Slivka Napisano petek ob 06:29 Prijavi Napisano petek ob 06:29 Moški se rodijo ... ... med ženskimi nogami ... ... potem se pa celo življenje trudijo ... ... priti nazaj mednje ... ZAKAJ? Ker doma je najlepše... 2 1 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Slivka Napisano ponedeljek ob 10:30 Prijavi Napisano ponedeljek ob 10:30 1 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Slivka Napisano ponedeljek ob 12:26 Prijavi Napisano ponedeljek ob 12:26 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Slivka Napisano včeraj ob 09:29 Prijavi Napisano včeraj ob 09:29 3 1 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Slivka Napisano pred 9 urami Prijavi Napisano pred 9 urami Ahaaa, šele zdaj razumem, zakaj "one" imenujejo 'tič'... Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Slivka Napisano pred 8 urami Prijavi Napisano pred 8 urami Me zanima naslov tiste knjige - mora biti zelo zanimiva... 1 2 2 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Bini Napisano pred 6 urami Prijavi Napisano pred 6 urami pred 2 urama je Slivka napisal: Me zanima naslov tiste knjige - mora biti zelo zanimiva... Mene pa zanima kako list obrne.... 🫣 1 Citiraj
skritikrt Napisano pred 55 minutami Prijavi Napisano pred 55 minutami pred 8 urami je Slivka napisal: Me zanima naslov tiste knjige - mora biti zelo zanimiva... Kje ti vidiš kako knjigo🧐😂😉 1 Citiraj
Slivka Napisano pred 34 minutami Prijavi Napisano pred 34 minutami Ko boš v mojih letih in če boš dovolj dolgo gledal sliko, jo boš opazil, tako, malo v ozadju... 1 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.