Slivka Napisano 12. maj Prijavi Napisano 12. maj 1 1 1 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Slivka Napisano 15. maj Prijavi Napisano 15. maj Pri seksu me najbolj moti to, da ga nimam... 1 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Slivka Napisano 15. maj Prijavi Napisano 15. maj Kaj je "ženska pamet? Obleče se za 500€, sleče se za 100€. Kaj je "moška pamet"? Ne dojame, da ga to v vsakem primeru košta 600€... Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Boss Napisano 15. maj Prijavi Napisano 15. maj pred 16 urami je Slivka napisal: Pri seksu me najbolj moti to, da ga nimam... to pa pr teb dvomim... maš kr lepo četico dokazov 1 Citiraj
Shrek Napisano 16. maj Prijavi Napisano 16. maj (urejeno) ...poštar... ...lopata...😋 Popravljeno 16. maj od Shrek 1 Citiraj
Slivka Napisano 16. maj Prijavi Napisano 16. maj Eeee, glej, tako hudo žejen pa spet nisem... 1 1 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Slivka Napisano 21. maj Prijavi Napisano 21. maj A se v "skupinski seks" šteje, če sem bil z žensko, ki ima dva priimka? Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Slivka Napisano 21. maj Prijavi Napisano 21. maj Prikolesari sodelavka pred firmo, pa je slabo postavila kolo in se kolo zvrne po tleh. Jaz komentiram: - "A je kolo padlo v nezavest?" Ona pa meni nazaj: - "Če bi ti bil pol ure med mojimi nogami, bi tudi ti padel v nezavest..." Nisem nič več komentiral... 4 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Slivka Napisano 21. maj Prijavi Napisano 21. maj Sedita dedek in babica, gledata televizijo in babica nagovori dedka, da gre v klet iskat kaj za srknit, če je mogoče kakšno žganje. Dedek se res odpravi v klet, najde neko zaprašeno steklenico, obriše prah z nalepke in prikaže se napis KONJAK. Dedek odnese gor in z babico štamperle po štamperle spraznita steknenico. Zvečer babico zaščemi med nogami, privije se k dedku in dedek je takoj za akcijo. Pa prvič, pa drugič, pa tretjič, pa ... ... ..., pa sedmič. Babica vsa izmučena in prepotena vpraša dedka: - "Kaj sva midva to pila?" Dedek popolnoma obriše prah s steklenice in prebere: - "Če se konj aktivno ne pari, primešajte 1 dcl tega zdravila v 10 litrov vode in naj popije." 8 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Slivka Napisano 21. maj Prijavi Napisano 21. maj Mislim, da sem dojel, zakaj ženske tako težko čakajo, kdaj bo "črni petek"... 4 1 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
GoB Napisano 25. maj Prijavi Napisano 25. maj Zakaj po dobrem seksu ne morem zaspati? Ker moram domov. 1 2 1 Citiraj
GoB Napisano 28. maj Prijavi Napisano 28. maj Vpraša prijatelj prijatelja: -Kaj bi bilo, če bi jaz spal s tvojo ženo? -Bila bi si kvit. 5 Citiraj
Slivka Napisano 2. junij Prijavi Napisano 2. junij Ne vem, kdo je ta ženska, ampak očitno te pozna... 3 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Slivka Napisano 2. junij Prijavi Napisano 2. junij 1 1 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Slivka Napisano 2. junij Prijavi Napisano 2. junij Ne piješ - vsi ti ponujajo alkohol. Vegetarijanec si - vsi ti ponujajo meso. Nisi jebal že mesec dni - nobena nič ne ponuja... 4 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Slivka Napisano 4. junij Prijavi Napisano 4. junij 2 1 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Slivka Napisano 6. junij Prijavi Napisano 6. junij Sicer ne razumem Kitajščine ampak mislim, da piše: "Lep vikend vsem!" 4 1 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Slivka Napisano 11. junij Prijavi Napisano 11. junij Sem se spotaknil in padel, ampak mi ni hudega... 1 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Boss Napisano 11. junij Prijavi Napisano 11. junij Drugič pa ne jej Viagre, kot da je Rikola bombon. 1 2 Citiraj
Slivka Napisano 11. junij Prijavi Napisano 11. junij 1 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Slivka Napisano 16. junij Prijavi Napisano 16. junij 4 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Slivka Napisano 16. junij Prijavi Napisano 16. junij 2 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.