Dard4n Napisano 18. marec, 2012 Prijavi Napisano 18. marec, 2012 Zadnji dvd za tvojo navigacijo je iz leta 2009 in to samo zahodna evropa in mislim da se bo tukaj posodabljanje kon?alo. A se to da drugace tudi kje kaj potegnit iz interneta ali moram kupit original dvd ? Citiraj
batko Napisano 18. marec, 2012 Prijavi Napisano 18. marec, 2012 A se to da drugace tudi kje kaj potegnit iz interneta ali moram kupit original dvd ? jaz sem ga pobral iz neta pred dvemi leti, samo nevem tocno iz kje. lahko ti pa naredim kopijo ce hoces. Citiraj www.gistel.si
Dard4n Napisano 19. marec, 2012 Prijavi Napisano 19. marec, 2012 jaz sem ga pobral iz neta pred dvemi leti, samo nevem tocno iz kje. lahko ti pa naredim kopijo ce hoces. Prosim ce bi se ti dalo, samo povej kako pa kaj mi ni problema tudi kaj dat, bolje tebi kot originalno 250 ? Citiraj
batko Napisano 19. marec, 2012 Prijavi Napisano 19. marec, 2012 Bom ?ol en dan kupit dvd, ker mora bit verbatin DL. ko ga zape?em ti po?ljem zasebno sporo?ilo da se zmeniva. Citiraj www.gistel.si
batko Napisano 19. marec, 2012 Prijavi Napisano 19. marec, 2012 No zmenjeno, Najlepsa hvala Nekaj se mu?im da bi zriihtal, da bo tudi vzhodna europa z vklju?eno Slovenijo delala. Samo bi rabil en avto za testirati Citiraj www.gistel.si
Dard4n Napisano 20. marec, 2012 Prijavi Napisano 20. marec, 2012 Iz kje pa si drugac ? se lahko kaksen dan dobiva na kavi lahko probas na mojmu ? Citiraj
batko Napisano 20. marec, 2012 Prijavi Napisano 20. marec, 2012 jaz sem iz obale...dvd-ji bodo pripravljeni do vikenda, ker je se kar nekaj dela. v bistvu moram nadgradit software da bo bral dvd-je od landroverja in pol bo delala tudi slovenija...upam da mi bo uspelo Citiraj www.gistel.si
Z M A J Napisano 20. marec, 2012 Prijavi Napisano 20. marec, 2012 Tule je prakti?no identi?na tema, Batko pa zgleda pravi obvlada?; http://www.mazda-si.net/index.php?showtopic=5870&st=160 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
mokster Napisano 20. marec, 2012 Prijavi Napisano 20. marec, 2012 jaz sem iz obale...dvd-ji bodo pripravljeni do vikenda, ker je se kar nekaj dela. v bistvu moram nadgradit software da bo bral dvd-je od landroverja in pol bo delala tudi slovenija...upam da mi bo uspelo Da nua? kolono starih mazd fasal na obalo. Pa vsak bo mel gajbo not zate potamalem Citiraj
batko Napisano 20. marec, 2012 Prijavi Napisano 20. marec, 2012 Da nua? kolono starih mazd fasal na obalo. Pa vsak bo mel gajbo not zate potamalem pol vr?em jaz ro?tilj ven in akcija po?akajmo da mi prej uspe naredit, pol bomo pa pili... Citiraj www.gistel.si
Dard4n Napisano 20. marec, 2012 Prijavi Napisano 20. marec, 2012 No to bi blo pa odlicno za vikend mal na morje se Citiraj
batko Napisano 20. marec, 2012 Prijavi Napisano 20. marec, 2012 No to bi blo pa odlicno za vikend mal na morje se zdaj ko se za?enja pomlad, bi se lahko dobili na pivu na obali ob morju namesti v LJ Citiraj www.gistel.si
Baby Viper Napisano 20. marec, 2012 Prijavi Napisano 20. marec, 2012 Roadtriiiip! Citiraj "It's better to be a lion for a day, than a sheep all your life."
batko Napisano 20. marec, 2012 Prijavi Napisano 20. marec, 2012 Zdaj gremo v nabavo praznih dvd-jev, zve?er pa naprej v akcijo Citiraj www.gistel.si
Z M A J Napisano 20. marec, 2012 Prijavi Napisano 20. marec, 2012 Batko - legenda! :mi pijemoo: Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
batko Napisano 20. marec, 2012 Prijavi Napisano 20. marec, 2012 Dvd za vzhodno evropo dela samo na ?estkah od 2006 letnika naprej, ko so pre?li iz Panasonic sistema na Denso. Za starej?e letnike pa lahko zrihtam dvd z zahodno evropo iz leta 2008. ?e ima kdo ?estko letnik 2006 z original navigacijo "ni touchscreen" mu lahko zrihtam dvd z vzhodno evropo. Pa ?e razlika v dvd enotah: PANASONIC letnik 2002 do 2005 DENSO od letnika 2005 do 2007 Citiraj www.gistel.si
Z M A J Napisano 20. marec, 2012 Prijavi Napisano 20. marec, 2012 Je kar razlika ja, po pravic povedan pri tejle moji (2003) ne vem niti kje se DVD enota odpre (ni neka logi?na varjanta odpiranja, kokr sem gledu). Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
batko Napisano 20. marec, 2012 Prijavi Napisano 20. marec, 2012 Je kar razlika ja, po pravic povedan pri tejle moji (2003) ne vem niti kje se DVD enota odpre (ni neka logi?na varjanta odpiranja, kokr sem gledu). Odpre? predal, in na dvd enoti potegne? vratca navzdol, tako da vidi? notri re?o za vstaviti dvd in eject gumb. Kaj bo? pri?u kaj na obalo da ti dam obljubljeni DVD? Citiraj www.gistel.si
Z M A J Napisano 20. marec, 2012 Prijavi Napisano 20. marec, 2012 Zna bit, te kontaktiram ko bom na poti. Zanimivo je to, da mi ga je v bistvu dal ?e uporabnik Mokster, pa ga je na? majstr Simon nekje v svoji delavnici zalo?il tako da ga ?e zmeri nimam, ampak se ne sekiram dosti (va?no da imam novo sklopko), hehe. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
mokster Napisano 20. marec, 2012 Prijavi Napisano 20. marec, 2012 Zna bit, te kontaktiram ko bom na poti. Zanimivo je to, da mi ga je v bistvu dal ?e uporabnik Mokster, pa ga je na? majstr Simon nekje v svoji delavnici zalo?il tako da ga ?e zmeri nimam, ampak se ne sekiram dosti (va?no da imam novo sklopko), hehe. Nesl so ga po ?tengah gor levo na mizico. Pi?e pa gor navi 2001 . Ni bil pa Pelko ampak 2 modela k sta tam Citiraj
batko Napisano 20. marec, 2012 Prijavi Napisano 20. marec, 2012 Nesl so ga po ?tengah gor levo na mizico. Pi?e pa gor navi 2001 . Ni bil pa Pelko ampak 2 modela k sta tam Se mi zdi da bo prej dobil dvd ?e pride na pivo na obalo Citiraj www.gistel.si
Z M A J Napisano 20. marec, 2012 Prijavi Napisano 20. marec, 2012 Hehe, iskal smo k zmaji, pa nismo na?li, ga bom ju3 mal potipal, ?e je kak?na najdba znotraj delavnice. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Dard4n Napisano 20. marec, 2012 Prijavi Napisano 20. marec, 2012 ?koda da slovenije nam mu :S je pa bol k ta k jo mam Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.