Skoči na vsebino

Aktualni dogodki!

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

Gospodarstvo bo raslo ko bo folk zapravljal in se bo denar obra?al....najve? denarja imajo ljudje (ko se?teje? vse skupaj) ...in kaj ta vlada dela? Nabija davke na obresti (iz 20 na 25%),sedaj bo davek na vse transakcije (vsako nakazilo s polo?nico, procent za dr?avo od vsakega nakazila kredita ki ga ti jemlje? ipd. ipd.), bolano, razen za posle Z BORZO..wtf??....ljudem gledajo koliko denarja imajo na trr kjer ?parajo, tako da jim doklade re?ejo in vrtce kenslajo, in folk pobira denar iz bank, banke tudi zato nimajo denarja za kreditiranje (lani je bilo pobrano ve? kot 250mio eur iz SLO bank)....in to je namerno sesuvanje gospodarstva, in to delajo v tej vladi, kar kot ka?e nekomu pa?e da se zadeva ne premakne.

Tko da VID mal na ?irok glej...ne se samo opirat na to kar ?elavi re?e.

Pa nisem politi?no opredeljen, mene boli kurac kdo je na oblasti, sam teli so isti kot prej?nji...jebe se njim za nas vse, kdor pa verjame ali tem ali prej?njim je pa ena navadna ovca...nau?it se je treba s svojo glavo razmi?ljat.

Napisano

Gospodarstvo bo raslo ko bo folk zapravljal in se bo denar obra?al....najve? denarja imajo ljudje (ko se?teje? vse skupaj) ...in kaj ta vlada dela? Nabija davke na obresti (iz 20 na 25%),sedaj bo davek na vse transakcije (vsako nakazilo s polo?nico, procent za dr?avo od vsakega nakazila kredita ki ga ti jemlje? ipd. ipd.), bolano, razen za posle Z BORZO..wtf??....ljudem gledajo koliko denarja imajo na trr kjer ?parajo, tako da jim doklade re?ejo in vrtce kenslajo, in folk pobira denar iz bank, banke tudi zato nimajo denarja za kreditiranje (lani je bilo pobrano ve? kot 250mio eur iz SLO bank)....in to je namerno sesuvanje gospodarstva, in to delajo v tej vladi, kar kot ka?e nekomu pa?e da se zadeva ne premakne.

Tko da VID mal na ?irok glej...ne se samo opirat na to kar ?elavi re?e.

Pa nisem politi?no opredeljen, mene boli kurac kdo je na oblasti, sam teli so isti kot prej?nji...jebe se njim za nas vse, kdor pa verjame ali tem ali prej?njim je pa ena navadna ovca...nau?it se je treba s svojo glavo razmi?ljat.

In Grega kdo je potem zate re?itev? Jo sploh trenutno imamo? Jaz je ne vidim, smo prepu??eni na ?alost sami sebi kot je to ?e kar predolgo. In kako lahko izbira? potem na volitvah, ?e so vedno eni in isti obrazi??? Menjajo vsaj dolo?eni stranke in se skrivajo za nekimi kvazi novimi obrazi, vsaj do sedaj je na ?alost bilo tako.

Napisano

Ta pa je aktualna, upam samo da mi dons rata celo kraljevo vrnitev pogledat...nekak mi prej?na dva dela ni znesl sramezljiv

Napisano

Najhuje je to, da ve?ina tistih, ki danes vpije ho?emo nove volitve blablabla, bi potem volila Jankovića in PS.

Zato dokler se ne oblikuje neka nova perspektivna opcija (in s tem niso mi?ljeni ?trajn, ?osić in podobni kljukci) novih volitev ne rabimo, ker ne bodo prinesle ni? novega.

Va?n je da piha - na morju al pa na motorju.

Napisano

Ekonomija je prasica k te opali ravno tam, kjer misli?, da te ne more...

BRUTO NACIONALNI DOHODEK MINUS NETO ZUNANJI DOLG - STANJE

2001 : 20090 mil EU

2004: 28742 mil EU

2008: 29299 mil EU

2011: 24339,9 mil EU

Iz tega lahko vidimo, da se je iz leta 2004 - 2008 delalo vse na kredit, v letu 2008 - 2011 se je pa samo vra?alo kredite, ki jih je Majer zapufal v letih 2004 - 2008.

