Skoči na vsebino

Oz titan

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

http://www.avto.net/foto/1494110/3.jpg

Me zanima kje bi zvedu na katere razmike vse pokrivajo tele luknje. Kajti 5x114 ni ravno mikavna dimenzija. Glede na to da je 10 lukenj verjetno ne pase le na to...

To foro imajo ponavadi Amerosi tam ?ez.To je pa po mojem res,da pokrivajo ve? dimenzij naenkrat.

Napisano

sem mel oz titan...

sam zdaj se ne spomnem na katerih avtih pasejo vse....

jih je blo kar nekaj....renault laguna (nova), neki volvoti, ne spomnem se vec

It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see

Napisano

Take videvam skoraj vsak dan, takrat ko jih vidim jih tudi uporabljam :D .

Objavljena slika

Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS.

"Life is too short, to drive slow-shitty cars."

Napisano

ej ce mas un listek od felten mu ga skeniraj pa dej sem seznam vseh moznih variant za luknje...

It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see

Napisano

COL: 17

J: 7

ET: 50

Premer sredinske luknje: 67 mm

Razmak med vijaki: 5x114,3

A tole bi slo na mojo mx6ko ? tale ET 50 me najbolj zanima... So pa original plati??a od mazde 6.

Mazda Mx-6 2.0i 16V mnjam mnjam - GONE

MAzda 6 - 1.8TE - penzijamobile - HELLO :)
Optimizacija spletne strani

Napisano

bi slo ja, nc skrbet

sam sem skor preprican, da bo lega boljsa s prejsnjimi feltnami

zakaj: ker imajo manjsi ET (kar pomeni, bolj navzven kolesa, boljsa stabilnost) in pa sirina 7.5, kar pomeni, da ni bilo balon efekta na gumi

Napisano

Jst sm pa dans porajtu k sva mela s kolegom avta skp parkerana da ?irina feltne astronomsko vpliva na izgled oz. "?irino" gume. Ona ma gume 185 na 6,5j feltnah, jst pa 205 na 6j feltnah in moram re?t da ni vidt da mam jst 205 <_<

Treba ene 7j dobit pol pa bo :D

Pardon za off

POZOR!

Kredibilnost mojih izjav in nasvetov je lahko vpra?ljiva.

Napisano

JA 215 itaq nebi mel dolgo gor. Cilju sm bolj na205/40 varjanto...Balon efekt sux big time... No bomo vidlice se bo izslo.

Lp, COBO

Mazda Mx-6 2.0i 16V mnjam mnjam - GONE

MAzda 6 - 1.8TE - penzijamobile - HELLO :)
Optimizacija spletne strani

Napisano

Ona ma gume 185 na 6,5j feltnah, jst pa 205 na 6j feltnah in moram re?t da ni vidt da mam jst 205 <_<

Treba ene 7j dobit pol pa bo :D

Kere so to feltne :ne vem:

COL: 17

J: 7

ET: 50

Kaj so cole vem. Kaj je J pa ET?

J je ?irina feltne?

Sex, V6 and Rock 'N' Roll

Napisano

za J vsi mislijo, da je sirina feltne ampak ni. J ti pove da ima rob feltne enojni zakljucek in zgleda kot crka J nekak...

ET =einpresstiefe (offset) - pa to sem ti 100krat povedal kaj je...no ET je razdalja od sredine feltne do tam kjer pridejo vijaki (ce pogledas feltno iz prereza)...manjsi ET, bolj navzven strli feltna, vecji ET bolj noter je...

Napisano

za J vsi mislijo, da je sirina feltne ampak ni. J ti pove da ima rob feltne enojni zakljucek in zgleda kot crka J nekak...

Ja kaj pa pol pomenijo ?tevilke poleg J? Kako pol pride do balon efekta?

ET =einpresstiefe (offset) - pa to sem ti 100krat povedal kaj je...

Ja no ?e pa pozabm sramezljiv sej se mi je zdel <_<

Sex, V6 and Rock 'N' Roll

Napisano

gremo en primer od zacetka

za gume: 205/55 16 91 VR, 205 je sirina v mm, 55 pomeni profil je visok 55% od 205, torej 205 * 0.55 = 112.75mm, 16 je premer luknje gume v inchih (colah); 16*2.54= 40.64cm, 91 indeks noslilnosti; 91 je 615kg (torej ena guma zdrzi 615kg), V je indeks hitrosti, V je do 240 km/h, R radialna (po mojem nepotreben podatek)

za feltne: 16X7 JJ 5x114.3, 67.1mm, ET50 ponavadi so taksni podatki: 16 je premer kolesa v inchih, 7 je sirina kolesa v inchih, JJ zakljucek roba feltne JJ pomeni dvojni rob, 5x114.3 = 5 lukenj, ce jih das skupaj v obliki kroga, je potem premer takega kroga 114.3mm, 67.1mm je premer sredinjske luknje kolesa, ET je offset kolesa...

