AUDI TT
Ustvari kratki URL
-
Zadnja sporočila
-
@Boss, skoraj si zadel. Samo, da mulc ne more ustanoviti podjetja, ampak ... ... ... Ma, preberi si sam: Popri tekmovanje - Tekmovanje v podjetniških idejah mladih POPRI.SI Z udeležbo na tekmovanju POPRI razvijaš ustvarjalnost, podjetnost, se naučiš timskega dela, navezovanja...
-
Ford je izredno hiter pri tem. Tudi če na podežwljski cesti pride iz preglednega ovinka avto, prej zasenči. Kaki Opli so divji, kar fajn v oke sveti, preden se odloči krajšat.
-
Večina voznikov je počasnejše pri reagiranju kot avtomatika, tako da tole ni nek problem. Mislim vsaj jaz ga ne zaznavam. Moram pa rečt, da pri avtomatskem vklopu dolgih se ne spomnim, da bi mi kdaj kdo blendal.
-
Jaz to ne razumem kot seminarsko ampak gre za poslovno idejo, ki je verjetno mišljena kot nek startup. Zdaj, če ni tako ni panike, anketo sem izpolnil, ampak vseeno predno se gre v neke poslovne avanture je potrebno resno raziskat tržišče pa predvsem na nivoju izdelkov. A res vlada praznina, ki bi jo zapolnili novi novativni izdelki ali je to že vse bilo pa se ni ali pa se je le deloma obneslo. Sicer pa OK, ne bom več razlagal osnov, čeprav sem 10 let živel na taki lastni inovativni zamisli, ki je trajala dokler jo ni izpodrinil internet.
-
-
Kdo je trenutno prisoten (Poglej celoten seznam)
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.