Slivka Napisano 15. maj Prijavi Napisano 15. maj Pri seksu me najbolj moti to, da ga nimam... 1 Citiraj
Slivka Napisano 15. maj Prijavi Napisano 15. maj Kaj je "ženska pamet? Obleče se za 500€, sleče se za 100€. Kaj je "moška pamet"? Ne dojame, da ga to v vsakem primeru košta 600€... Citiraj
Boss Napisano 15. maj Prijavi Napisano 15. maj pred 16 urami je Slivka napisal: Pri seksu me najbolj moti to, da ga nimam... to pa pr teb dvomim... maš kr lepo četico dokazov 1 Citiraj
Shrek Napisano 16. maj Prijavi Napisano 16. maj (urejeno) ...poštar... ...lopata...😋 Popravljeno 16. maj od Shrek 1 Citiraj
Slivka Napisano 16. maj Prijavi Napisano 16. maj Eeee, glej, tako hudo žejen pa spet nisem... 1 1 Citiraj
Slivka Napisano 21. maj Prijavi Napisano 21. maj A se v "skupinski seks" šteje, če sem bil z žensko, ki ima dva priimka? Citiraj
Slivka Napisano 21. maj Prijavi Napisano 21. maj Prikolesari sodelavka pred firmo, pa je slabo postavila kolo in se kolo zvrne po tleh. Jaz komentiram: - "A je kolo padlo v nezavest?" Ona pa meni nazaj: - "Če bi ti bil pol ure med mojimi nogami, bi tudi ti padel v nezavest..." Nisem nič več komentiral... 4 Citiraj
Slivka Napisano 21. maj Prijavi Napisano 21. maj Sedita dedek in babica, gledata televizijo in babica nagovori dedka, da gre v klet iskat kaj za srknit, če je mogoče kakšno žganje. Dedek se res odpravi v klet, najde neko zaprašeno steklenico, obriše prah z nalepke in prikaže se napis KONJAK. Dedek odnese gor in z babico štamperle po štamperle spraznita steknenico. Zvečer babico zaščemi med nogami, privije se k dedku in dedek je takoj za akcijo. Pa prvič, pa drugič, pa tretjič, pa ... ... ..., pa sedmič. Babica vsa izmučena in prepotena vpraša dedka: - "Kaj sva midva to pila?" Dedek popolnoma obriše prah s steklenice in prebere: - "Če se konj aktivno ne pari, primešajte 1 dcl tega zdravila v 10 litrov vode in naj popije." 8 Citiraj
Slivka Napisano 21. maj Prijavi Napisano 21. maj Mislim, da sem dojel, zakaj ženske tako težko čakajo, kdaj bo "črni petek"... 4 1 Citiraj
GoB Napisano 25. maj Prijavi Napisano 25. maj Zakaj po dobrem seksu ne morem zaspati? Ker moram domov. 1 2 1 Citiraj
GoB Napisano 28. maj Prijavi Napisano 28. maj Vpraša prijatelj prijatelja: -Kaj bi bilo, če bi jaz spal s tvojo ženo? -Bila bi si kvit. 5 Citiraj
Slivka Napisano 2. junij Prijavi Napisano 2. junij Ne vem, kdo je ta ženska, ampak očitno te pozna... 3 Citiraj
Slivka Napisano 2. junij Prijavi Napisano 2. junij Ne piješ - vsi ti ponujajo alkohol. Vegetarijanec si - vsi ti ponujajo meso. Nisi jebal že mesec dni - nobena nič ne ponuja... 3 Citiraj
Slivka Napisano 6. junij Prijavi Napisano 6. junij Sicer ne razumem Kitajščine ampak mislim, da piše: "Lep vikend vsem!" 4 1 Citiraj
Slivka Napisano 11. junij Prijavi Napisano 11. junij Sem se spotaknil in padel, ampak mi ni hudega... 1 Citiraj
Boss Napisano 11. junij Prijavi Napisano 11. junij Drugič pa ne jej Viagre, kot da je Rikola bombon. 1 2 Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.