qwerty Napisano 19. november, 2008 Prijavi Napisano 19. november, 2008 morem se pohvalit da sem lastnik novega LG ks360 ETNA Citiraj If in doubt, flat out...
Alex Napisano 19. november, 2008 Prijavi Napisano 19. november, 2008 A ti ma? tud roke ?e ?ist znucane od konstantnega ?altanja - moje zgledajo kot od sezonskega delavca na gradbi??u Leva noga pa kot od bodybilderja :ne vem: Si morete zamislit ?ele na?e lep?e polovice,ko morajo pritiskat te trde sklopke? Citiraj
LabiGT Napisano 19. november, 2008 Prijavi Napisano 19. november, 2008 imam novo zbirko v kolekciji solaz: moonchild - iron maiden Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
YavarYe X6V6 Napisano 20. november, 2008 Prijavi Napisano 20. november, 2008 morem se pohvalit da sem lastnik novega LG ks360 ETNA Mah js mam tud nov cegu HP 614C. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
BOJČ Napisano 20. november, 2008 Prijavi Napisano 20. november, 2008 Va?i?i eni... Citiraj Success is getting what U want, happiness is wanting what U get.
Grega_ Napisano 20. november, 2008 Prijavi Napisano 20. november, 2008 morem se pohvalit da sem lastnik novega LG ks360 ETNA In je vredu telefon?ek,si ga ?e kej stestiral?? jest imam tudi ga namen vzet, kot rezervenga, je zlo pocen na mobitelu. Citiraj
qwerty Napisano 20. november, 2008 Prijavi Napisano 20. november, 2008 In je vredu telefon?ek,si ga ?e kej stestiral?? jest imam tudi ga namen vzet, kot rezervenga, je zlo pocen na mobitelu. odli?en telefon sam touch screen ima mo?nost samo za tipkanje ?tevilke ne pa izbirnaje po menijih... Druga je pa vse majka edino slu?alke so slabe zraven, ampak mi je ata zadevo re?o in odrezal slu?alke originalne dol in naredo 3.5mm jack za kire koli slu?alke na drugih ?pila pa da glava pe?e noro tipkovnica tudi ravno prav velika da ne cilja? ?rk.. V glavnem super Vreden nakupa definitivno Citiraj If in doubt, flat out...
YavarYe X6V6 Napisano 24. november, 2008 Prijavi Napisano 24. november, 2008 6ka je fajn zadeva za vrtenje po snegu, pirueto naredi kot kaka umetnostna drsalka. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
BOJČ Napisano 24. november, 2008 Prijavi Napisano 24. november, 2008 6ka je fajn zadeva za vrtenje po snegu, pirueto naredi kot kaka umetnostna drsalka. A si to ?e danes sprobal Citiraj Success is getting what U want, happiness is wanting what U get.
YavarYe X6V6 Napisano 24. november, 2008 Prijavi Napisano 24. november, 2008 cca 10 min nazaj. btw tle pri nas mede kot 100 hudi?ev. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
BOJČ Napisano 24. november, 2008 Prijavi Napisano 24. november, 2008 cca 10 min nazaj. btw tle pri nas mede kot 100 hudi?ev. Proklet sranje, a ve? kak?no bo ?ele pri nas...? Citiraj Success is getting what U want, happiness is wanting what U get.
YavarYe X6V6 Napisano 24. november, 2008 Prijavi Napisano 24. november, 2008 Stari sneg je zakon. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Boss Napisano 24. november, 2008 Prijavi Napisano 24. november, 2008 Ni ?e mora? v tiste klance rint proti Rakitni. Citiraj
Alex Napisano 24. november, 2008 Prijavi Napisano 24. november, 2008 Ni ?e mora? v tiste klance rint proti Rakitni. Za to pa obstajajo zimske gume,ne? Citiraj
Boss Napisano 24. november, 2008 Prijavi Napisano 24. november, 2008 Za to pa obstajajo zimske gume,ne? ki so baje vsemogo?ne Citiraj
Alex Napisano 24. november, 2008 Prijavi Napisano 24. november, 2008 ki so baje vsemogo?ne Jaz z njimi pri nas pridem povsod. Citiraj
poky Napisano 24. november, 2008 Prijavi Napisano 24. november, 2008 Ti sploh zimakov ne rabi?. Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
Alex Napisano 24. november, 2008 Prijavi Napisano 24. november, 2008 Ti sploh zimakov ne rabi?. Ne pa.Kaj pa blato in to? Citiraj
poky Napisano 24. november, 2008 Prijavi Napisano 24. november, 2008 Kaj se po blatu vozi??? Za blato ma? gumi?korne. Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
Symon Napisano 24. november, 2008 Prijavi Napisano 24. november, 2008 SX gre tut z 215/40 R17 letnimi skor ?ist zlizanimi po snegu! Dokler se ne ustav?. Potem se pa za?ne zabava. ?e je klanec je bolje sam rikverc dat pa upat, da bo zavijal avto. Citiraj
ReDevil Napisano 24. november, 2008 Prijavi Napisano 24. november, 2008 O?itno sem pravi cajt "menju taktiko" in Mazdojca pospravu ter pokriu, z znucanimi "letnjaki" trenutno nima kej iskat po cest, zdej pa je Celi?a-r v akciji! Citiraj Dobrodo?li na forumu!
Allyssa Napisano 24. november, 2008 Avtor Prijavi Napisano 24. november, 2008 Matr kok sm dobro pizzo dons nardila,,..prou ponosna sm nase Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
Boss Napisano 24. november, 2008 Prijavi Napisano 24. november, 2008 na super jaz pa glih treniram dieto... ti pa dra?i? s pico matr ratujem k Labi, sam da vidim, da je beseda o hrani pa ?e la?en ratam... Citiraj
LabiGT Napisano 24. november, 2008 Prijavi Napisano 24. november, 2008 Labi je skoz lacenm ni treba da karkol vid Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Boss Napisano 24. november, 2008 Prijavi Napisano 24. november, 2008 No ja, sej to sem te hotel vpra?at - kdaj ti nisi la?en? 5minut po tistem k se naje? ?evapov pa takrat ko spi? pa ne ve? da is la?en... a mogo?e ?e kdaj? Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.