Boss Napisano 7. oktober, 2007 Prijavi Napisano 7. oktober, 2007 Ok!Hvala vsem na pomo?i.?e bom malo pretuhtal,do takrat pa ?e bom vozo mojo 323f mazdico.Te pa mo vidli kaj bo. Tu pa tudi nekaj od mojega za?etnega dela z airbrashom. uuu hudo a bi probal ?e na kak?nem plehu? Citiraj
jagoda Napisano 7. oktober, 2007 Prijavi Napisano 7. oktober, 2007 O?itno akumulatorji zmorejo 110 do 120km, tudi meni je ?el pri 114kkm in starosti 3.5 leta. Moj avto ima pa trenutno te?ave s ?obo, ki se odpravljajo. Jutri naj bi bilo gotovo Citiraj
umetnik Napisano 7. oktober, 2007 Avtor Prijavi Napisano 7. oktober, 2007 uuu hudo a bi probal ?e na kak?nem plehu? Sem ?e nekaj poskusil vendar ?e zaenkrat samo na deklu za bencin.moj naslednji objekt pa bo na haubi,pa tudi na majice sem ?e sprobu.Druga?e pa tudi ri?em z drugimi barvami nastene, fasade,platno,papir,...nekaj mojih slik,je pa ?e jih veliko ve?. Citiraj
ReDevil Napisano 7. oktober, 2007 Prijavi Napisano 7. oktober, 2007 Tole pa res zgleda Citiraj Dobrodo?li na forumu!
poky Napisano 7. oktober, 2007 Prijavi Napisano 7. oktober, 2007 Svetovno,svaka ti ?ast! Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
zemir Napisano 7. oktober, 2007 Prijavi Napisano 7. oktober, 2007 Dec vse kar lahko re?em je Citiraj http://s3.ba.bitefight.org/c.php?uid=98655 Klikni ?e si upa?!? http://www.poraba.com/usage_view.php?carid=4214 Poraba
nisde Napisano 7. oktober, 2007 Prijavi Napisano 7. oktober, 2007 Mislim da ima? taprav nick glede na tvoje delo Probi k?no na?o mazda?ico mal poslikat Citiraj POZOR! Kredibilnost mojih izjav in nasvetov je lahko vpra?ljiva.
primto Napisano 8. oktober, 2007 Prijavi Napisano 8. oktober, 2007 Lepe poslikave, moram pohvalit glede Mazde - glede na vlo?eni denar dobimo veliko, bi se dalo pa ?e marsikaj bolje naredit, ?e gledamo japonce, mazda pri materialih zaostaja za Hondo, ima pa za normalno ?ivljenje lep?o paleto motorjev, bolj uporabne avtomobile in primernej?e cene. Mene moti, da se s?asoma malo raz?klopotajo in vsesti se v japonsko Hondo z ve? kot 100.000 kilometri je mal druga?e kot v Mazdi. Kdor no?e stro?kov z avtom - bencinar, 2.0, brez turbinske navlake . npr. Accord 2.0 je na dolgi rok 200.000 in ve? km najbolj?a nalo?ba, ?koda ker delajo tako grde karavane Citiraj
LabiGT Napisano 8. oktober, 2007 Prijavi Napisano 8. oktober, 2007 samo za accorda lahko povem, da ima dosti slabse podvozje kot mazda 6...sem mel priloznost jo testirat na "moji" poti (LJ-PR) pa mas obcutek, da bo vsak hip razpadla na slabi cesti...ce je gladek asfalt je super Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
qwerty Napisano 10. oktober, 2007 Prijavi Napisano 10. oktober, 2007 EJ NISEM TAKO NEZADOVOLJEN SEM PA REALIST, SEM SAMO POVEDAL, DA BO ?LOVEK VEDEL, DA NI VSE TAKO RO?NATO KOT HO?TE NEKATERI PRIKAZAT. A SI PREDSTAVLJA?, DA VSTANE? 6.15 SE HITRO UREDI? SE VSEDE? V AVTO PA NI? OD NJEGA. ZUNAJ 7 STOPIN IN KAJ TI PREOSTANE NAZAJ V HI?O OBLE?T KOMBINEZON IN SE VSEST NA MOTOR TER ODPELJAT NA ?IHT, DA TE CELA VAS GLEDA ALI SE TI JE ZME?AL DA SE ZJUTRAJ Z MOTORJEM VOZI?. NI PRAV FLETNO MAZDA PA STOJI DOMA, KO TI ZMRZUJE? NA MOTORJU. kaj pa mazdina asistenca :ne vem: ((?e ti zmanka bencina nekje sred logarske ko ni nikjer pumpe al pa nekje na jugu italije ti ga zastonj prpelejo ti pa sam benz pla?a?)) --> ni isto za okvaro :ne vem: Citiraj If in doubt, flat out...
KAALman Napisano 10. oktober, 2007 Prijavi Napisano 10. oktober, 2007 kaj pa mazdina asistenca :ne vem: ((?e ti zmanka bencina nekje sred logarske ko ni nikjer pumpe al pa nekje na jugu italije ti ga zastonj prpelejo ti pa sam benz pla?a?)) --> ni isto za okvaro :ne vem: mazdino asistenco ma? samo, ?e dela? servise na poobla??enem servisu ! Citiraj LP KAALman
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.