David Napisano 23. november, 2009 Prijavi Napisano 23. november, 2009 OOOOOO ?estittaaaaam.... kako je blo? Do?ivu ?ok po tolkem ?asu?? :aaaaa: Citiraj Feel free....
Symon Napisano 23. november, 2009 Prijavi Napisano 23. november, 2009 Prvi dan ?ihta!!! Zadnji dan fu?a! Sem zdajle nekaj dni maratonsko risal na?rte na AvtoCAD za soseda ampak je uspelo do roka. Pa?e po dolgem ?asu spet malo ta program zalaufati pa povaditi. Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 24. november, 2009 Prijavi Napisano 24. november, 2009 Zadnji dan fu?a! Sem zdajle nekaj dni maratonsko risal na?rte na AvtoCAD za soseda ampak je uspelo do roka. Pa?e po dolgem ?asu spet malo ta program zalaufati pa povaditi. A to ?e obstaja ? Prvi dan ?ihta!!! Evo stari kdor ?aka do?aka. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Symon Napisano 24. november, 2009 Prijavi Napisano 24. november, 2009 Nanj sem najbolj navajen ?e iz ?ole. Citiraj
suicidal Napisano 24. november, 2009 Prijavi Napisano 24. november, 2009 Seveda obstaja AutoCAD. Razmi?ljajo tudi o razli?ici za Maca. ---------- ?ok ni bil o?iten, saj nove pisarne ?e niso bile 100% pripravljene. Nekje ?ez en teden se za?ne pa zares. No ja, vsaj ne bom vr?en v vodo in na, zdaj pa plavaj. Lepo bom ?el po?asi v vodo, ko na pe??eni pla?i, he he. Ampak ?iht je pa le. In to dober. Zaenkrat. In tudi obeta, da bo tak ostal. Ampak (kot ?e mnogokrat), raje ?e malo po?akam, da vidim ?e je res vse tako dobro kot zgleda. V kake treh mesecih bo slika bolj jasna. Bomo videli (je rekel slep), he he. Citiraj Kjer je um vedno zaseden, je srce mirno in tiho; kjer um analizira in deli, srce usklajuje, zdru?uje in ?uti enost z vsem; in kjer um omahuje in dvomi, je srce mogo?no in samozavestno ter ve dobro kaj storiti.
Boss Napisano 24. november, 2009 Prijavi Napisano 24. november, 2009 Zdej k ma? slu?bo bo? pa lohka ?e nick zamenjal, da ne bo tako samomorilsko zvenel. Citiraj
jures Napisano 24. november, 2009 Prijavi Napisano 24. november, 2009 Zdej k ma? slu?bo bo? pa lohka ?e nick zamenjal, da ne bo tako samomorilsko zvenel. EUICIDAL Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Z M A J Napisano 24. november, 2009 Prijavi Napisano 24. november, 2009 Kaj pa WORKAHOLIC? Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
YavarYe X6V6 Napisano 24. november, 2009 Prijavi Napisano 24. november, 2009 Popoldne grem v toti Maribor. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
jures Napisano 24. november, 2009 Prijavi Napisano 24. november, 2009 Popoldne grem v toti Maribor. napi?i oporoko Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Boss Napisano 24. november, 2009 Prijavi Napisano 24. november, 2009 napi?i oporoko saj ni ljubljan?an sej se hecam, maribor?ani so kr prjijazni sam med fuzbalom je bolj?, da nisi v njihovi bli?ini Citiraj
LabiGT Napisano 24. november, 2009 Prijavi Napisano 24. november, 2009 po mojem je mislu, zaradi tega, ker gre mimo celja Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
jures Napisano 24. november, 2009 Prijavi Napisano 24. november, 2009 po mojem je mislu, zaradi tega, ker gre mimo celja Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Boss Napisano 24. november, 2009 Prijavi Napisano 24. november, 2009 po mojem je mislu, zaradi tega, ker gre mimo celja ahaaaaaa Sam glih v?eri sem se spomnil na tole, ko je bila skoraj stoje?a kolona na lj-obvoznici po odstavnem pa sta en za drugim prdrvela dva se celjskimi tablicami - in to sta res prletela 100km/h+ in sem sam rekel, da pol pa res ni ?udno, da v Celju in okolici tolk poka, ?e se v ve?ini takole vozijo Citiraj
Neyko Napisano 25. november, 2009 Prijavi Napisano 25. november, 2009 jutri dobim 5.1 hi?ni kino z blu-ray predvajalnikom Citiraj
suicidal Napisano 25. november, 2009 Prijavi Napisano 25. november, 2009 Zdej k ma? slu?bo bo? pa lohka ?e nick zamenjal, da ne bo tako samomorilsko zvenel. moj nick ni odraz stanja mojega duha. Je del imena banda, ki ga marsikdaj rad poslu?am: Suicidal Tendencies. Hude kitare, hudi riffi, "cyco" besedila ... v glavnem ?GE! Tako da je moj nick pravzaprav zelo pozitiven, he he. Citiraj Kjer je um vedno zaseden, je srce mirno in tiho; kjer um analizira in deli, srce usklajuje, zdru?uje in ?uti enost z vsem; in kjer um omahuje in dvomi, je srce mogo?no in samozavestno ter ve dobro kaj storiti.
