Marko_mx-3 Napisano 7. marec, 2007 Prijavi Napisano 7. marec, 2007 jaz vam samo lahko recem da je fr3ak fejst punca in da dosti sama naredi na avtu je nora na tuning in mislim da bo njena mazdica cez nekaj casa kar fajn zgledala to verjamem da bo, pa da ji bo? tudi kaj pomagal Citiraj
fr3ak Napisano 7. marec, 2007 Prijavi Napisano 7. marec, 2007 jaz vam samo lahko recem da je fr3ak fejst punca in da dosti sama naredi na avtu je nora na tuning in mislim da bo njena mazdica cez nekaj casa kar fajn zgledala Citiraj
sql Napisano 7. marec, 2007 Prijavi Napisano 7. marec, 2007 jaz vam samo lahko recem da je fr3ak fejst punca in da dosti sama naredi na avtu je nora na tuning in mislim da bo njena mazdica cez nekaj casa kar fajn zgledala pohvalno!!no vsaj ena stvar k sm skapiral dons na tem forumu aja to da je fejst sm pa opazu ce pa rabi ksno pomoc sm pa vedno na razpolago Citiraj
nisde Napisano 7. marec, 2007 Prijavi Napisano 7. marec, 2007 Borut bo presre?n k bo zjutri vidu tole temo Citiraj POZOR! Kredibilnost mojih izjav in nasvetov je lahko vpra?ljiva.
sql Napisano 7. marec, 2007 Prijavi Napisano 7. marec, 2007 Borut bo presre?n k bo zjutri vidu tole temo zakaj? Citiraj
nisde Napisano 7. marec, 2007 Prijavi Napisano 7. marec, 2007 zakaj? Ker smo tolk postov nabil da je kr joj Ah bo usaj meu kj za delat Citiraj POZOR! Kredibilnost mojih izjav in nasvetov je lahko vpra?ljiva.
fr3ak Napisano 7. marec, 2007 Prijavi Napisano 7. marec, 2007 ene 4 strani so zdaj ?le ne upa kdo ?e ve?? Citiraj
nisde Napisano 7. marec, 2007 Prijavi Napisano 7. marec, 2007 ene 4 strani so zdaj ?le ne upa kdo ?e ve?? Jutr ga bomo sral treba po?as spatOstane mi ?e 6 ur spanca ?e zdj za kompom zaspim Drga? bojo pa drugi zih za Citiraj POZOR! Kredibilnost mojih izjav in nasvetov je lahko vpra?ljiva.
sql Napisano 7. marec, 2007 Prijavi Napisano 7. marec, 2007 Ker smo tolk postov nabil da je kr joj Ah bo usaj meu kj za delat sam js pridm je prec pestro tukej! pa se mazdomaherja ni gor pol bi sele blo piz... ene 4 strani so zdaj ?le ne upa kdo ?e ve?? hm zdej odvisno kaj mislis ane! Citiraj
BOBI Napisano 7. marec, 2007 Prijavi Napisano 7. marec, 2007 to verjamem da bo, pa da ji bo? tudi kaj pomagal normalno,saj pa nisma tako dalec narazen,eni projekti so ze v delu pa kaka :mi pijemoo: tudi pade,se dogaja Citiraj MAZDA POWER
Marko_mx-3 Napisano 7. marec, 2007 Prijavi Napisano 7. marec, 2007 jaz ne grem spat, ker bom druga?e zaspal, pa ?e indijanske plese proti de?ju ple?em Citiraj
nisde Napisano 7. marec, 2007 Prijavi Napisano 7. marec, 2007 indijanske plese proti de?ju ple?em Nekam ?voh ti gre Citiraj POZOR! Kredibilnost mojih izjav in nasvetov je lahko vpra?ljiva.
sql Napisano 7. marec, 2007 Prijavi Napisano 7. marec, 2007 Jutr ga bomo sral treba po?as spatOstane mi ?e 6 ur spanca ?e zdj za kompom zaspim Drga? bojo pa drugi zih za ok pol pa bejz spat da ne bos ju3 tecn hehe ajde Citiraj
nisde Napisano 7. marec, 2007 Prijavi Napisano 7. marec, 2007 ok pol pa bejz spat da ne bos ju3 tecn hehe ajde Jst nkol nism te?n Preziram te?ne ljudi ker uni?ujejo svet Citiraj POZOR! Kredibilnost mojih izjav in nasvetov je lahko vpra?ljiva.
Marko_mx-3 Napisano 7. marec, 2007 Prijavi Napisano 7. marec, 2007 Zdej bi se lahko v pono?njaki preselil, ker ni nobenega od ustvarjalcev teme tukaj Citiraj
fr3ak Napisano 7. marec, 2007 Prijavi Napisano 7. marec, 2007 a kdo gleda na hr rtl ? kaj pa je Citiraj
sql Napisano 7. marec, 2007 Prijavi Napisano 7. marec, 2007 jaz ne grem spat, ker bom druga?e zaspal, pa ?e indijanske plese proti de?ju ple?em jao sam se ti je res poslabsalo mislim da je skrajni cas da ksnga dohtarja ala rugl obisces Citiraj
BOBI Napisano 7. marec, 2007 Prijavi Napisano 7. marec, 2007 a kdo gleda na hr rtl ? malo skilim tja,nebi tu gor plezal Citiraj MAZDA POWER
sql Napisano 7. marec, 2007 Prijavi Napisano 7. marec, 2007 Jst nkol nism te?n Preziram te?ne ljudi ker uni?ujejo svet pol pa ql ane! Zdej bi se lahko v pono?njaki preselil, ker ni nobenega od ustvarjalcev teme tukaj lahko gres dok fr3ak ostane tukej sm tud js pol pa grem itq spat Citiraj
Marko_mx-3 Napisano 7. marec, 2007 Prijavi Napisano 7. marec, 2007 jao sam se ti je res poslabsalo mislim da je skrajni cas da ksnga dohtarja ala rugl obisces to je zame normalno Neki mi gre ples samo nobene ni zravn da bi pomagala migat Citiraj
sql Napisano 7. marec, 2007 Prijavi Napisano 7. marec, 2007 malo skilim tja,nebi tu gor plezal res je bl katastrofa k ne! kok mislis da je kej visine? to je zame normalno Neki mi gre ples samo nobene ni zravn da bi pomagala migat fotosop! Citiraj
BOBI Napisano 7. marec, 2007 Prijavi Napisano 7. marec, 2007 res je bl katastrofa k ne! kok mislis da je kej visine?fotosop! za mene prevec Citiraj MAZDA POWER
sql Napisano 7. marec, 2007 Prijavi Napisano 7. marec, 2007 sam pomoje bi blo kr fajn skoct dolceprov se bojim visine... kaj zdej delajo pa lih pr vecirji sm a tukej se da sam nabijat poste? sam pomoje bi blo kr fajn skoct dolceprov se bojim visine...kaj zdej delajo pa lih pr vecirji sma tukej se da sam nabijat poste? bi sam s sabo nabijal Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.