Slivka Napisano petek ob 06:29 Prijavi Napisano petek ob 06:29 Moški se rodijo ... ... med ženskimi nogami ... ... potem se pa celo življenje trudijo ... ... priti nazaj mednje ... ZAKAJ? Ker doma je najlepše... 2 1 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Slivka Napisano ponedeljek ob 10:30 Prijavi Napisano ponedeljek ob 10:30 1 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Slivka Napisano ponedeljek ob 12:26 Prijavi Napisano ponedeljek ob 12:26 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Slivka Napisano pred 23 urami Prijavi Napisano pred 23 urami 3 1 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Slivka Napisano pred 2 urama Prijavi Napisano pred 2 urama Ahaaa, šele zdaj razumem, zakaj "one" imenujejo 'tič'... Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Slivka Napisano pred 2 urama Prijavi Napisano pred 2 urama Me zanima naslov tiste knjige - mora biti zelo zanimiva... 1 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Bini Napisano pred 26 minutami Prijavi Napisano pred 26 minutami pred 2 urama je Slivka napisal: Me zanima naslov tiste knjige - mora biti zelo zanimiva... Mene pa zanima kako list obrne.... 🫣 1 Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.