-
Zadnja sporočila
-
sej to sm bil tko pripravljen. naslednje leto zna bit pa še kaseta za zamenjat in pa servis vzmetenja. Tisto bo pa več kot servis za m3
-
Če je zaprta flaša. Kaj bo se pa s pivom zgodlo. Najverjetneje je pasterizirano, tako kot 90% mega ponudbe. Piljem novo flašo, pa tako ki je pri meni v gajbi par dni pred rokom, pa ni razlike v okus. Verjetno je to bolj razlog "premium" in ne da je kvazi sveže.
-
Nimaš kaj. To je pač potrebno naredit ,kolikor stane pač stane. Emtb pač ni zastonj.
-
Hej, na Mazdi2 (2015) sem moral danes odklepati z analognim ključem. Na kratko: Zjturaj sem želel odkleniti avto, pa so smerokazi lepo pomežiknili, vendar pa se avto ni odklenil. Poizkusil sem ene 3x odklenit/zaklenit, pa so samo smerokazi žmigali, drugega nič. Potem sem odklenil avto s ključem, in poikusil še 1x? Nič. No, potem sem pa samo prižgal (mogoče za 15 sekund - vem, to ni baš dobro) in ugasnil avto. In je normalno zaklenil, odklenil, ... Ima kdo kako idejo? Akumulator? Kaj drugega? LP P.S.: sem nov tule... sem iskal po topicih, pa ni bilo obljavljeno še nič podobnega
-
Kdo je trenutno prisoten (Poglej celoten seznam)
Priporočeno sporočilo