Skoči na vsebino

Avto ?ola

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

post-642-1204225512_thumb.jpg

Verjetno ste nekateri tole ?e videli, ampak jaz sem jo danes prvi? in nisem mogel, da je ne bi ovekove?il... :bravo:

post-642-1204225546_thumb.jpg

Success is getting what U want, happiness is wanting what U get.

Napisano

No,to pa ?e nisn vido.Ampak pa?e o?em. :bravo:

Ti?a vun!!

Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!

Napisano

tudi meni 1. videno,sm pa danes novo mazdo 2 prehitu-avto?olo seveda :D

20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!

attachmentzbg1.gif
FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide

Napisano

Ja pa kaj pol. Men je blo v avto?oli tooook fajn :rolleyes:

No, in?truktor je bil fajn :P

Jaooooooooo.................. :aaaaa::hudicek:

Ooo kera A? ma 3kico? To se morm pozanimat.

Joj, ?e ena ideja ve?, kam grem delat izpit, ?e mi ga uzamejo :D

Nisem prepri?an, ampak mislim, da je na vratih pisalo AMZS... :ne vem:

Success is getting what U want, happiness is wanting what U get.

• 4 let kasneje...

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Zadnja sporočila

• Eden od domačih vozi dobro leto CX-30 G140 AT in je zelo zadovoljen, razen nekaj malenkosti ... je pa na srečo centre line in nima težav z matričnimi žarometi.   Ker se pri naših objavah prepleta resnost, zafrkancija, sarkazem, ... je treba to tako tudi brati, je pa težko razločit.    @tommzy,vse bo v redu. Si kaj razmislil o menjavi za piksno? 😁   Ena dobra zadeva pri njej (Vitara) je, da se izklopi zaslon. Duga je, da je barvana 2x, razen strehe. In ko iz nje presedem v Mazdo imam občutek, da sem v avionu.        
    • En pšenični za likof 
    • Včeraj sem bil v Križankah na odličnem koncertu 40 fingers.  Publika odlična, atmosfera fenomenalna, kitaristi so pokazali svojo virtuoznost kot vedno so sedaj.    
    • O plehu niso še nič povedal. Pa o barvi tudi ne. 😉
    • @godlike Edini ki zastopi. Hvala! In ne nimam nič proti Mazdi. Zaradi moje izkušnje ne bom govoril na splošno, da je Mazda jajc ker tega ne morem rečt.   In ne ni GPT... 😁Ste zanimivi lastniki tukaj gor... Kot, da bi privržence VW grupe poslušal... Nič boljše od njihovega in brez napak... 🙃 Namontiram dashcam verjetno jutri pa vam posnamem... Ali pa s telefonom posnamem med vožnjo kar pa ni ravno legalno...   Ja upam, da bodo kaj porihtali ampak dvomim... V Maribor pa ga ne bom vozil na servis... 🙃 Upam, da bo avto ostal pri bajti ampak dvomim...  Ni slab avto. Daleč od tega. Nisem pa pričakoval slabe sestave in občutljivih materialov kot je recimo že plastika na števcih...
  • Kdo je trenutno prisoten (Poglej celoten seznam)

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.