balon efekt je takrat kadar je guma presiroka za sirino feltne...

vedno je bolje imeti sirso feltno in ozjo gumo kot pa ozko feltno in siroko gumo

recimo: za 7" sirino je idealno 195 in 205 guma, za 7.5" pa 205 in mogoce se 215...

se en podatek, ki ga tezje dobis je teza kolesa, ki je pomembna, ker mora biti feltna cim lazja (nevzmetene mase v avtu so tiste, ki ti vpocasnijo pospeske)

evo a je boljs zdaj? :)

Napisano

sem skor preprican, da je tako...

lahko pa ce ti ni prevec dela, gres do spana in jih vprasas po tem listku felten, kjer so navedeni avti na katerih pasejo...

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Zadnja sporočila

• Prodam nekaj dodtne opreme če koga zanima   MazdaCX-5 platišča pnevmatike tepihi strešni nosilci WWW.BOLHA.COM MazdaCX-5 platišča pnevmatike tepihi strešni nosilci Mazda CX-5 original strešni nosilci za montažo...  
    • Robertu Golobu je kurir na dom prinesel nujno sporočilo in se začuden zagledal v njegovo ženo Tino, ki je pomolila glavo skozi priprta vrata. Kurir ji je rekel: - "Nujno sporočilo imam za ministra, ampak saj ga ni doma..."   Tina ga prav strupeno vpraša: - "Ja, kako pa veš, da ga ni doma?"   Kurir pa: - "Če bi imel jaz tako babo, me tudi ne bi bilo nikoli doma..."
    • Tovornjak je trčil v Jožetov avto. Na sodišču odvetnik voznika tovornjaka zaslišuje Jožeta: – "Ali niste, gospod, takoj po nesreči izjavili, da vam nič ne manjka?" – "Paaa, da vam povem, kako je bilo. Ravno sem naložil svojo najboljšo kravo Rumenko na..." – "Nisem vas vprašal za podrobnosti. Samo odgovorite na vprašanje! Ali drži, da ste sami takoj po nesreči izjavili, da niste poškodovani?" Jože odgovori: – "Paa, ravno sem se odpravil na sejem s svojo kravo Rumenko na prikolici..." Odvetnik ga znova prekine: – "Gospod sodnik, želim samo, da se potrdi dejstvo, da je gospod policiji, ki je prišla na kraj dogodka, izjavil, da je nepoškodovan in da mu nič ne manjka. Zdaj, nekaj tednov po nesreči, pa spreminja zgodbo in toži mojo stranko. Prepričan sem, da je goljuf. Prosim vas, recite mu, naj samo odgovori na zastavljeno vprašanje." Zdaj je tudi sodnika že zintrigirala Jožetova zgodba, zato odvrne odvetniku: – "Pustite ga, naj pove, kaj ima za povedati v zvezi s svojo kravo." Jože se vljudno zahvali in začne znova: – "Paa, kot sem že rekel, ravno sem naložil svojo najboljšo kravo Rumenko na prikolico in se odpravil na sejem. Na križišču pa se je nenadoma pojavil nek velik tovornjak, prevozil rdečo luč in trčil naravnost v mojega džipa. Vse nas je vrglo v jarek – mene je odneslo v levi, Rumenko pa v desni jarek. Zelo je bolelo in nisem se mogel premakniti. Nato pa sem slišal Rumenko, kako stoka in moka. Vedel sem, da je hudo poškodovana. Kmalu se je pojavila policija. Ko je policist videl mojo Rumenko vso polomljeno in krvavo, je izvlekel pištolo in jo ustrelil v glavo, naravnost med oči, da se ne bi mučila. Nato pa je takoj stopil do mene in me vprašal: 'Kako se pa vi počutite?' Pa kaj bi mu vi rekli?"
    • Emmm, sm kmet an s hribu doma, pei še nism na tekočm, o kateri blaginji se to pogovarjate, ki naj bi jo zapustil Golobnjak. Ker jaz sem še pri teh informacijah . ki pa so res stare tri mesece...     Proračunska poraba raste prehitro, Boštjančič pričakuje predloge, kje rezati - Forbes Slovenija FORBES.N1INFO.SI Ministrstvo za finance je proračunske porabnike pozvalo, naj mu do danes predlagajo predpise in ukrepe za zmanjšanje proračunske porabe.  
    • Malo ste zgrešili. Eno stran nazaj smo ugotovili, da janšisti tankajo bencin.     Torej bi na sliki moralo pisati: "Ka zdej levuherji, vam je dal janez po ***ki, a nje, zej bote pa moral dat več za nafto !!!"
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.