-
Zadnja sporočila
-
Zakaj so ženske pozimi veliko bolj seksi? Ker je večino dneva tema, pa še megla je ponavadi...
-
Če se striptizete po novem imenujejo "eksotične plesalke", a so potem dilerji drog po novem "eksotični farmacevti"?
-
JELINČIČ NAPOVEDAL KANDIDATURO ZA ŽUPANA: Obljublja, da bo v Koper WWW.REGIONALGORISKA.SI Čeprav bodo lokalne volitve šele naslednje leto in to za državnozborskimi, se v javnosti...
-
Hčerka iz verne katoliške družine se nenapovedano vrne domov po 5 letih odsotnosti, med katerimi se družini ni niti oglasila. Oče jo nadere: - "Kaj je s tabo, punca? Izgineš, ne pokličeš, ne pišeš, niti tega nismo vedeli, če si še živa! A veš, kako je tvoja mama trpela? Pa kaj sploh delaš?" Hči (hlipajoč, s solzami v očeh): - "Očka, tako mi je žal ... Postala sem prostitutka ..." Oče: - "KAJ? Ti si navadna kurba, pocestnica, grešnica! Sramota za vso družino!" Hči: - "Očka, tako mi je žal ... Prišla sem samo toliko, da mami podarim luksuzni krzneni plašč, tebi in mami skupaj pa novo vilo z bazenom ... Pa bratu Rolex uro ... Pa posebej zate, oči, novega Mercedes kabrioleta, zadnji model z vso opremo. Pa še vse skupaj bi povabila na novoletno zabavo na svojo novo jahto ..." Oče: - "Čakaj malo - kaj si že rekla, da si postala?" Hči (spet jokaje): - "Prostitutka ... očka, oprosti ..." Oče: - "O, Jezus Marija ... Na smrt si me prestrašila!!! Jaz sem razumel, da si postala protestantka!!! Pridi, da te objamem..."
-
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.