LabiGT Napisano 18. maj, 2007 Prijavi Napisano 18. maj, 2007 bobi a to leti? Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Allyssa Napisano 18. maj, 2007 Prijavi Napisano 18. maj, 2007 zakaj pa ne morm slikce pove?at oz. odpret? :ne vem: Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
poky Napisano 18. maj, 2007 Prijavi Napisano 18. maj, 2007 He he,Bobi in njegovo letalo! Joke,kr dobro zgleda! zakaj pa ne morm slikce pove?at oz. odpret? :ne vem: Nisi edina.... Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
Tich Napisano 18. maj, 2007 Prijavi Napisano 18. maj, 2007 dobro pase! jst bi edino se lu?i "zatemnil" (ne pa dajal kakih lexus itd) in pa med lucmi pobarval na barvo avta. Citiraj
uklopko Napisano 18. maj, 2007 Prijavi Napisano 18. maj, 2007 Opa okupacija ?tajercev!!!! ?e vra?ajo udarec s predelavami Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
ReDevil Napisano 18. maj, 2007 Prijavi Napisano 18. maj, 2007 Slika je res ful mejhna, drga? pa men osebno ni glih ful v?e?, sicer pa stvar okusa! Citiraj Dobrodo?li na forumu!
BOBI Napisano 18. maj, 2007 Avtor Prijavi Napisano 18. maj, 2007 tak dobro da sem, se to slikico lahko prilepo,ko pa mi pol leta ni slo,bomo probali kaj vecjega dat gor,spojler je kar velik ampak meni je mrezice so zaj crne,pa spredaj ni vec tistih meglenk in znaka mazda na odbijacu. 28.5.07 sem na lpp zjutraj ob pol devetih mam homolomo,ce bo kje keri dal za Citiraj MAZDA POWER
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.