Skoči na vsebino

Filmi

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

Zadnji? sem gledal Snowpiercer. Kul zadev??ina. Sploh ?e so komu v?e? 1984, Brave New World zadeve...

Sem pa pogledal tudi John Wick in pa The Equalizer. Fajn akcijska filma. ?akam na nadaljevanje obeh filmov. bojda se bosta posnela.

Napisano

Zdejle mi testo vzhaja z pizzo in pizza rollse. Tko da zdej gledam pa ?tudiram kaj ?em gledat zve?er, ko se bom basal.

Sem mislil gledat Kingsman pa ?e ni pametnega streama zuni. Jaz kej dosti ne downloadam ampak bolj gledam online.

Bo treba kak film najdit, ki je pr?u ven zgodi 2014. Vsi ki me zdej zanimajo oo pri?li pozno 2014 ven, in je vse CAM kvaliteta.

Sem pa zadnji? gledal tudi Fury. OK zadevca za vse ki imate radi kak vojni film. Pogledal sem pa tudi tazadnjega Hobbita in mi je bil kot predhodnika brezvezen do konca.

EDIT: ?e najdu. Ka?e bom gledal Intersellar. Je ?e HD verzija zuni. :)

Napisano

Jest tud ?akam na testo za pico. Interstellar je screener ali dvd? Kingsmen mi je bil dobr, za nasmejat.

Fury je bil malo na eastwooda, toliko vojakov s protitankovsko zadev?no ampak vsi pridejo do tanka umret.

Napisano

Interstellar je res dober film in ti da mislit... je pa dobro, da ima? vsaj neko predznanje o ustroju vesolja in kako delujejo dimenzije, hitrosti, ?as,.... Ga bo pa verjetno treba pogledat ?e 1x, da vidi? vse fore, ki jih v prvem ogledu spregleda?, ker ?e ne ve? poante oziroma zaklju?ka filma.

Fury je zanimiv film sploh za tiste, ki smo malo mahnjeni na tanke... ?koda edino, da ga zanese v pretiravanje, ker res ne bi bilo treba saj je imel ?ist dobro dinamiko.

33112_1.png

Napisano

Gledala Insurgent v prenovljenem kino Be?igrad (lepo prenovljen mimogrede, ?eprav ne vem kak?en je bil prej, z mamo obiskovale bolj kino ?i?ka, ki je sedaj bolj koncertna zadeva kot pa kino), film no zame razo?aranje glede na knjigo.. To bi se dal razpravljat s tistimi, ki so brali ;)

Fury ?e downloadan ?aka na ogled :) interstellar pa tudi na seznamu.. Premalo ?asa za ogled vsega :/

Napisano

Nvm ?e je blo objavln, ?e veste ipd. glede na to da ?e govorite o piratizrianju je za tiste s stabilnim internetom tole zelo uporabna zadeva http://popcorn-time.se/

V trenutni verziji sicer serije ne delajo, prej so, so pa gor fimi in podnapisi, ?e podnapisov ni se jih lahko uvozi... Pa? zelo uporabna zadeva :)

Napisano

Interstellar je res dober film in ti da mislit... je pa dobro, da ima? vsaj neko predznanje o ustroju vesolja in kako delujejo dimenzije, hitrosti, ?as,.... Ga bo pa verjetno treba pogledat ?e 1x, da vidi? vse fore, ki jih v prvem ogledu spregleda?, ker ?e ne ve? poante oziroma zaklju?ka filma.

Fury je zanimiv film sploh za tiste, ki smo malo mahnjeni na tanke... ?koda edino, da ga zanese v pretiravanje, ker res ne bi bilo treba saj je imel ?ist dobro dinamiko.

Verjetno bom mogel ?e enkrat gledat, ker mi ravno v zgodbi nekaj ne poklapa. Okoli pojava tiste "?rvine" okoli Saturna mi nekaj ne ?tima. :)

Ja Fury na koncu malo zabluzi in pretirava, ampak je vsebina prej zelo zanimiva od predvsem odli?no odigrana.

Napisano

Ja oni ledeni planiet ni bil tako pod vplivom ?rne luknje. Sej ?e oni kekec, ki jih je ?akal v orbiti ni bil toliko pod vplivom. Samo so bli ve? ?asa dol, ker cca. eno uro so planiral ?e bi ?lo vse OK, samo so potem moral ?akat, da se jim motorji odto?ijo vode, ko jih je malo zalilo.

