Saj je tudi z bankami enako. Vse so drek. Poiščeš pač najmanjše zlo.
Sam imam vse zavarovano pri zavarovalnici, ki ne dela problemov, ko je potrebno kaj izplačati.
Drugo pa je, ko hočeš zavarovalnico " nategniti".
Res je. 30- kaj zahteva vožnjo z obrati, veliko menjavanja in se ti oddolži z res hitro vožnjo. Saj 186 konjičev pa spet ni švoh. Samo iztisniti jih moraš iz avta. In ne smeš je vozit kot dizelaša. Nikakor. Dobro, pustimo dolge avtoceste, ravne, kjer vklopiš tempomat in pozabiš na gas.
Sploh atmosferske Mazde.
Naša se je razživela nad 5.5k obratov.
Seveda se je drla tudi kot vzhičena mladenka. To pa marsikoga "starejšega" prestraši, verjetno je daleč od tega, ko so držali mladenko v rokah.
Da, govora je o batnih obročkih in ne sedežih vantilov. Rihtal mi je Pelko. Leta 2019 me je stalo 670 EUR.
Pri tem posegu se menja: batne obročke, teflone ventilov, tesnilo glave, nek semering, nek ležaj, glavo se brusi, novo olje, oljni filter, nova hladilna tekočina.
Po tem posegu še vedno malce pije olje, ampak daleč od tega kar je prej, ko sem nonstop vozil s sabo kantico olja. Malo pitja je za te motorje normalno. Ne znam ti povedat koliko sedaj pije, vsake toliko časa pogledam in po potrebi malo dotočim. Meni je to normalno in sodi pod normalno občasno kontrolo avtomobila.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.