Pohvalite se,...
Ustvari kratki URL
-
Zadnja sporočila
-
Jaz bi rad očeta spravil iz 6ke 2016 letnik na CX-30. Je probaval zdej vsesorte avte že na testih, pa ga noben ni navdušil. Ne bo več delal dolgih službenih voženj in bi rad kak cm višji avto zaradi hrbta. CX-30 je vozil enkrat kot nadomestnega, ko je bil na servisu. Takrat ko so prve ven prišle. Njegov največji pomislek je, da bo ustesnjen, da je premajhen avto. Vem da je blo karnekaj takih premikov, dosti vas ima tudi oba. Kako se s tem spoprijemat? Kolk je to sploh utemljeno?
-
DeSUS strategija :))) Dokler ti ne (nehote) odpelje vozička, ko je še mali otrok noter, je vse v redu
-
Men ga je isto tkole ena starejša gospa odpeljala. Isto z zetončkom, isto vrečka notr, pa banane sem tehtal Dobr da je šla res počasi, pa zelo ji je blo nerodno potem...ponesreči, je mislila da je frej. Ali pač? Ko predvsem ženske takole puščajo notr trobice/večje denarnice in nabirajo v zelenjavnem kotičku...meni se zdi zelo tvegano početje.
-
En gnoj mi je v Mercator centru v Siski spizdil prazen vozicek... Notri je bila samo prazna vrecka (tista za veckratno uporabo - res pa, da je bila zelena Sparova - ja... mogoce moja napaka, da se sploh upam it s Sparovo vrecko nakupovat v Mercator .... ) in zetoncek v vozicku, za katerim mi je najbolj zal, ker samo tak pase v okvircek, ki ga imam na kljucih (magnetni) ... Sem sel samo sadje stehtat nekaj metrov stran..., pridem nazaj, pa vozicka ni bilo... Sem sel do informacij, ker to se je zgodilo ravno pri vhodu zraven informacij, ce lahko poklicejo varnostnika, da pogleda kamero... pa ni nasla nobenega varnostnika... Po 10 minutnem cakanju, sem rekel, naj pusti... in naj ga ne isce... mogoce ravno kje v kaksnem skladiscu pociva ...
-
-
Kdo je trenutno prisoten (Poglej celoten seznam)
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.