Skoči na vsebino

Aktualni dogodki!

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

Kangler bo kot ka?e odstopil - "motivacijski" govor in pridiga Majerja je o?itno zalegla.

33112_1.png

Napisano
Napisano

Upam da ne mislijo ostali, da so si re?ili rit :blink: Kar lepo po vrsti, en levi, en desni :D

Kr lepo v vrsto stat, ne se vrivat, vsi boste pri?li na vrsto gospodje... :hohoho:
Napisano

Kr lepo v vrsto stat, ne se vrivat, vsi boste pri?li na vrsto gospodje... :hohoho:

In potem mi prevzameno oblast. :jupiii::hohoho:

Ali pa imate kako drugo idejo?

Napisano

Danes baje smo na vrsti mi-vstala primorska.Upam, da bo vsaj toliko ljudi, kot v?eraj pri pri?iganju lu?k.

Sem pa v?eraj opazil kar nekaj organov pregona po vogalih trga, ki jih druga leta ni bilo. :whatever:

Napisano

In potem mi prevzameno oblast. :jupiii::hohoho:

Ali pa imate kako drugo idejo?

?e pod ''mi'' misli? sebe, potem bi vseeno raje videl Jan?o.

Napisano

:bravo:

33112_1.png

Napisano

Kot ka?e ima vsak svojo teorijo za 21.12.2012 (dan na?ega klubskega dru?enja, med drugim). :aaaaa:

http://www.moskisvet.com/clanek/zanimivo/k...telo-21-12.html

Svasta kva se use folk spomne ...

Wait ... Think ... Breathe ... Concentrate ... Put the car in gear ... Floor the throttle ... Burn the rubber ... ZooM-ZooM !!

?e bi nekateri ljudje padli z vi?ine svojega ega, na vi?ino svoje inteligence, padca zagotovo ne bi pre?iveli ;)

Napisano

Tudi za take, kot si ti in Boss, je potem bolj?a re?itev sedanja vlada, ker vaju ?e vidim na jahti kje na Cipru, po teh izjavah sta res taprava za kaj takega, narod bo pa spet la?en.

Napisano

Evo Wankel,problem re?en... midva sva krivca, da je narod la?en - greva na Ciper pa bo vse spet OK. ?e identiteto nekomu spizdiva pa sva sploh na konju. :hudicek:

33112_1.png

Napisano

Aja pa Majer se ne sestaja po kafi?ih, ne on pa ne.

Kak?na bedna provokacija :dudek:

Boss, tebi je tole sovra?tvo do JJ res ?e zameglilo razum. Menda zna? lo?it med formalnim pogovorom o bodo?i koaliciji med predsedniki strank in pa ve?erji s prijatelji?

Dramatiziranje o nekem "skrivnem" sestanku je pa seveda posledica novinarjev Skreta. ?e bi res ?eleli imeti skrivni sestanek, bi se verjetno zavlekli v kak?no vukojebino, ne pa na obrobje Ljubljane, se ti ne zdi?

Va?n je da piha - na morju al pa na motorju.

Napisano

Kak?na bedna provokacija :dudek:

Boss, tebi je tole sovra?tvo do JJ res ?e zameglilo razum. Menda zna? lo?it med formalnim pogovorom o bodo?i koaliciji med predsedniki strank in pa ve?erji s prijatelji?

Dramatiziranje o nekem "skrivnem" sestanku je pa seveda posledica novinarjev Skreta. ?e bi res ?eleli imeti skrivni sestanek, bi se verjetno zavlekli v kak?no vukojebino, ne pa na obrobje Ljubljane, se ti ne zdi?

Tokrat se ne strinjam.Res izgleda, da se nekaj dogovarjajo na skrivaj.Njihovi komentarji so bili taki, kot da so

ujeli otroka, ko krade ?okolado iz omare.Gremo naprej...

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Zadnja sporočila

• Emmm, ni mi jasno. Berem in berem, ampak mi kljub temu ni jasno.   Pa kdo so Američani, da bodo "vrgli" predsednika neke države? Niti ne sosednje države. Sem jaz kaj zamudil? Mislim, glejte, Goloba in Musarjevo prav nič ne občudijem. Ampak kljub temu bi se jima postavil v bran, če bi recimo Nemci prišli, da ju "vržejo". Če ju bomo vrgli, ju bomo sami, ne pa da se drugi vmešavajo. Ja, vem, komunisti so trdovratna nadloga in se jih je težko znebiti. Ampak notranje stvari določene države ne more urejat druga država. Če so Venezuelci želeli "vreč" svojega predsednika - kaj se Trap tja meša. In če je že poslal enoto, da aretirajo človeka, ki je povezan z mamili - svoje so dobili, Venezuela naj se zdaj sama rihta. Ne more Amerika kar razglasit, da je Venezuela zdaj pod njihovo oblastjo in da jo bodo oni upravljali. Pa saj to je okupacija in edino pravilno bi bilo, da zavezniki Venezuele stopijo skupaj in Ameriki pojasnijo, kako in kaj. Samo kaj, ko je svet zadnje čase precej "egoističen" - vsak se briga zase in za druge jih ne briga. Če bi bilo kaj odločnih, ne bi Putin že štiri leta ropotal po Ukrajini in ne bi Trump "urejal" po Venezueli.   Da se včasih človeku kar stoži po hladni vojni, ko so vsi nadzirali vsak korak vseh in je vsak prej dobro premislil, preden je poskusil narediti kakšno neumnost...
    • Mislim, da smo to že razpucali....  Dobro, zelo dobro moraš vedet zakaj bi imel ravno dizla.... 🤔
    • No, sigurno ni tako hudo, da bi moral bežat od dizla, saj je na forumu kar nekaj uporabnikov, ki že leta vozijo dizle. Naj mu tisti dajo kakšen nasvet, na kar mora biti pozoren...
    • Bejži od dizla..... 
    • A imamo sploh koga na forumu z dizelsko mazdo3 nove generacije?   Jaz bi ti svetoval da bodi previden pri teh avtih iz uvoza (naj bo servisna knjižica poštempljana z vsemi žigi) če kupuješ dizla, ker so bolj občutljivi motorji. Tudi servisni interval 20kkm za dizla je predolg.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.