Skoči na vsebino

Mazda RX-3

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

Dejte mi povedat vrstni red postavitev kablov iz razdelilne kape al pa ce ma kdo ksno shemo k mi neki ne deluje pravilno... Hvala

Napisano
:whatever: kaj nima napisano 1,2,3,4 na kapi ce pa majo vsi avti se jugeci so meli

mazdamaf311474.jpg

MAZDA POWER

Napisano

ja na kapcah pise sam na masini ni nc s kere strani je prvi celinder???

<_< iz leve proti desni gre,to bi skoraj mogo vedet

mazdamaf311474.jpg

MAZDA POWER

Napisano

A nima ta rotary samo dve plo??i kar na?eloma pomeni samo dve sve?ki. Pa tudi ?e so ?tiri so samo podvojene oziroma v parih.

Po moje je napaka in je mi?ljeno MX-3 ;)

33112_1.png

Napisano

A nima ta rotary samo dve plo??i kar na?eloma pomeni samo dve sve?ki. Pa tudi ?e so ?tiri so samo podvojene oziroma v parih.

Po moje je napaka in je mi?ljeno MX-3 ;)

Wankel ima vedno po 2 sve?ki na rotor.

Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS.

"Life is too short, to drive slow-shitty cars."

Napisano

Pa se je napisal,da se je zmoto,pa mislo MX3. ;)

Ti?a vun!!

Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!

Napisano

Hmmm,tote pa ti nisn jaz oblubo,nego eno drugo. ;)

Ti?a vun!!

Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Zadnja sporočila

• Sicer je zgodba že zelo stara, ampak je še vedno aktualna... Namreč, Američan George je pri 51 letih nenadoma umrl na delovnem mestu. Domnevno naj bi bila zanj usodna srčna kap. George je umrl v ponedeljek dopoldne, vendar tega nihče od njegovih sodelavcev ni opazil. Šele v soboto zjutraj je čistilec vprašal, zakaj dela konec tedna. V nekaj sekundah mu je postalo jasno, da je George mrtev. Georgeev šef je pojasnil, da je bil pokojni zjutraj vedno prvi v pisarni in zadnji, ki je odšel domov. Prav zato se nikomur ni zdelo nenavadno, da ves čas sedi za pisalno mizo, bil je tudi vedno zadržan in samotar.  Obdukcija je pokazala, da je George umrl zaradi zastoja srčne mišice in je bil mrtev pet dni! In nauk te zgodbe je: Na delovnem mestu ne garajte preveč, saj tega nihče ne opazi!
    • Spodi pa piše Štajerski avto dom. Slikano pa na Gorenjskem? Ok, ampak resno, sem skoraj prepričan, da je imel že bližnje srečanje zato ve kolk je jebe pol in se je raje zdaj opremil dodatno.  
    • Tale se pa je opremil, verjetno je iz Kočevja.... 
    • upokojenci so se zbirali - @Alex si bil tam?     Kako, da ne samo prave in edine resnicoljubne medije moraš gledat: Demokracija, pa Nova24TV pa tiste podružnične portale SDS-a. Tam vse zveš kar rabiš in da ne ostaneš neinformiran.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.