Z M A J Napisano 11. julij Prijavi Napisano 11. julij Smo imeli včeraj popoldne odličen piknik ob bližnji reki in je prišel tudi DJ, tako da se je zadeva nekoooliko raztegnila, haha. 2 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Z M A J Napisano 24. julij Prijavi Napisano 24. julij Le še 2 urci do letnega dopusta, huhu 3 1 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
skritikrt Napisano 24. julij Prijavi Napisano 24. julij pred 1 uro je Z M A J napisal: Le še 2 urci do letnega dopusta, huhu Lepo ga izkoristi...odpočij se in "napolni baterije"🏖️🍺🍽️🏝️😉 1 Citiraj
Mraušk Mčk Napisano 24. julij Prijavi Napisano 24. julij pred 8 urami je skritikrt napisal: in "napolni baterije"🏖️🍺🍽️🏝️😉 On ma bencinarja. 1 Citiraj The only aproved cure for too much fun is three much fun!
skritikrt Napisano 24. julij Prijavi Napisano 24. julij pred 21 minutami je Mraušk Mčk napisal: On ma bencinarja. In prav je tako👍 Mislil sem tiste psihofizične "baterije"😉 1 Citiraj
Z M A J Napisano 27. julij Prijavi Napisano 27. julij Lušno popoldansko kopanje oz plovba na počasni rekiii Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Z M A J Napisano torek ob 16:33 Prijavi Napisano torek ob 16:33 Danes s podmladkom; 16-letnico osvojil Malo Mojstrovko po najtežji varianti; Hanzova plezalna pot. Lušten športni dan v visokogorju. Sem bil sicer tu gor po tej poti že prej 5x, tako da ni neke revolucije, haha 4 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Boss Napisano torek ob 19:07 Prijavi Napisano torek ob 19:07 Pa je tamala hotela it, al si moral očetovske prijeme prepričevanja uporabit? 1 Citiraj
Z M A J Napisano sreda ob 06:42 Prijavi Napisano sreda ob 06:42 Vsekakor ni bila ona pobudnica plezalnega dne. Lani sva bila po "plezalni" na Peci in je rekla ki je plezanje zabavno, hoja pa je za DeSUS, haha. Tako sem za letos organiziral naslednji, zelo zahteven nivo in z vso potrebno opremo. Sva oba2 kar precej utrujena 3 3 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
skritikrt Napisano četrtek ob 17:43 Prijavi Napisano četrtek ob 17:43 (urejeno) Danes sem se zraven spravil pri C-Maxu urediti pranje stekel...ugotovil,da je šla pumpica za vodo pranja stekel...strošek dobrih 10€ pri Bartogu... In,ker sem moral sneti sprednje desno kolo,sem z dvigalko dvignil desni konec avta...in malo gledam podvozje,ker so nazadnje na servisu menjali vse živo na zadnji premi...in gledam in "pobuljim"...kaj en vijak tako ven štrli😲. Je nekdo pozabil vijak desnega prečnega vodila priviti in zategniti,ko je sestavljal premo🤨. Je vijak ven štrlel za cca 3,5-4cm. Pokličem servis in omenim,in,da pove z kolikšnjim navorom zategnem...pravi po občutku "na roko"...je hotel,da mu pošljem sliko...prav tako,da opomni "mojstra",da za sabo na koncu prekontrolira. Se je opravičil,in zame je zadeva čista Ajd,nisem jezen,ker vsi smo ljudje,in tudi jaz kdaj zajebem ..smo še sreča,da vijak ni ven padel. Najbrž bi prej še malo škrtalo,in bi ugotovil,a Forda vozi praktično samo žena ..pri ženskah pa vemo,kako je... Popravljeno četrtek ob 18:33 od skritikrt 3 2 3 Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.