktober, 2006 A te Dando ni? ne greje?? Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
cleopatra Napisano 16. oktober, 2006 Prijavi Napisano 16. oktober, 2006 Jaz se u?im, on pa spi kot top. Cudn da ni dal se nissana spat k seb v pojstlo.. Citiraj
poky Napisano 16. oktober, 2006 Prijavi Napisano 16. oktober, 2006 Jaz se u?im, on pa spi kot top. Cudn da ni dal se nissana spat k seb v pojstlo.. Take ko on tu pi?e,se jaz tudi ?udim ja! Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
cleopatra Napisano 16. oktober, 2006 Prijavi Napisano 16. oktober, 2006 uhhh sm?i kot medved.. verjetno o nissanu sanja haha.. joj,jutri me bo za u?esa. hej a ne obstaja tud neka tema pono?njaki? bi mogla tja presedlat pa ga mal nadoe??at ko je tko len postal. Citiraj
Boss Napisano 16. oktober, 2006 Prijavi Napisano 16. oktober, 2006 Cleopatra lepo pozdravljena med nami... Daj zaupaj nam eno skrivnost - a si kaj ljubosumna na Nissana - ?ist eno mi?keno pa si, a ne? Citiraj
cleopatra Napisano 17. oktober, 2006 Prijavi Napisano 17. oktober, 2006 sem se zbudu,nisi spi pa mazdica zraven...cleopatra,tebe bom pa za u?esa,ka mi dela?,se mi kolca...spi kot top,lahko no?.dando Citiraj
David Napisano 17. oktober, 2006 Prijavi Napisano 17. oktober, 2006 Hm... zme?njava.press..... Citiraj Feel free....
madmax Napisano 17. oktober, 2006 Prijavi Napisano 17. oktober, 2006 Tole me ?e najbolj spominja na dr Jekyl and mr. Hyde...........dando a nam ma? kej za povedat Citiraj
Boss Napisano 17. oktober, 2006 Prijavi Napisano 17. oktober, 2006 Tole me ?e najbolj spominja na dr Jekyl and mr. Hyde...........dando a nam ma? kej za povedat lol... temu se re?e kraja identitete Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 17. oktober, 2006 Prijavi Napisano 17. oktober, 2006 Tole je zdej kr neki, zato ... Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.