Jaz se na splo?no neki ne strijam z to teorijo, da se ?as krivi, in da za ene te?e hitreje za druge pa po?asi. Sej na papirju se sli?i po nekih varjantah zanimivo, vsamo vsaki? ko berem o tem v knjigah, se nekako kar ne strinjam.

Napisano

Na prvem planetu, ki so ga ?li pogledat, so enega pustil zadaj in jih je ?akal. Oni so ?li dol za eno uro, ki se je zavlekla do ene dve uri, plus "?asovni zamik" je bil huj?i kot so predvidevali. Se pravi namesto 7 zemeljskih let so bili tam 23 let. Na tem planetu je pa? ?rna luknja delala svoje.

Oni ledeni planet je bil izven dometa ?rne luknje in je ?as potekal "normalno". 

• 2 tedna kasneje...
Napisano

No niso ravno filmi, ampak to je moja ponosna kolekcija, ki sem jo verjetno ?e ene 5x okol pregledal. https://drive.google.com/file/d/0B5dGkZismtowRXBtZndzQTZNR0E/view?usp=sharing

Pa ko sem glih ?e na relevanti temi, na TV-ju se meni prakti?no vrti samo ?e BBC Knowledge (oz. kamlu BBC Earth). Fantasti?en kanal, fenomenalni dokumentarci, vrtijo tudi Top Gear, pogre?am edino oddajo QI.

Napisano

Za vse ljubitelje, Game of Thrones so nazaj. V?eraj prve epizoda. No prva epizoda, u bistvu 4. Ka?e je bila nekje luknja, in so u?le ven ?e dodatne 3. Se pravi skoraj pol sezone je ?e zuni. :)

Po eni strani ?koda. Ker bo HBO gledanost padla, posledi?no bo manj cekinov za naslednjo sezono. Ker ne morem imeti HBO-ja sem malo bol ravnodu?en do tega, ker bi itak na streamih gledal.

• 3 tedne kasneje...
Napisano

Priporo?am ogled filma African cats. (ne ni iz sklopa ?anra za odrasle, pa? pa je dokumentarec).  :cheers:

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

• 4 tedne kasneje...
Napisano

Sem pogledal, pa mi je kr neki. ?lepajo se na to, da je oni ubil. Kot sam film je pa glih tok trapast kot v onem 3 tedne dolga pristajalna steza. Sama akcija, logike nobene.

Napisano

Hehe Daskan, pa ja nisi pri?akoval neke umetni?ke globine v  tem filmu - to je pa? popcorn movie in ga mora? gledat z mo?gani na OFF. ;)

33112_1.png

Napisano

Vem za kak film gre, da gleda? z mo?gani na off, ampak tudi v tem ?anru je zame trapast. 

Akcija v tem filmu pa je bila ?e skoraj taka kot v Machete, sam tam so namerno delali trapasto in hecno akcijo, tu pa ne.

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Zadnja sporočila

• to situacijo bisvteno spreminja, ker človek ki je na kokainu (+alko 1,8 promila ?!?) malo drugače funkcionira (možgani dajejo hype občutek) kot pa povsem trezen, in se odpira veliko vprašanje kaj vse se je tam "dogajalo", lahko je bila problem samo ena napačna beseda in se je zgodilo kar se je...
    • Bemtiš, vikend je jaz pa delam.... 
    • Prvo pomoč daš čisto spodaj zraven trikotnika in kompleta za krpanje.... 
    • Verjetno, da ne, ker človeka ne smeš ubit tud če je pijan in nakokan.    Ampak se pa vseeno ne bi čudil, da bo kakšen pravosodni saltomortale, tko k recimo pri tisti Diskoteki Lipa, kjer so se "zadovoljili" le s procesiranjem lastnikov ne pa tistih, ki so neposredno povzročili smrt, ko so od zadaj porivali ljudi, da so stisnili uboga dekleta.
    • Mene pa jezi, da mi v telefonskem imeniku zraven telefonskih številk ne izpiše še imen. Oziroma, za nekater izpiše, za nekatere pa ne. V čem je finta nimam pojma. V prtlajžniku pa me moti, da ni kljukic za obesiti nakupovalnih vrečk (spet nepotrebno šparanje) in da ni nikjer prostora za dat noter ali nekam pripeti prve pomoči. Potem pa to leži nekam v tri dni in tako majhen in nepraktičen prtljažnik naredi še bolj neuporaben. Desko pa itak imam shranjeno v garaži, da pridobim vsaj malo prostora.  
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.