KAALman Napisano 15. april, 2007 Prijavi Napisano 15. april, 2007 Lep son?en, dan, pa sm mal po?pricali pa pobrisali... Po letu dni in skoraj 15.000 prevo?enih km zaenkrat ni posebnih pripomb... ve? kot zadovoljen http://www.kaalman.si/FBJ/dsc00074.html Citiraj LP KAALman
uklopko Napisano 15. april, 2007 Prijavi Napisano 15. april, 2007 Kale pa je res lepa!!!! Edino kake lite feltne bi pa lahka dal Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
Allyssa Napisano 15. april, 2007 Prijavi Napisano 15. april, 2007 joj kok majo pa men mazde lepe (l)u?ke Ma si pa priden pr kilometrih Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
KAALman Napisano 15. april, 2007 Avtor Prijavi Napisano 15. april, 2007 @uklopko: take bi rad mel kot na spodnjih slikah... pa ni nikjer za dobit, nove pa ne bom kupil Allyssa: priden pri kilometrih.. kupil z 95k, zdaj pa ma 110k je pa zaenkrat edini avto pri hi?i, pa se pozna... Citiraj LP KAALman
Boss Napisano 15. april, 2007 Prijavi Napisano 15. april, 2007 damn... zgleda lep?e kot moj - sploh havba, ni? ni videt kak?nih pikic od kamen?kov Kaalman, dej povej a si kej PS-jal slikce - lohk tud na PM, da mi bo la?je pri srcu Citiraj
KAALman Napisano 15. april, 2007 Avtor Prijavi Napisano 15. april, 2007 da ti bo la?je, so pikce od kamen?kov kar vidne... ?e bi dal original velikost slike, bi se videlo, sicer je prej?nji lastnik pridno ve?ino pikic malo popravil, ampak ko avto vidi? v ?ivo, se ?al vidi BOSS: se ne sekiram preve?... ker se temu ne da izogniti... Citiraj LP KAALman
Allyssa Napisano 15. april, 2007 Prijavi Napisano 15. april, 2007 Allyssa: priden pri kilometrih.. kupil z 95k, zdaj pa ma 110k je pa zaenkrat edini avto pri hi?i, pa se pozna... ma sj sm mislla u stilu, da si jih naredu ful mal Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
KAALman Napisano 15. april, 2007 Avtor Prijavi Napisano 15. april, 2007 Ally: oh... I'm a little slow, phuh p/s: tale sme?ko na marjetici je pa prav "ti" Citiraj LP KAALman
Allyssa Napisano 15. april, 2007 Prijavi Napisano 15. april, 2007 ker zgleda tko zadet k js? ma so mi nori teli smajloti Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
Boss Napisano 15. april, 2007 Prijavi Napisano 15. april, 2007 ma sj sm mislla u stilu, da si jih naredu ful mal opa, ?enski sarkazem @kaalman - sem ?e skoraj za?el razmi?ljati, da bi dal odbija? in havbo prefarbat. Nekje po mojem planu bi moralo biti po tej zimi ampak, ker je bila tako mila in brez debilnega posipavanja hitrih cest s peskom, skoraj ni novih pikic. Bom pa teh nekaj poretu?iral in po?akal do naslednje pomladi, ?e bo ve?ja kriza. Ampak res, na slikcah zgleda kot, da bi ravnokar prilezel iz salona, ?e ene dobre litke pa bo res ?eden. ker zgleda tko zadet k js? ma so mi nori teli smajloti Hehe Ally je odkrila stran s sme?koti, zdaj lahko pri?akujemo invazijo le teh Citiraj
Allyssa Napisano 15. april, 2007 Prijavi Napisano 15. april, 2007 Ally je na smrt zdolgo?asena in se ji bo usak cajt scufal uffff,..spet off topic,.. Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
poky Napisano 15. april, 2007 Prijavi Napisano 15. april, 2007 Me veseli,da si zadovoljn z avtekom. Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
Guest BrainY Napisano 15. april, 2007 Prijavi Napisano 15. april, 2007 Ally je na smrt zdolgo?asena in se ji bo usak cajt scufal uffff,..spet off topic,.. jao meni se ?e tud trga .. veni super lepo jaz pa na ?ihtu jaooooooooooooooooooooo @KAALman : pi*** gre cajt hitro.. no glavno da si z mazdico zadovoljen in da ti lepo slu?i! sry za offtopic Citiraj
komar Napisano 15. april, 2007 Prijavi Napisano 15. april, 2007 KAALman - ?e vedno je lepa, kakor pred enim letom.... Citiraj Papa, Tomi
Segi Napisano 27. april, 2007 Prijavi Napisano 27. april, 2007 lepoo te felge od fondmetala so prou hude, ?rne ?ipe pa tut ..?e ni skrivnost, kolk si okvirno dal za felge ? to so 16ke ane? lp Citiraj "It is not necessary to change. Survival is not mandatory."
poky Napisano 27. april, 2007 Prijavi Napisano 27. april, 2007 Ma ne spra?uj ga......?e je neaktiven.... Druga? pa lepo porihtana Mazdica! Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
Segi Napisano 28. april, 2007 Prijavi Napisano 28. april, 2007 Ma ne spra?uj ga......?e je neaktiven.... Druga? pa lepo porihtana Mazdica! to sm pa zgre?u ja :ne vem: Citiraj "It is not necessary to change. Survival is not mandatory."
Mazda323 Napisano 1. maj, 2007 Prijavi Napisano 1. maj, 2007 lepoo te felge od fondmetala so prou hude, ?rne ?ipe pa tut ..?e ni skrivnost, kolk si okvirno dal za felge ? to so 16ke ane? lp Nop 15-ke.. Koliko pa je bila cena pa nebi raje, poceni to je vse Citiraj
KAALman Napisano 2. maj, 2007 Avtor Prijavi Napisano 2. maj, 2007 Nop 15-ke.. Koliko pa je bila cena pa nebi raje, poceni to je vse a lahko meni tudi ene poceni ? Citiraj LP KAALman
Mazda323 Napisano 2. maj, 2007 Prijavi Napisano 2. maj, 2007 a lahko meni tudi ene poceni ? Rade volje bi, ker sem naletel na to ponudbo zelo naklju?no.. Tak da mislim da nikoli ve? nebom, ?e pa bo spet kdaj kaj pa ti javim Citiraj
vuk Napisano 2. maj, 2007 Prijavi Napisano 2. maj, 2007 Hmmm...toti avtek pa je meni nekak znani... Citiraj Dream as if you will live forever, live as if you will die today.
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.