Bini Napisano petek ob 18:59 Prijavi Napisano petek ob 18:59 dne 21. 5. 2026 ob 14:37 je Shrek napisal: Ne, ni mazda... 😋 Bravo,katerikoli je.Je pa verjetno nekaj večjega..... Citiraj
Z M A J Napisano nedelja ob 11:18 Prijavi Napisano nedelja ob 11:18 Se maw šefa počutm, k grem ju3 na novo delovno mesto oz. novemu delodajalcu, AMPAK se pa že zju3 ne bom preveč šefa počutil, ko bom iskal ugodno parkirišče na območju LJ-Vič, heh. 2 1 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
godlike Napisano nedelja ob 11:38 Prijavi Napisano nedelja ob 11:38 (urejeno) pred 1 uro je Z M A J napisal: grem ju3 na novo delovno mesto oz. novemu delodajalcu Jaz menjuje podobno pogosto. Sem pa zmes enkrat menjal sredi mesca in sem ugotovil nikoli več. Dejansko izgubiš 1/12 regresa. Stara firma ti da za polne mesece in nova poračuna za polne mesce. Deljen mesec se preprosto izgubi. Popravljeno nedelja ob 13:03 od godlike 2 1 Citiraj
Z M A J Napisano ponedeljek ob 19:44 Prijavi Napisano ponedeljek ob 19:44 Tankal danes Netopirja Antidepressorja, pa me je relativno navdušil s potrošnjo benza 8,8 na 100km, pa da ga nisem vozil glih v Desus stilu in precej stal tudi v zastojih okrog Prestolnice Shell E5, itaaak 1 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Mraušk Mčk Napisano ponedeljek ob 21:01 Prijavi Napisano ponedeljek ob 21:01 Pred eno uro je Z M A J napisal: ga nisem vozil glih v Desus stilu in precej stal tudi v zastojih okrog Prestolnice Desus stil je pravo divjanje v primerjavi z umirjeno vožnjo okrog prestolnice. 1 Citiraj The only aproved cure for too much fun is three much fun!
Mraušk Mčk Napisano pred 5 urami Prijavi Napisano pred 5 urami Se moram pohvalit. Danes dokapitaliziral Scouta. Prvi veliki servis (210 Kkm). Menjava zobatega jermena s vsemi pritiklinami, menjava vseh tekočin vključno s tisto v zadnjem diferencialu. Menjava vseh diskov.. Pa še čist nov voznikov airbag imam sedaj. Sem vseeno zadovoljen, ker do 210 Kkm ni bilo izrednih popravil. 3 Citiraj The only aproved cure for too much fun is three much fun!
Mraušk Mčk Napisano pred 2 urama Prijavi Napisano pred 2 urama pred 2 urama je Boss napisal: Zakaj pa airbag? Vpoklic. Citiraj The only aproved cure for too much fun is three much fun!
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.