Kalman!
Ustvari kratki URL
-
Zadnja sporočila
-
To je zgolj in samo vse zato, da se sami zaščitijo odgovornosti, tako proizvajalci v navodilih, kot servisi. Material ima da vzdrži brez, da ga v vato zavijaš...nobeno novo vozilo nikoli nisem vozil drugace od prvega dne. Motor, zavore je treba voziti normalno od prvega dne, a paziti skozi cel zivljenski cikel....(Rdece polje, pregretje bremz na klancu dol, uporaba hladnih vbdezju itd...) Ne samo prve dni.
-
Imel sem tudi sesalec in sicer Multi II 30 t inox, ampak je sel motor rakom zvizgat. Na samem sesalcu je vticnica in je cez cas iz notranje strani vijak popustil in padel v samo ohisje. Posledicno ga je med delovanjem zagrabil motor in je sel po gobe. Sem ga razdru, da dobim katalosko samega motorja in je bil motor skoraj drazji, kot sam sesalec :D. Je pa motor komplet zelezen in ne plasticen. Sesalec sem takrat dobil za 100€ (nov) padel iz kamiona , vap je bil pa 150€. Vrecke so pa drage ja... 4 komade sem potem dobil za 7€. Najceneje je bilo takrat na extreme digital. Nilfisk Multi II 30 T INOX VSC Nass-/Trockensauger, für die Reinigung im Innen- & Außenbereich, 30 Liter Fassungsvermögen, 1400 W Eingangsleistung, 230 V (blau) : Buy Online at Best Price in KSA - Souq is now Amazon.sa: Home WWW.AMAZON.SA Nilfisk Multi II 30 T INOX VSC Nass-/Trockensauger, für die Reinigung im Innen- & Außenbereich, 30 Liter Fassungsvermögen, 1400 W...
-
Sredini filmi tedna niso ponovitve in so verhunska nehollywood produkcija. To pa si si sam kriv. Kolega je odjavil. Plačuje radijo, ker ga ima v avtu. Tv ima samo za Netflix. So prišli domov v kontrolo, da nima antene in dokazal je, da nima kablske. Evo uredi si, imaš navodila kako 😉
-
Dobro, kdo je bolj verodostojen, prodajalec ali uradna dokumentacija/knjigica z navodili? Piše, da je priporočljivo. S tem lahko dosež, da manj olja pije skozi življenje ali pa da ga sploh ne. Tudi za zavore, ti bo dober mehanik rekel, da prve kilometre nežno.
-
-
Kdo je trenutno prisoten (Poglej celoten seznam)
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.