Skoči na vsebino

Sex chat

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano
pred 2 urama je Slivka napisal:

Pridem v frizerski salon, tam pa frizerka kot iz reklame. Sicer ni mogla spregledat, da buljim vanjo, vseeno pa je ostala profesionalna in vljudno vprašala:

- "Kako Vas postrižem?"

- "Kot ovna!"

- "Kako pa je to?"

- "Me podreš, obrneš, zvežeš in začneš pri jajcih..."

Včasih je dobro, če si kmet an s hribu doma, pa veš, kako se stvari streže. Vseeno ni bila za stvar...

Škoda, da nisi tole malo prej napisal, sem bil pred 5.urami pri "frizerki".... 🤔😅😂

Napisano
pred 3 urami je Bini napisal:

Škoda, da nisi tole malo prej napisal, sem bil pred 5.urami pri "frizerki".... 🤔😅😂

Dokler posta nad tvojim ne prebere tudi tvoja žena si na varni strani. 😜

• Všeč 2
  • Haha 3

33112_1.png

Napisano
pred 1 uro je Boss napisal:

Dokler posta nad tvojim ne prebere tudi tvoja žena si na varni strani. 😜

Ni hudega,imam srečo,da je tudi za hece in staremu "kozlu" zaupa.....:rozico:

• Všeč 1
  • Haha 2
  • Ljubim 1
Napisano

Špijoni od FB. Predvčerajšnjem sva se z sodelavko pogovarjala od wellcuma AT (pa savne pa to....)💋 in danes mi FB bombardira to reklamo?!

Nič guglav, samo pogovor. Ja je prav špijon od androida ....

• Haha 3
  • Začuden 1
Napisano
pred 1 uro je AmpeR napisal:

Špijoni od FB. Predvčerajšnjem sva se z sodelavko pogovarjala od wellcuma AT (pa savne pa to....)💋 in danes mi FB bombardira to reklamo?!

Nič guglav, samo pogovor. Ja je prav špijon od androida ....

Si bil kje v bližini kakšne savne ali wellnessa? 

Napisano

ja ja.. vemo mi tebe, a ti nas nimaš pojma**

**slovenački bez muke

33112_1.png

Napisano

- "Kako si spoznala svojega moža?"

- "Delala sem v lekarni in je prišel kupit XXXL kondome. Šele po poroki sem pa spoznala, da jeclja..."

Od kar imam Forda, sem postal pešec...

serviser.gif

Napisano

Ta teden sem pa na dopustu.

Sem slišal soseda, kako se prepirata. On jo je, kot kaže, prevaral in mu je zabrusila, da se bo dala dol z vsemi sosedi. Zdaj pa čakam...

• Všeč 1
  • Haha 4
  • Začuden 1

serviser.gif

Napisano

Mladenka pri zdravniku:

- "Imam grozno srbečico med prsti na nogah."

- "Mhm. Med katerimi prsti pa?"

- "Med obema palcema..."

serviser.gif

Napisano

Dve ženski se pogovarjata:
- "A se tebi tudi kadi po sexu?"
- "Ne vem, nisem nikoli pogledala..."

serviser.gif

Napisano

Kdo pravi, da kondom omogoča varen sex? Rudi ga je imel, pa ga je vseeno ustrelil sosedin mož...

serviser.gif

Napisano

Imam obdobni pregled in mi začne zdravnik v ambulanti razlagat:

- "Takoj morate prenehati zapeljevati žene drugih moških, drugače ne boste več dolgo živeli."

Začuden ga gledam:

- "Ampak, kako, saj nimam ne holesterola ne visokega pritiska, moje zdravje je odlično, ženske so pa nore name..."

- "Ravno v tem je problem. Ena od njih je tudi moja..."

serviser.gif

Napisano

Šef kadrovske službe kandidatki za tajnico:

- "Pokažite mi svoja priporočila."

- "Kaj pa če kdo pride?"

serviser.gif

Napisano

Ko vam bo žena začela kaj o Kama Sutri in "umetnostih" v postelji, ji razložite, da je v Kama Sutri vsaj 14 verzov o razlogih, kdaj je moškemu dovoljeno zapeljati tujo ženo...

(Prva knjiga, peto poglavje, od 6 do 20)

serviser.gif

Napisano

Sta se srečala na nudistični plaži. Med njima se "zaiskri" in po pogovoru on reče:

- "Me veseli, da sva se spoznala."

- "Mene tudi. Prideš zvečer k meni v bungalov?"

- "Rad!"

- "No, zdaj pa pojdi v vodo, da ne bodo vsi videli, kako si vesel..."

serviser.gif

Napisano

Pri ginekologu:

- "Imata z možem urejeno spolno življenje?"

- "Jaz ga imam, za moža pa ne vem..."

serviser.gif

Napisano
pred 1 uro je Slivka napisal:

Šele ko ti komar pristane na jajcih, se zaveš, da se vseh težav ne da rešiti z nasiljem...

......in tako ti “ lopata" ne pride nič prav,razen na koncu,da ga zakoplješ.....😁💪😉

Napisano

Tilka piše prosti spis o tem, kaj dela čez dan:

- "Zjutraj vstanem, obrišem pizdo in si umijem zobe. Grem v šolo, se vrnem domov, obrišem pizdo, pojem, napišem domačo nalogo in obrišem pizdo. Potem se malo igram, gledam TV, povečerjam, obrišem pizdo in grem spat. Naslednje jutro pa spet vse od začetka."

Učiteljica je zgrožena in pokliče mamo na pogovor.

Mama pove:

- "Tilka je vse prav napisala. Potem, ko se je mož včlanil v stranko PS, nam stalno na garažna vrata pišejo PIZDA..."

• Všeč 1
  • Haha 2

serviser.gif

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Zadnja sporočila

• Večina tega komada ne pozna-zaden na albumu...jaz pa sem ga v mladosti preposlušal....ma "teilijaužentkrat"😄.   In spet ga "podoživljam"...BluRay v Atmosu-"adijo pamet"😲👌...kot narejen za ta format.    
    • Sicer pokanje vzmeti ni pogosta hiba Mazd, tko da pač se zgodi in boš moral menjat kar obe.    Kolk je pa aku star? Če je starejši od štirih let je velika verjetnost, da je kriv za iStop lučko in nedelovanje.
    • Tako kot pravi @Bini Octavia je čist preveč plastična, izdelava niti približno ne dosega Superba, ki je čisto v neki drugi ligi.    Sem gledal tudi Octavio, ker bi mi celo bolj ustrezala, ker ni tako velik avto, ampak izdelava... ajojmene pa to bi bil dejansko korak nazaj od Mazde 6 v kvaliteti. Ja celo od 7 let stare Mazde.    Med Octavio in Superbom pri pribiližno enakih specifikacijah je cca 8k€ razlike v končni ceni, proizvodnji stroški in količina materiala in tehnike pa nikakor ne prinesejo te razlike. Se pravi sta avta skoraj enako draga za izdelavo, če bi uporabili enako dobre materiale. Edina rešitev je torej bila, da so za Octavio pač izbrali cenejše materiale, da so lahko naredi ta cenovno razliko in umestili oba modela vsakega v svojo kategorijo.    
    • To je že višji razred od M.6tke..... Octavio pa si notri dobro oglej, plastik fantastik!Česar se dotakneš(cca 80%) je vse trdo razen sedeži..... 
    • Ja če je pol leta utripal, lahko pa še naprej. Nasvet forumskih šerifov: Ne kompliciraj, to sam vozi dalje. 🤠
  • Kdo je trenutno prisoten (Poglej celoten seznam)

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.