Z M A J Napisano 26. november, 2009 Prijavi Napisano 26. november, 2009 U?eri sm podpisal o?etovstvo, zdej pa ?e kaka 2 tedna (uradn datum sicer 23.12.) in uleti prvorojenka! Moram pa pohvalt MarkaMX3 (forumskega o?ka), ki mi je zmontiru Siol trio oz. ga prestavil pa vse na novo povezal! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
jures Napisano 26. november, 2009 Prijavi Napisano 26. november, 2009 NA? foter je malo poglihal svojega kanar?ka (Chinquecento), ki ne vem kako da sploh se skupaj stoji - vse razpada... In i??em zadnjo lu?, odbija?, zraven ?e brisalc ki ga nima zadaj od prej...Modeli prek avto.net 100, 150 celo 200? za vse..... Potem pa najdem enega modela in se peljeva na Polzelo....Rezultat: 400? za nov neverjetno ohranjen avto s samo 87.000km, zimske gume, prevleke, avtoradio, prtljaznik, od atata, ki ga je imel samo za v trgovino....tako da bo sedaj kanar?ek za rezervne dele temu kakaduju. Avto je pa? italijanska gajbica, ampak priznam - odkar ga ima VEDNO v?ge v prvo! ?e vsi moji novi avti so imeli probleme, tudi mazde, ta pa v?ge in gre........ Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Z M A J Napisano 27. november, 2009 Prijavi Napisano 27. november, 2009 Eto zdele sm naprintu 16 pro?enj za razli?ne potencialne slu?be (kar na slepo se bo po?iljal), pa skuvertiru sm tut, zdej nucam sam ?e znamke, potem pa sledi UPANJE in ?akanjeeee! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
jures Napisano 27. november, 2009 Prijavi Napisano 27. november, 2009 Eto zdele sm naprintu 16 pro?enj za razli?ne potencialne slu?be (kar na slepo se bo po?iljal), pa skuvertiru sm tut, zdej nucam sam ?e znamke, potem pa sledi UPANJE in ?akanjeeee! Da te ne bojo je*** da na sluzbene stroske delas privat.... sedaj se najte?ji del, fotra prepri?at o tem da je rumenko za na odpad Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Rocky Napisano 27. november, 2009 Prijavi Napisano 27. november, 2009 Eto zdele sm naprintu 16 pro?enj za razli?ne potencialne slu?be (kar na slepo se bo po?iljal), pa skuvertiru sm tut, zdej nucam sam ?e znamke, potem pa sledi UPANJE in ?akanjeeee! se ksno po elektronski posti poslji Citiraj
Z M A J Napisano 27. november, 2009 Prijavi Napisano 27. november, 2009 Hehe - moja draga me itak zeza, da sm obstal v 80-ih (po muzki, okusu, avtomobilih in ostalih navadah)! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Rocky Napisano 27. november, 2009 Prijavi Napisano 27. november, 2009 Hehe - moja draga me itak zeza, da sm obstal v 80-ih (po muzki, okusu, avtomobilih in ostalih navadah)! zna bit pol res kj na tem... Citiraj
KAALman Napisano 27. november, 2009 Prijavi Napisano 27. november, 2009 evo... je pri?el, sem vgradil HDD, sem priklopil, in ... dela... raziskovali ga bomo pa sproti...http://trgovina.xtreamer.si/index.aspx?sou...=1&id=00027 Citiraj LP KAALman
Boss Napisano 27. november, 2009 Prijavi Napisano 27. november, 2009 lepo lepo jaz mam pa tegale http://www.wdc.com/en/products/products.asp?driveid=735 super zadeva - priporo?am Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.