BlackWolf
Ustvari kratki URL
-
Zadnja sporočila
-
Iskali Turke, našli žganje: kako je avstrijska vojska premagala samo sebe | 24ur.com WWW.24UR.COM Bitka pri Karansebesu velja za eno od največjih fars v vojaški zgodovini in neverjeten primer slabe komunikacije, panike in verige človeških napak, ki so ušle izpod nadzora. V kaotični epizodi avstrijsko-turške...
-
Od sportman333 · Napisano
@skritikrt torej za res hobby domačo rabo, ta parkside zadošča in se take akcije v Lidl-u potem splača izkoristiti, ko se bom odločal da si kupim en baterijski vrtalnik/vijačnik, da ne bo potrebno nekaj 10 šrafov na leto na vrtu na roke "šraufati"....ker ne bi dajal za orodje celo premoženje, ker ga res ne rabim (sedaj si izposojam od kolega 10+let staro makito, ki je za moje potrebe več kot zadosti).... -
Od sportman333 · Napisano
revež očitno poleg tega da ne zna slovensko, verjetno tudi plavati v 0,5m vodi ne zna -
Ja...in za to boš krivil Janšo,ne pa Goloba...pameten si ti-vidim. Če pa ni vode!!!
-
Bolj težko boš z vbodno žagico-žal🙁 Sem izbrskal slike iz leta 2016,ko smo mi "pospravili" dve cisterne-eno plastično in drugo kovinsko (nikoli priklopljeno). Brez veze nakladati,ker slike povedo več kot 1000 besed....je pa bilo lažje,ker kovinska ni bila nikoli v stiku z oljem... Lahko pa vseeno omenim,da takšnega prebijača za pločevino še nisem videl-res "mrcina od stroja"...takšnega ropota pri delu z njim pa tudi ne😬 Je bilo v stari plastični cisterni še cca.770l olja,so prefiltrirali,in stočili sosedom,ki so odkupili za mali cvenk...le tisto gosto usedlino so odpeljali na deponijo.... Mislim,da je računal okoli 300€...je vzel železo v račun,in je bilo za to malce ceneje....ma,samo vozi sinko,samo,da se rešimo tega. Moram pohvaliti-vse popucali in pospravili-TOP👍 Dost nakladanja.
-
-
Kdo je trenutno prisoten (Poglej celoten seznam)
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.