Takole pa 'rukne' 16 let star 2,5 litrski trubo dizel z 240.000 pregon... ... se pravi prevoženimi kilometri in z akumulatorjem iz septembra 2019:
VID_20251205_061609043.mp4
Temperatura zunaj je bila -3°C.
Se 100% strinjam
Ne vem od kod imaš ti sedaj pedofilijo...jaz o tem nisem nič pisal-tipično "polaganje besed v usta drugemu".
Gre o pedrih in lezbikah....toliko,da spomnim.
Glej,mene ne motijo,in nimam nič proti njim,dokler me ne posiljujejo z svojo agendo in prepričujejo v svoj prav. Sem le mnenja,da ne sodijo v šolski proces. Ne moreš vedeti kakšen je kdo,za to sem za izločitev vseh.
Sami zase dobro vedo,in bi morali sprejemati konsekvence svojih odločitev. Sem pisal-otroci so mi sveti-konec debate.
Nikoli ne bodo v svojih očeh enakopravni-tukaj narobe razmišljaš! Ne bodo,ker ne morejo biti-to je narava tako naredila! Za spočetje je potreben tako moški kot ženska-vse ostalo se normalno ne more razmnoževati....
Kaj pa istospolno čtivo po tem dela v šolskih knjižnicah?
Še enkrat-kje si ti sedaj pedofilijo pobral...kdo je tukaj o tem pisal?!
To je čisto drugačen problem.
Ne mešati jabolka z hruškami!
Bo držalo.
Pro istospolno politiko boš težko našel na desnem polu...kvečjemu kot toleriranje in razumevanje problematike.
Katera politična opcija pri nas "rine" to agendo je jasno....mislim,da ni treba še kaj več napisati-jasno kot beli dan.
Me veseli,da rad bereš moje komentarje👍...pa čeprav samo dve besedi😄...trudim se,in delam na sebi....saj počasi bo😉
Pa dajte še vi malo..."delati na sebi" mislim
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.