Od nacionalnega dohodka od?teje? zunanji dolg in ugotovi?, da se je v letih 2004 - 2008 bruto nacionalni dohodek pove?al za 9380 mil EU, dolgovi pa za 8823 mil EU, kar nanese 557 mil EU.

Teh 8 milijard dolgov je nastalo zato, ker je Majer zni?al korporativni davek iz 25% na 20% in pa na dohodninski lestvici najvi?ji davek iz 50% na 41%. Uni?il je vse, kar je Drnov?ek ustvaril!

?e bi Majer pustil Drnov?kov davek, bi bilo leta 2008 stanje 37299 mil EU namesto 29299 mil EU in Pahorju ne bi bilo treba jemati 8 milijard kredita.

Zato bo sedaj v neki fazi potrebno dvigniti DDV iz 20 na 25%, da vrnemo teh 8 milijard in treba se bo vrniti na Drnov?kov davek, da bodo najbogatej?i spet pla?evali 50% dohodnine!

To je pa? dejstvo in fakt ter se vedno dogaja, ko se ?alabajzerji lotijo ekonomije s samo eno mislijo v glavi - zadovoljiti svoje apetite in apetite enega in edinega strica iz ozadja, ki mu je ime KAPITAL.

Problem v zgornjem izra?unu pa je ?e toliko ve?ji,ker s politiki zastra?evanja naroda in konstantnimi na?rtnimi gro?njami, kaj vse bo je majerjeva klika naredila samo to, da se ljudje oklepajo svojega denarja, ki ga ?e sploh imajo. Nehali so tro?it (v okviru svojih zmo?nosti) in ?e neha? tro?it se ekonomski cikel zamaje. Potro?nje ni, prodaje ni, firme so v krizi, pla?e zamujajo ali jih ni, spet zmanj?anje potro?nje itd do svojega pridkega konca.

Moram pa re?i, da sta Majer in ?u?mar?i? nekje pa le najbolj?a ... v slabem letu jima je uspelo rekordno zmanj?at BDP tako kot smo nekateri napovedovali po prvem var?evalnem sve?nju... po novem bo samo ?e slab?e. PRilivno stran je treba zvi?at fantje pa ne sam z davki ampak tudi s proizvodnjo, samooskrbo itd.

33112_1.png

Napisano

Najhuje je to, da ve?ina tistih, ki danes vpije ho?emo nove volitve blablabla, bi potem volila Jankovića in PS.

Zato dokler se ne oblikuje neka nova perspektivna opcija (in s tem niso mi?ljeni ?trajn, ?osić in podobni kljukci) novih volitev ne rabimo, ker ne bodo prinesle ni? novega.

:bravo:

Napisano

Ogabna SDS-ovka in ta je bila neko? majerjeva osebna svetovalka - ma sej ni ni? ?udnega, da je tud Majer tak, ?e se obkro?a s tolk nizkotnimi osebki. :angry2:

post-133-1356871048_thumb.jpg

33112_1.png

Napisano

njo bi mogl dat na ?tango pa jo spe?t k odojka ...

Wait ... Think ... Breathe ... Concentrate ... Put the car in gear ... Floor the throttle ... Burn the rubber ... ZooM-ZooM !!

?e bi nekateri ljudje padli z vi?ine svojega ega, na vi?ino svoje inteligence, padca zagotovo ne bi pre?iveli ;)

Napisano

Ogabna SDS-ovka in ta je bila neko? majerjeva osebna svetovalka - ma sej ni ni? ?udnega, da je tud Majer tak, ?e se obkro?a s tolk nizkotnimi osebki. :angry2:

Boss ona ?e dolgo ni ve? blizu tebi tako ljubemu Majerju, je prestopila tebi bolj bli?jim.

Napisano

Dela na planet TV, ?e ve? kdo tam vle?e vajeti, pol ne pi?e? takih neumnosti VID-oviti.

Al pa vsaj napi? kje si to prebral.....

