suicidal Napisano 14. november, 2009 Prijavi Napisano 14. november, 2009 @ Sirius: ?estitke in pohvale nasledniku. Citiraj Kjer je um vedno zaseden, je srce mirno in tiho; kjer um analizira in deli, srce usklajuje, zdru?uje in ?uti enost z vsem; in kjer um omahuje in dvomi, je srce mogo?no in samozavestno ter ve dobro kaj storiti.
Z M A J Napisano 14. november, 2009 Prijavi Napisano 14. november, 2009 Ja ?estitke! Mi pa vsak cajt ?tartamo; Od Litije do ?ate?a! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
YavarYe X6V6 Napisano 14. november, 2009 Prijavi Napisano 14. november, 2009 Popedenal eno M3(dobila Xenon ) in naredil analizo nastavitev LPG in odkril napake v nastavitvah. Nastavil LPG na Jeep-u Cherokee 4,7 V8, da ni ve? diska?a in je u?inek ko ga lastnik "pohodi" Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
KAALman Napisano 14. november, 2009 Prijavi Napisano 14. november, 2009 Popedenal eno M3(dobila Xenon ) in naredil analizo nastavitev LPG in odkril napake v nastavitvah.Nastavil LPG na Jeep-u Cherokee 4,7 V8, da ni ve? diska?a in je u?inek ko ga lastnik "pohodi" ?u?mar... Citiraj LP KAALman
YavarYe X6V6 Napisano 14. november, 2009 Prijavi Napisano 14. november, 2009 ?u?mar... Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Z M A J Napisano 15. november, 2009 Prijavi Napisano 15. november, 2009 Pohvalu bom strica Ajvarja, ki mi je belga mazdojca (kot ka?e) po?timu, da ve? ne cuka! Aja, te?ko bo kej govora o sivi ekonomiji, ko dec ni hotu mbenga gnara! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Marko_mx-3 Napisano 15. november, 2009 Prijavi Napisano 15. november, 2009 In kaj je bilo potem napaka? Citiraj
Z M A J Napisano 15. november, 2009 Prijavi Napisano 15. november, 2009 Jz kot ekspert za motorne zadeve, bom raj tih, tko da nej Bo?tjan pove! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
YavarYe X6V6 Napisano 16. november, 2009 Prijavi Napisano 16. november, 2009 Ni za okol govort, ker moram nekoga za u?esa ! Jz kot ekspert za motorne zadeve, bom raj tih, tko da nej Bo?tjan pove! A je zedej ok ? Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Sishi Napisano 16. november, 2009 Prijavi Napisano 16. november, 2009 Ni isto kot prej?nji teden v Egiptu ampak vseeno super filing k ti skoz grizejo... P.S. Zaradi neto?nega dyno day-a zgubil en dan ribi?ije Citiraj Sex, V6 and Rock 'N' Roll
uklopko Napisano 16. november, 2009 Prijavi Napisano 16. november, 2009 cool sam volan pa obra?a? ko stara mama tko na slooooww joke Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
Symon Napisano 17. november, 2009 Prijavi Napisano 17. november, 2009 Vem. Ene parkrat sem res obrnil volan tko na izi, da izgleda ?isto turisti?na vo?nja. Nisem pa vklju?il onboard posnetka, ko mi odnese rit pa zaradi obra?anja volana izgleda kot, da nimam vse pod nadzorom. Citiraj
jures Napisano 17. november, 2009 Prijavi Napisano 17. november, 2009 Vceraj sem pred danasnjo potjo v Prago rekel dost mam in CX7 spimpal od znotraj, spucal v nulo, premazu, o?istu usnjene zice, namazal vse te?aje, amortizerje in dihtunge s silikonsko mastjo itd itd Revca si je zaslu?ila (selitev, 2 x IKEA, pes, otroci....jaz...) drgnil sem 2 uri.... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
jures Napisano 17. november, 2009 Prijavi Napisano 17. november, 2009 danes grem v Prago in to na ful LPG. V Avstriji se premika, AGIPi uvajajo LPG, ravno pred Dunajem je sedaj, na ?e?kem so itak, v Mariboru pa tudi AGIP ob avtocesti na LPG Zadnjic mi ga je ravno pred cesko mejo zmankal.... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Z M A J Napisano 17. november, 2009 Prijavi Napisano 17. november, 2009 Dobu sm Celico nazaj (se znebu spet gore dnarja, bemumast - vsota sodi bl u jamralnik)! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Neyko Napisano 17. november, 2009 Prijavi Napisano 17. november, 2009 kdaj bomo skupaj ovekove?ili slavnostni dogodek? Citiraj
Don Napisano 17. november, 2009 Prijavi Napisano 17. november, 2009 Vem. Ene parkrat sem res obrnil volan tko na izi, da izgleda ?isto turisti?na vo?nja. Nisem pa vklju?il onboard posnetka, ko mi odnese rit pa zaradi obra?anja volana izgleda kot, da nimam vse pod nadzorom. Citiraj I'm not trying to impress you ... but I have a tractor.
YavarYe X6V6 Napisano 17. november, 2009 Prijavi Napisano 17. november, 2009 Baje da od danes bolje vidim, nisem ?e testiral. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Marko_mx-3 Napisano 17. november, 2009 Prijavi Napisano 17. november, 2009 Kaj si o?ala dobil Pa ?e eno vpra?anje tako mimogrede Paketek je ?e pri?el? Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 17. november, 2009 Prijavi Napisano 17. november, 2009 Kaj si o?ala dobil Pa ?e eno vpra?anje tako mimogrede Paketek je ?e pri?el? Ja ja je itaq, sem pozabu povedat , gdaj pora?unava ?Ne nimam ?peglov ?e, mam nekaj manj?ega. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Marko_mx-3 Napisano 17. november, 2009 Prijavi Napisano 17. november, 2009 Bomo ?e ?e bo vse se speljalo, kot se mora grem konec tedna zopet v ?oping in ti jih spet malo po?ljem Citiraj
Symon Napisano 18. november, 2009 Prijavi Napisano 18. november, 2009 Tole je una Petka, ki mi je prekleto dobro sledila. ?e ne bi imel 30 konjev ve? bi imel kar te?ave. Citiraj
Z M A J Napisano 19. november, 2009 Prijavi Napisano 19. november, 2009 Na podlagi u?eri?ne fuzbal tekme, mam ?e dans nasmeh na obrazu! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
suicidal Napisano 23. november, 2009 Prijavi Napisano 23. november, 2009 Prvi dan ?ihta!!! Citiraj Kjer je um vedno zaseden, je srce mirno in tiho; kjer um analizira in deli, srce usklajuje, zdru?uje in ?uti enost z vsem; in kjer um omahuje in dvomi, je srce mogo?no in samozavestno ter ve dobro kaj storiti.
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.