ALLYSSA
Ustvari kratki URL
-
Zadnja sporočila
-
Je Google moški ali ženska? Očitno ženska. Niti stavka ne dokončaš, pa je že poln predlogov...
-
Tisti, ki ne uporabljamo družbenih omrežij ne rabimo bojkotirat?
-
Klepetamo pri malici in debata nanese na ohladitev vremena. Pa me ena sodelavka vpraša, če pri nas na vrhu hriba že kurimo centralno. Takoj se oglasi druga sodelavka in komentira, da zagotovo že kurimo, ker imam že dovolj otrok, da bi se ogreval na "alternativni vir energije"... Smo prišli do zaključka, da je Janša namerno ustvaril krizo v Hormuški ožini in je zato cena kurilnega olja in plina postala tako visoka. Saj je že pred volitvami obljubljal, da bo "popravil demografsko sliko Slovenije", da je to največji izziv in da bo spodbujal domačo rodnost... Zdaj veste, zakaj je kurilno olje preko 1,6€. In če je kurilno po 1,6, ne more biti nafta po manj kot 2. Zaključek: bolj ko se bomo sami j€#@li, manj nas bo Janša...
-
Potem ko je EU umaknila sankcije proti oligarhu, je vohun odkorakal na prostost N1INFO.SI Dan po tem, ko je EU umaknila sankcije proti dvema ruskima oligarhoma, je Azerbajdžan pomilostil francoskega državljana, ki je bil zaradi vohunjenja obsojen na Sem mislil nekaj komentirati, ma sem raje pobrisal, ker nekateri tu tega gotovo ne bi razumeli na pravi način - in bi se spet zatikali ob nepomembne malenkosti, bistvo bi šlo pa mimo...
-
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.