Pa a ti res ne ve? kdo so ?efi na planet TV in da so prav ti ljudje zamenjali odgovornega urednika Vinka Vasleta, ki ga prav vi tako vidite ob Jan?i, s ?lovekom iz Kanala A (SVET NA KANALU A), ki je skrajno levo usmerjena oddaja, tako da ne vem ali imate eni res kratek spomin ali pa ste res tako naivni in nasedate la?em levih manipulatorjev, ki vas zelo o?itno obra?ajo koliko jim je volja. ?efi na Telekomu so ?e iz ?asov Pahorjeve vlade, ki jih nastavil Golobi? (ZARES) tako da mokster ne mi nekih pravljic govorit. ?e ne ve? vsega in potvarjat resnice, ?e pi?e? samo kar si sli?al in to brez argumentov in samo na osnovi rekla kazala, ker si pa? to nekju sli?al. :vskalo::vskalo::vskalo::vskalo::vskalo:

Napisano

Pa a ti res ne ve? kdo so ?efi na planet TV in da so prav ti ljudje zamenjali odgovornega urednika Vinka Vasleta, ki ga prav vi tako vidite ob Jan?i, s ?lovekom iz Kanala A (SVET NA KANALU A), ki je skrajno levo usmerjena oddaja, tako da ne vem ali imate eni res kratek spomin ali pa ste res tako naivni in nasedate la?em levih manipulatorjev, ki vas zelo o?itno obra?ajo koliko jim je volja. ?efi na Telekomu so ?e iz ?asov Pahorjeve vlade, ki jih nastavil Golobi? (ZARES) tako da mokster ne mi nekih pravljic govorit. ?e ne ve? vsega in potvarjat resnice, ?e pi?e? samo kar si sli?al in to brez argumentov in samo na osnovi rekla kazala, ker si pa? to nekju sli?al. :vskalo::vskalo::vskalo::vskalo::vskalo:

Pravzaprav vem ker sva bila skup na Siolu :dudek: .Pa verjem da ni od Zokita.(govorim o Toma?u)

Sam itak je vsemogo?ni pal?ek Smuk prisoten ?zmeden? . Sam ?e zdaj mi ni jasno zakaj je JJ na oblast spustu :zvizga: .

Sre?no paranoi?no novo leto :prstgor: .

Da so uno teto odstavil mi je pa zelo hudo. Res nisem ve? sicer vedu al Demokracijo u?gem al sem na starem Siol portalu :harhar:

Pazi zdaj to, novi zakon pokojnine.....

moja je v slu?bi direktno izra?unala, da bo imela ve?jo osnovo pokojnine, pa dela v javni upravi za skorajda minimalca, kot jaz ki pla?ujem kot s.p. prispevke ve?je od njene pla?e....

ona 2035 59% osnove

jaz 2037 57% osnove

Bravo dr?ava res....

Za?ni si nakazovat minimalca, ostalo v potne stro?ke in vse skup na Caymanske otoke....

Napisano

Za tale ukinjen dela prost dan 2 januar bi morali takrat iti na referendum...

Va?n je da piha - na morju al pa na motorju.

Napisano

Za tale ukinjen dela prost dan 2 januar bi morali takrat iti na referendum...

Sem si frej vzel danes - ne bo men en lolek jemal 2. januarja z nekimi debilnimi izgovori, kot da ta dan re?uje slovenijo :whatever:

33112_1.png

Napisano

Bog ne daj, da bi kdo kak ? postrani zaslu?il! Ljudi je treba spraviti na bera?ko palico, da imamo le revni sloj in mafijce/politike/od politikov nastavljene direktor?ke! V?asih se res ?udim kako upogljive so na?e slovenske hrbtenice, tepite nas ?e bolj in bomo le nergali in sami sebi jamrali.

Pla?ujemo enormne davke za CO2 pri avtih, tro?arine (in ta denar ne gre za kako izbolj?anje na tem podro?ju seveda), lo?ujemo odpadke, pla?ujemo za odvoz smeti, da na koncu drugi slu?ijo. Realno gre za surovino in so lahko sre?ni, ?e jo dobijo (papir). Najbolje da papir po?gemo sami doma, kurc jih gleda. Pa je recikla?a nekaj bolj?ega ampak da na ra?un tega dr?ava bogati (davki na CO2 itd) in nima? niti kakega ? od odpadnega papirja je pa res hinavsko. Ljudem mora? kaj ponuditi ponavadi, ?e ho?e? da ti kaj dajo. ?e jim samo jemlje? postane? Kangler. Gotof!

Fak, pa smo spet pri politiki.

Napisano

Fak, pa smo spet pri politiki.

Pa sej ne more? biti apoliti?en - sploh po tem kaj nam po?nejo. Najprej razgradnja socialne dr?ave zdaj pa ?e prepre?evanje, da bi si lahko ljudje sami pomagali.

Jaz v tem ne vidim drugega kot ustvarjanje baze revnih su?njev in majhnega kroga neizmerno bogate elite.

