Skoči na vsebino

Lepe Mazde

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

¸Ti prtisnt? Resno?? :D:D:D :aaaaa:

O ja tud Boss zna prtisnt (tko al druga? :blush: ) in to oreng ampak le ?e je varno kej tazga po?et - ker debil pa vseen nisem. :jezicek:

33112_1.png

Napisano

O ja tud Boss zna prtisnt (tko al druga? :blush: ) in to oreng ampak le ?e je varno kej tazga po?et - ker debil pa vseen nisem. :jezicek:

Smo videli. :D

Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS.

"Life is too short, to drive slow-shitty cars."

Napisano

Ta druga mi je outofmind..... bi mel ful!! :aaaaa:

Kolk dinarja morem ?e dat na stran? :D

najprej mor? met dovoljenje za uvoz :jezicek:

• 2 tedna kasneje...
  • 2 tedna kasneje...
Napisano

ena zlo huda 323F BA

Hehe, tip je ?u za 2009 ?e korak dle (mogo?e preve?):

panoramska.jpg
Napisano
Napisano

Saj ve?, da dajem samo najlep?e gor. :bravo: Evo ?e ene par, da bo se bo topic kar stopil od lepote. :P

Objavljena slika

Ta je sladka ja!

pred ?asom sm videl na Pimp My ride, da so imeli v eni delavnico razstavljeno M6, rde?o. bi bil hec, da bi bila ravno ta.

lepa in elegantna.

Napisano

men je pa BJ generacija sme?na za stajlat - pa ?e limuzina! <_<:hohoho::blush:

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Napisano
  • 2 tedna kasneje...
Napisano
Napisano

Danes smo s prijatelji debatirali kako je MX-5 dober avto. Ker sem kar dosti usekan na Nissane z veliko konji sem med vo?njo domov dobil priblisk kako bi MX5 lahko postal ?e bolj?i. Dobil sem sicer idejo, ki je ?e zelooo pre?ve?ena. MX-5+Nissanov SR20DET motor (iz 200SX S13 JDM, S14, S15).

Objavljena slika

Objavljena slika

Objavljena slika

Pravoverni Mazda?i bi me kri?ali jaz pa pravim, da je tu najbolj?e iz obeh znamk. :rispekt:

So pa norci, ki so mojo idejo nadgradili in dali RB25 motor iz Syklinea. :bravo:

Napisano

Simon, kej tacga bi pa takoj imel (sam pra?anje kok cajta bi se sre?no vozu, o fak)! :blush::P

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.