Tako funkcionirajo dr?ave v ju?ni ameriki, indija, kitajska, ki prikazujejo visoko gospodarsko rast le na osnovi tega, da imajo napol zastonj su?enjsko delovno silo.

A to je zdej ta pot kamor bi radi neoliberalisti?na zalega rada ?la? O?itno, ker se vse sklada z njihovo doktrino privatizacije in brezpravne zastonjske delovne sile. Bravo - a bo res treba spet kot leta 1941 narest revolucijo a tokrat brez komunistov.

33112_1.png

Napisano

Ne mislim se vpletat v va?e politi?ne debate, zame je tole pozitivna novica;

http://www.24ur.com/sport/nogomet/neuradno...-koncni-ne.html

huh, sam da niso pri?akovanja prevelika - takega igralskega kadra kot ga je imel takrat ga danes nima... ?e tako sposben selektor bo te?ko izvlekel ne vem kak?ne uspehe **

**upam, da se motim :blush:

33112_1.png

Napisano

Pa kaj je s temi idioti narobe? :ne vem:

http://www.24ur.com/novice/slovenija/za-st...rodelnosti.html

vse napore usmerjajo v to, da bi poglobili rev??ino... joj, ?e ne bomo to golazen pravo?asno ven zmetal se nam pa res pi?ejo ?rni ?asi na vseh podro?jih. :angry:

Banda POKVARJENA !

Banda POKVARJENA !

Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS.

"Life is too short, to drive slow-shitty cars."

Napisano

pizde so res, tamali so v ?oli za izlet nabral vsako leto. Pripeljat pred parlament pa tam za?gat (grmado)!

Tale vlada nas vle?e iz prepada v jame

To pomoje povsod, pa kak?ni gasilci so tudi zbirali in kot je razvidno iz prispevka nekateri, da so imeli za kruh... Ampak kot sem rekel, dobesedno ho?ejo ljudi iztrebiti. Najbolje da zdravstvo tudi ukinejo, saj je itak sam minus. :vskalo:

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Zadnja sporočila

• Emmm, ni mi jasno. Berem in berem, ampak mi kljub temu ni jasno.   Pa kdo so Američani, da bodo "vrgli" predsednika neke države? Niti ne sosednje države. Sem jaz kaj zamudil? Mislim, glejte, Goloba in Musarjevo prav nič ne občudijem. Ampak kljub temu bi se jima postavil v bran, če bi recimo Nemci prišli, da ju "vržejo". Če ju bomo vrgli, ju bomo sami, ne pa da se drugi vmešavajo. Ja, vem, komunisti so trdovratna nadloga in se jih je težko znebiti. Ampak notranje stvari določene države ne more urejat druga država. Če so Venezuelci želeli "vreč" svojega predsednika - kaj se Trap tja meša. In če je že poslal enoto, da aretirajo človeka, ki je povezan z mamili - svoje so dobili, Venezuela naj se zdaj sama rihta. Ne more Amerika kar razglasit, da je Venezuela zdaj pod njihovo oblastjo in da jo bodo oni upravljali. Pa saj to je okupacija in edino pravilno bi bilo, da zavezniki Venezuele stopijo skupaj in Ameriki pojasnijo, kako in kaj. Samo kaj, ko je svet zadnje čase precej "egoističen" - vsak se briga zase in za druge jih ne briga. Če bi bilo kaj odločnih, ne bi Putin že štiri leta ropotal po Ukrajini in ne bi Trump "urejal" po Venezueli.   Da se včasih človeku kar stoži po hladni vojni, ko so vsi nadzirali vsak korak vseh in je vsak prej dobro premislil, preden je poskusil narediti kakšno neumnost...
    • Mislim, da smo to že razpucali....  Dobro, zelo dobro moraš vedet zakaj bi imel ravno dizla.... 🤔
    • No, sigurno ni tako hudo, da bi moral bežat od dizla, saj je na forumu kar nekaj uporabnikov, ki že leta vozijo dizle. Naj mu tisti dajo kakšen nasvet, na kar mora biti pozoren...
    • Bejži od dizla..... 
    • A imamo sploh koga na forumu z dizelsko mazdo3 nove generacije?   Jaz bi ti svetoval da bodi previden pri teh avtih iz uvoza (naj bo servisna knjižica poštempljana z vsemi žigi) če kupuješ dizla, ker so bolj občutljivi motorji. Tudi servisni interval 20kkm za dizla je predolg.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.